(C) Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com

Kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme. Ilman teidän tukea ja osallistumista, vuosi 2021 ei olisi ollut Tee 2 Green Oy/BMW Pego Golf Schoolille kasvun vuosi. Liikevaihtomme kasvoi edelliseen vuoteen verrattuna yli 40%, olimme mukana järjestämässa ja tuottamassa sisältö/tuotepalveluita yli 60 yritystapahtumassa. Pääsimme myös valmentamaan juniori- ja edustuspelaajajoukkueita mukaanlukien Keimola Golf, Kytäjä Golf, Linna Golf, Vuosaari Golf, Peuramaa Golf sekä Järviseudun Golfseura. Tämä teki meistä Suomen laajimman ja monipuolisimman opetuspalveluiden tarjoajan. Valmentamamme joukkueet sekä niiden pelaajat menestyivät hienosti ja saaliina olikin lukuisia SM-tason mitaleita myös vuonna 2021. Toimintamme alusta asti olemme halunneet palvella kaikentasoisia pelaajia ja tavoitamme edelleen kaikki pelaajakategoriat aloittelijasta ammattilaiseen. Olemme tyytyväisiä siihen tukeen jonka olemme yhteistyöseuroiltamme saaneet laadukkaan valmennustyön tekemiseen ja tämä työ jatkuu edelleen. Viimeisten vuosien aikana olemme kehittäneet myös omaa golfiin suunnattua päähine- ja tarvikemallistoa Pego Gearia. Tuotteet ovat saavuttaneet jo vankan jalansijan golffareiden keskuudessa. Osoituksena esimerksiksi bägimallistomme loppuunmyynti kuukaudessa. Valmistamme uusia tuotteita myös tulevana kautena sekä yrityksille että kuluttajille. 

Vuosi 2021 oli myös jäähyväisten aikaa. Päätimme kuluvana syksynä yhteistyön Vuosaari Golfin sekä Peuramaa Golfin kanssa kenttien pääomistajan vaihduttua. Kiitokset molempien kenttien osakkaille, jäsenille ja henkilökunnalle menestyksekkäästä, monivuotisesta yhteistyöstä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Tulevalla kaudella keskitymme entisestään parantamaan tuotteitamme kaikissa toiminnan kategorioissa. Oli kyse sitte opetuksesta, golftuotteista, yritystapahtumapalveluista tai talviharjoittelusta, pyrimme aina parempaan. Kaudella 2022 opetuspalvelumme ovat saatavilla uusien ja vanhojen tuotteiden muodossa Keimola Golfissa, Kytäjä Golfissa, Linna Golfissa, Järviseudun Golfseurassa sekä talvikaudella Pego Studiossa Martinlaaksossa. Proshop-toimintamme jatkuu myös Kytäjä Golfissa. Edelläkävijyyteen kuuluu uusien asioiden jatkuva luominen ja avaammekin syksyllä 2022 pääkaupunkiseudulle uuden harjoittelukeskuksen jossa viemme oppimiskokemuksen taas entistä korkeammalle tasolle. 

Tämä kaikki ei olisi mahdollista ilman osaavaa, ammattilaista, monipuolisen golfkokemuksen omaavaa henkilökuntaa. Asiakkaiden luottamus saavutetaan osaamisella ja tuloksilla ja haluan tässä vaiheessa nostaa esiin uniikin tiimimme jäseniä ja heidän vahvuuksiaan joiden avulla toimintamme on mahdollista. Golfin ytimessä on aina ollut ja tulee olemaan parempien tulosten tekeminen ja tällä tiimillä on siitä jokaisella henkilökohtaista kokemusta. BMW Pego Golf Schoolin DNA:ssa on alusta asti ollut kilpapelaaminen ja vaikka toimintamme pitää sisällään paljon asioita jotka ei suoranaisesti liity kilpapelaamiseen, on ytimenä aina kuitenkin se että oli pelaajan taso tai tavoitteet mitkä tahansa, on pelaaminen aina Helpompaa ja Hauskempaa kun tulos on parempi kuin ennen. Kilpapelaajille tämä on sisäänrakennettu toiminnan ohjaaja. Olen erittäin kiitollinen että saan tehdä töitä maamme osaavimman tiimin kanssa.

