Pelaa edullisesti aamulla ja illalla.

Hinnat alkaen 20 € / tunti

Aamu- ja iltavuorot klo 06-10 sekä 21-24 välillä nyt edullisesti vain 20 € / tunti. Tule kokemaan Suomen tasokkaimmat golfsimulaattorit BMW PEGO Gardeniin ja ihastu. Tarjoushinnat ovat voimassa vuoden 2023 loppuun asti. Tarjoushinnat koskevat kaikkia Trackman huoneita ja simulaattoriloosseja sekä GCQuad -laitetta.

Normaalihinta 35 € / tunti on voimassa klo 10-21 välillä tehtyihin varauksiin.

Varauksen tekeminen on helppoa.

Varaa aika netistä ja tule sisään koodilla.

Varauksen voi tehdä suoraan netistä ja saat sähköpostiisi vahvistuksen, sekä koodin sisäänpääsyä varten. Syötä saamasi koodi hallin sivuoveen, joka sijaitsee parkkipaikan vieressä. Paina kahva alas ja astu sisään. Koodi aktivoituu 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Normaalisti kaikki laitteet ovat jo valmiiksi päällä, mutta jos olet aamun ensimmäinen käyttäjä, niin voit käynnistää laitteet itse. Trackman-laitteen virtanäppäin löytyy laitteen pohjasta. Sitä painamalla vihreä valo syttyy laitteen etureunaan. Tietokoneen saat päälle pöydän alta. Kirjautumiseen ei tarvitse tunnuksia ja Trackman yhdistyy koneeseen automaattisesti. Avaa Trackman sovellus ja voit aloittaa pelit.

Tutustu Trackman huoneisiimme

Iso 50 m2 yksityinen huone

Nimikkohuoneemme BMW Trackman Room on golfhallin toinen iso simulaattori. Huoneesta löytyy kaksi isoa älytelevisiota, jääkaappi ja tyylikäs sisustus. Lyöntimatolle mahtuu mukavasti oikealta tai vasemmalta pelaava golfari ja tarvittaessa voit sulkea huoneen verholla omien pelien ajaksi.

Iso 50 m2 yksityinen huone

GameBook Trackman Room löytyy heti BMW:n huoneen vierestä ja täälläkin voit nauttia omasta rauhasta. Huoneesta löytyy älytelevisio, mukavat nojatuolit ja viherkasvit. Tuplakokoinen löyntimatto ja pitkä lyöntimatka lisäväät mukavuutta. Myös GameBook huoneen saa suljettua verhoilla.