7 vuotta olemme palvelleet golffareita Vantaanportissa ja nyt oli aika siirtyä eteenpäin. Huhtikuussa muutimme Vantaanportin myymälämme kokonaan Vuosaaressa sijaitsevaan talviharjoittelukeskus Planmeca Golf Areenaan. Opetus- ja Pro Shop toiminnot jatkuvat kesäkaudella myös vanhoissa tutuissa paikoissa Vuosaari Golfissa, Keimola Golfissa, Linna Golfissa ja Levi Golfissa. Vantaanportin myymälä palvelee vanhaan tapaan aina maaliskuun loppuun asti jonka jälkeen aloitamme muuton. Muutoksessa on voimaa ja nyt meillä on hieno mahdollisuus palvella asiakkaita maan parhaissa puitteissa!
Planmeca Golf Areenan myymälästä löytyy ympärivuotisesti kaikki samat palvelut kuin tähänkin asti Vantaalla. Tekstiilit, kengät, mailat, tarvikkeet, välinehuolto, mailojen fittaus sekä opetuspalvelut löydät Planmeca Golf Areenalla entiseen tyyliin, mutta paremmissa ja hienommissa puitteissa Suomen suurimmassa sisäharjoittelukeskuksessa aivan Vuosaari Golfin vieressä.
Jos sinulla on voimassa olevia lahjakortteja, käyvät ne myös Planmeca Golf Areenan myymälässä.
Koko Peltomäki Golfin henkilökunta haluaa lämpimästi kiittää kaikkia Vantaanportissa vuosien aikana vierailleita asiakkaita ja ystäviä sekä toivottaa kaikki tervetulleiksi asioimaan kanssamme myös uusissa toimitiloissa.