Maamme monipuolisimmat opetuspalvelut käyttää ajanvarauksessa yhtä maailman suurinta onlinevarauspalvelua, MindBodylla on miljoonia ajanvarausasiakkaita

Opetuspalvelujen varaaminen ja maksaminen luottokorteilla on turvallista ja kätevää mindbody.app älypuhelinsovelluksella. Selaimella se käy suoraan tältä pego.fi sivustolta, valitse toivomasi opetus navigaatiosta ajanvaraus -alavalinnan alta.

Kirjaudut samoilla tunnuksilla kaikilla laitteilla. Kattavin toiminnallisuus löytyy omalta ajanvaraussaitiltamme, joka on optimoitu hitaille internet -yhteyksille.

Alta löydät suorat linkit ajanvaraussaitillemme.

Olemme pyrkineet suomentamaan palvelua mutta amerikanenglantilainen käyttöliittymä käyttää edelleen kalenteria muodossa vuosi-kk-pv ja viikko alkaa sunnuntaista..

Huomioi opetuksen nimessä lokaatio sillä meillä on opetusta useassa eri paikassa Suomessa.

Klubit
 1. Pego Club  ryhmätunnit kaikille
 2. Senior Club  50+ ikäisille senioreille kohdistettuja harjoituksia
 3. Junior Club alle 21 vuotiaille junioreille
 4. Kilpa Club kilpapelaajille, alle 5 tasoitus
Pego Club

Kaiken tasoisille golfareille säännöllistä golfvalmennusta oman aikataulun mukaan. Jo toista vuotta käytössä ollut Pego club on kerännyt 1,5 vuodessa yli 2000 kävijää. Vastaavaa konseptia ei golfin parissa ole missään päin maailmaa. Valitset itsellesi sopivan koulutuspaketin ja aloitat golfin eri tekniikoiden opiskelun jotta golfista tulisi hauskempaa ja helpompaa.

 • Pego Club €35/kerta
 • 3 kerran 90€ (3*30€) 4 kk
 • 6 kerran 165€ (6*27,50€) 4 kk
 • 12 kerran 295€ (12*24,60€) 4 kk

Aikataulut ja ilmoittautumiset tästä, paketit voit ostaa tästä, kesähinnat touko-syyskuu ja ostetut kerrat voimassa 4 kk ostohetkestä.

Senior Club

Pego on järjestää Senior Club- tunteja jo toista vuotta. Tunneille on osallistunut jo satoja eri tasoisia senioreita. Tunnit pidetään pääsääntöisesti klo 10.00 – 15.00 välisenä aikana Pegon opetuskohteissa. Harjoituksissa on välitön ja rento tunnelma. Asioita opiskellaan rauhalliseen tahtiin,  jokaisen oppilaan kyvyt ja lähtötaso huomioiden. Ikääntyessä kehon liikeradat ja rajoitukset on huomioitava. Siksi oikeaoppinen lyöntitekniikka on parasta myös keholle. Uuden oppimiselle ei ole yläikärajaa. Jos sinulla on kiinnostusta harjoitella ryhmässä oman aikataulun mukaan ja haluat kehittyä golfissa, on senior club sinua varten. Ryhmiä ohjaa kaikki pegon valmentajat vuoropäivin.

Kaiken tasoisille yli 50 vuotiaille golfareille

Seniorihinnat klo 9-15.00

 • 30€/kerta tai
 • 3 kerran 75€ (3*25€) 4 kk
 • 6 kerran 135€ (6*22,50€) 4 kk
 • 12 kerran 240€ (12*20€) 4 kk

Ilmoittaudu harjoituksiin tästä, voit ostaa tunnit tästä.

Junior Club

Haluatko saada säännöllistä opetusta tai osallistua junioreiden golfharjoituksiin, mutta et pysty sitoutumaan kiinteisiin viikkoaikoihin tai koko harjoituskaudeksi? Junior club on tähän hyvä ratkaisu. Voit myös tarvittaessa ottaa lisäharjoituskertoja, jos esim seurasi harjoitusvuoroja ei ole riittävästi. Pego:n valmentajat ovat toimineet viimeisen 10 vuoden aikana viiden eri seuran junioriohjelmien valmentajina. Vahvuutemme on monipuolisuus ja eri tasoilla olevien junioreiden valmennus. Järjestämme vuosittain golfleirejä yli 150 juniorille aloittelijasta kilpapelaajaan. Valmennamme viikoittain yli 50:tä junioria ympärivuotisesti. Valmentamamme juniorit ovat voittaneet henkilökohtaisia suomen mestaruuksia ja joukkueet pärjäävät kansallisella tasolla hyvin.

Harjoituksiin voi osallistua kaiken tasoiset juniorit. Maksat vain käytetyistä harjoituskerroista.

 • Junior Club 1 x 30€
 • Junior Club 3 x 25 = 75€
 • Junior Club 5 x 19,80 =99€
 • Junior Club 10 x 18,50 = 185€

Aikataulut ja ilmoittautumiset tästä, paketit voit ostaa tästä.

