pego_movember_2012_broad

 

Peltomäki Golfin Toni ja Pyry  sukivat karvansa ja tukevat hyvää tarkoitusta osallistumalla joka vuoden marraskuussa järjestettävään Movember-kampanjaan. Kampanja pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Niillä kerätään kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista.

Mosons-Mo-Icon

 

”Suomessa Movemberin keräyskohde on Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahasto, joka tukee eturauhasen syövän tutkimusta Suomessa. Sen lisäksi Movember tukee Global Action Planin kautta Euroopassa tapahtuvaa syöpätutkimusta. Eturauhasen syöpä on miesten yleisin syöpä Suomessa, johon sairastuu vuosittain 4700 miestä. ”

 

Toni Ja Pyry päivittävät viikottain tätä sivua kuvin ja kuulumisin. Lahjoitukset voi tehdä suoraan joko heidän muodostamansa joukueen Movember -profiilin tai henkilokohtaisen Mo Space:n kautta. Linkit alla.

PeGo -joukkue: http://fi.movember.com/team/708977

Pyry: http://mobro.co/pry

Toni: http://mobro.co/tonix

Muona: http://fi.movember.com/mospace/4597893/

 

LISÄTIETOA MOVEMBERISTA: http://fi.movember.com

 

 

 

 

 

” Näin se alkaa! Ensimmäisen päivän koleus tuntuu kirpakkana ylähuulissa . Mutta pojat eivät lannistu. PeGo -joukkue sai vielä viime hetken vahvistuksen itsestään Darth Muonasta, joten odotukset vähintään Tom Selleckmäisen lopputuleman aikaansaamiseksi ovat….Sanotaanko nyt ….Pöyhkeät.”

 

pyry_day1

Pyry, day#1

 

 

Kohtaus elokuvasta Napoleon Dynamite:
Napoleon Dynamite: How long did it take you to grow that moustache?
Pedro: A couple of days.
 
”Ei,ei,ei,ei….Ei! Muikean ylähuulifretin kasvattamiseen menee, ainakin PeGo:n joukkueen empiiristen tutkimusten mukaan, huomattavasti pidempään kuin tuo Pedron mainitsemat pari päivää. Ensimmäisen kahden peilin edessä vietetyn viikon jälkeen toteamme kummeksuen, että silloin kuin nenävinglettien kasvun vapautuminen olisi suotavaa ja tarkoituskin oivallisen hyväntahtoinen, on kasvusto vielä toistaiseksi varsin ujohkoa. Päiväuniemme sankar’seikkailut maagisten sotaloordiviiksien voimin eivät ainakaan toistaiseksi manifestoidu muhkeiden kalapuikkojen muodossa todellisen elämän puolella. Laillistamattoman aineenvaihduntaekspertin logiikalla voisi päätellä, että aivojen kerrankin antaessa viiksisynapseille kasvun sallivan viestin, veisivät välittäjäaineet tämän käskyn tuhannen puron voimalla jonnekin sierainten ja labium superiuksenv älimaastoon. Mutta ei….
pyry_vko3
Pyry, day#15

vko2

Iloksemme voimme kuitenkin todeta, ettei tämä laisinkaan lannista joukkuettamme, vaan jatkamme iloisin mielin kampanjaamme. Mieltämme ovat myös erityisesti lämmittäneet muutamat

lahjoitukset, joita joukkueemme on saavuttanut. Tästä suuren suuri kiitos. Matkaa on kuitenkin vielä jäljellä.”