Antti Hiltunen

Puheejohtajamme Antti HIltunen on pelannut golfia vuodesta 1991 lähtien ja edusti Suomea nuorten maajoukkueissa lähes koko junioriuransa ajan. Antti voitti lukuisten SM-mitaleiden ohella alle 16-V British Openin vuonna 1996. Menestyksekkään amatööriuran ja liiketalouden opiskelujen jälkeen Antti suuntasi golfin johtotehtäviin toimien sekä Rönnäs Golfin että Kullo Golfin toimitusjohtajana sekä Golf Gamebookin palveluksessa ennen yrityksemme perustamista. Hän on toiminut myös Golfalan golfjärjestöjen johtotehtävissä jo usean vuoden ajan. Antti on yksi Tee 2 Green Oy:n perustajista ja hänen vahvuuksiin kuuluu golfliiketoiminnan ymmärtäminen monelta eri kantilta. Jotta yritys pystyy menestyksekkäästi toimimaan golfalalla, tulee ymmärtää toimintakenttä laajasti. Siihen kuuluu, kenttäyhtiöt, golfseurat ja muut järjestöt, palvelun tarjoajat sekä tietysti asiakkaat. Antti on toiminut kaikilla puolella pöytää näistä alueista ja omaakin sen vuoksi ainutlaatuista kokemusta yrityksemme toiminnan kannalta ja mikä tärkeintä: asiakkaiden kannalta.

Jyry-Jussi Peltomäki

Päävalmentajamme, Jyry Peltomäen golfura alkoi vuonna 1989. Hän asui ja harjoitteli Portugalissa lähes 10 vuotta ja kilpaili ammattilaisena Nordic League- ja Challenge Tour tasolla 6 vuoden ajan. Hän on toiminut opettavana prona vuodesta 2004 lähtien. Hänen luomansa juniorivalmennusjärjestelmä Vuosaari Golfiin on tuottanut kymmenittäin SM-mitaleita, kansainvälisesti menestyneistä pelaajista puhumattakaan. Hän aloitti Keimola Golfin päävalmentajana tänä vuonna ja odotamme innolla työn hedelmiä tulevaisuudessa. Jyry on väsymätön faktojen ja tilastojen etsijä joka löytää aina uusimmat ja toimivimmat ratkaisut auttaa pelaajia eteen päin. Oli kyse sitten teknisistä apuvälineistä tai mentaalipuolta parantavista asioista. Kaikentasoisia golffareita auttava järjestelmämme on suurelta osin hänen käsialaansa. Jyry on jo vuosia kuulunut maamme suosituimpiin opettajiin ja tekee jatkuvaa työtä pelaajien tien tasoittamiseksi.

Toni Karjalainen

Toni kuuluu oman ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin ja on tiimimme pelillisesti menestynein jäsen. Hänen kovimpia saavutuksiaan ovat 2 voittoa European Challenge Tourilla ja on yksi harvoista suomalaisista pelaajista jotka ovat pystyneet lunastamaan Euroopan Tourille pelioikeuden suoraan Challenge Tourin kautta. Hän oli Euroopan tourin pelaaja vuonna 2006. Pääkiertue-kokemusta löytyy myös Aasian Tourilta. Toni on toiminut Pegon valmennustiimissä vuodesta 2011 lähtien ja on noussut myös yhdeksi maamme suosituimmista golfopettajista. Tonilta asiakkaat saavat ensikäden tietoa siitä mitä pelaaminen korkeimmalla tasolla vaatii. Hän on omaksunut valmennustyylin jossa käytetään runsaasti drillejä ja mielikuvia liikeratojen löytämiseksi ja hänen värikäs opetustyyli ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Toni pystyy oman pelitaustansa kautta suodattamaan kaiken turhan pois ja asiakkaat saavat käyttöönsä vain toimivimmat drillit ja ajatukset joita Toni väsymättä jalostaa päivästä toiseen.

Ville Karhu

Kaikkien ikäluokkien maajoukkueiden vakiokasvo Ville Karhu on rauhallisuuden ja analyyttisyyden perikuva. Loistavan amatööriuran jälkeen Ville kiersi muutaman kauden Nordic Leaguen kisoja voitokkaasti kunnes selkävaivat pakottivat hänen lopettamaan ammattilaisuran ennenaikaisesti. Ville on Siviilityöltään Lukion lehtori ja omaa loistavat pedagogiset valmiudet opastaa minkä tahansa ikäistä tai tasoista golffaria tahansa, juuri asiakkaalle sopivalla tavalla. Ville on selkävaivojen kuntoon saamisen jälkeen edelleen aktiivinen kilpapelaaja ja hänelle ei löytynyt kaudella 2021 pysäyttäjää Suomen Mid-Tourilla. Ville voitti 2 osakilpailua ja oli SM-lyöntipelin hopeamitalisti, voittaen samalla kokonaisrankingin. Villen oppeja voi käydä hakemassa talvikaudella Pego Studiossa Martinlaaksossa ja kesäkaudella Keimola Golfista.

Anniina Paatsama

Anniina on tuorein lisäys Pego:n rosteriin. Nuoremman polven golfopettaja joka tuo vanhemmille konkareille uusia, tuoreita näkökulmia golfopetukseen ja sen markkinointiin. Anniina on myös edelleen kilpapelaaja ja oli menneen kauden Mid Tour rankingin sijalla 5 ja oli myös voittamassa Peuramaan joukkueessa SM-kultaa. Anniina on ilopilleri jonka energia tarttuu sekä työkavereihin että asiakkaisiin varmasti. Anniina vastaa Tee 2 Green Oy:n/BMW Pego Golf Schoolin markkinoinnista ja opettaa sekä Pego Studiossa että Keimola Golfissa.

Juha-Pekka Peltomäki

Olen pelannut golfia vuodesta 1989 ja kilpaillut aktiivisesti siitä lähtien, kiertäen edelleen suomen Mid Touria sekä kotimaisia ammattilaiskilpailuja. Ammattilaiskilpailuja kiersin aktiivisesti Nordic League-tasolla vuodet 2000-2008 jonka jälkeen perustimme ensimmäisen golfalan yrityksemme Peltomäki Golfin. Yhdistimme silloin talviharjoittelun, opetuksen ja välinefittauksen sekä muun golftarvikemyynnin niin että kaikki nämä löytyivät saman katon alta silloin Suomen laajimmista toimitiloista. Tämä konsepti on tänä päivänä käytössä laajemmin Suomen markkinoilla ja on hienoa nähdä että luomamme konsepti jalostuu edelleen. Työkokemusta minulta löytyy näin ollen golfin toimialalta lähes kaikilta sektoreilta. Golfin kilpapelaamisesta, välinemyynnistä ja fittauksesta, harjoittelukonseptien luonnista, tuotesuunnittelusta, golfmatkailusta, Golfopetuksesta- ja valmennuksesta sekä liikkeenjohdosta. Emme onnistuneet ensiyrittämällä mutta koen että olemme saaneet paljon arvokasta oppia myös epäonnistumisten kautta. Nykyinen toimintamme Tee 2 Green Oy:n/BMW Pego Golf Schoolin kanssa on osa jatkumoa jossa keskiössä on edelleen se että haluamme auttaa golfaria tekemään pelaamisestaan entistä helpompaa ja hauskempaa kaikilla käytettävissä olevilla tavoilla. Tämä tulee jatkossakin olemaan johtavana ajatuksenamme.

Yhteistyökumppanikiitokset

Toimintamme ei olisi mahdollista myöskään ilman loistavia kumppaneja joten kiitokset pääyhteistyökumppanimme BMW Suomi sekä yhteistyökenttämme Keimola Golf, Kytäjä Golf ja Linna Golf että saamme olla mukana tekemässä yhteisten asiakkaidemme golfista Helpompaa ja Hauskempaa myös vuonna 2022 ja siitä eteenpäin!

Juha-Pekka Peltomäki, toimitusjohtaja, Tee 2 Green Oy/ BMW Pego Golf School

 

(C) Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com