Kilpa Club

Onko tavoitteesi nousta kansalliselle tai kansainväliselle huipulle? Pego:n Kilpa Club on suunniteltu tukemaan mm. näitä tavoitteita. Valmennuksessa on huomioitu kaikki kilpagolfissa tarvittavat osa-alueet. Pego:n valmennuksessa on viime vuosina saavutettu Suomen mestaruus tai mitali kaikissa sarjoissa junioreista senioreihin. Myös ammattilaispelaajamme Linus Väisänen on ottanut askeleita kohti Euroopan kärkeä tasaisesti kehittyen. Vahvuutemme on kokeneet valmentajat, jotka omaavat kilpapelaajataustan ja kouluttautuvat jatkuvasti lisää pysyäkseen kehityksen kärjessä. Tunteja ohjaavat kaikki Pego:n valmentajat ja tarvittaessa käytämme ulkopuolisia asiantuntijoita tukenamme.

Valmennuksessa pidämme pelaajaa keskiössä ja ymmärrämme taustaa, mitkä asiat pitää olla kunnossa, jotta kehittyminen olisi mahdollista. Valmennus ei ole vain swingin ja tekniikan hiomista, moni asia myös golfin ulkopuolella vaikuttaa tavoitteiden saavuttamiseen. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin pelaajan oma polte ja halu saavuttaa unelmansa!

Voit paketoida itsellesi sopivan harjoitusohjelman Kilpa Clubin harjoituskalenterista. Maksat vain käytetyistä harjoituskerroista. Hinta pitää sisällään harjoituspaikan, pallot ja kaikki tarvittavat välineet, mm Trackmanin käytön. Vaikka harjoittelisit jo jossain, esim seuran ryhmässä voit poimia lisäpalikoita ohjelmasta itsellesi.

Tasoitusraja harjoituksiin on 5 tai alle.

 • Kilpa Club 1 x 50€
 • Kilpa Club 3 x 45 = 135€
 • Kilpa Club 6 x 41,70 = 250€
 • Kilpa Club 12 x 38,40 = 460€

Harjoitusaikataulun löydät tästä, paketit voit ostaa tästä. Info: jyry-jussi(at)pego.fi, 040 558 9225.

Yksityistunnit 1-2hlö 20/40/60/80 min

Valitse yksityisopetus toimipaikoittain

Opettajat: Jyry, Sara, Sonja ja Toni.

Maksu viimeistään tunnin jälkeen, kortilla, käteisellä, liikuntaseteleillä. Etukäteen ajanvarauksesta.

 • 20 min 45€
 • 40 min alkaen 70€
 • 60 min alkaen 90€

Valmennustunti 80 min alkaen 125€

Hinta pitää sisällään lyöntipaikan, pallot ja valmennuksen.

KAIKEN TASOISILLE

Audi Pego Golf Schoolista saat omia tavoitteitasi tukevan henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, oli tähtäimessä sitten U.S. PGA Tour tai tasoituksen pudottaminen. Laajempi kehityssuunnitelma syntyy valmentajiemme kanssa. Neljän PGA Pron avulla monipuolisimmat opetuspalvelut koko maassa.

Pakettihinnat löytyvät ajanvarausjärjestelmästä. Muissa tapauksissa ole suoraan yhteydessä opettajaan niin järjestämme sopivan ajan ohi nettiajanvarauksen.

”Me omaamme yhteistä pelikokemusta noin 400 ammattilaiskilpailun verran ympäri maailmaa. Haluamme jakaa keräämämme tiedon kanssasi ja tehdä golfistasi hauskempaa ja helpompaa!” – Juha-Pekka Peltomäki

 • valitse sopiva opetusaika ja opettaja
GREEN CARD PÄIVÄSSÄ

125€ Kurssi kestää kolme tuntia sisältäen teoriakokeen. Pelikokeen voi suorittaa heti kurssin jälkeen jos siltä tuntuu, jonka jälkeen saa Green Cardin.

 • anna yhteystietosi ja valitse sopiva green card -kurssi niin opettajamme lähettää sinulle esivalmennuspaketin – helppoa! 
KURSSIT talvi • kevät

• selaa kurssiaikatauluamme ja ilmoittaudu KURSSIT

selaa tästä kaikkea opetustarjontaamme joka on tällä hetkellä varattavissa ajanvaraussaitilta

ajanvaraussaitti

pego.fi sivuston lisäksi meillä on oma ajanvaraussaitti, josta on riisuttu pois kaikki paitsi olennainen

 • tietoni -välilehden alta näet: ostosi, krediitit, käyntihistorian

Kun olet luonut omat tunnukset, pääset ostamaan opetuspalveluja sekä varaamaan aikoja tunneille

 • opetuspaikka ilmoitetaan sarakkeessa Tarkka sijainti
 • klubitunneille ostetaan käynti etukäteen, muissa palveluissa ilmoittautuminen ja maksu paikan päällä

Oma sovellus kännykkään

Tarjoamme kännykälle suunnitellun käyttökokemuksen opetuksen varaukseen ja maksamiseen.

Toimimme monessa toimipisteessä joten ole tarkkana että menet oikeaan paikkaan sillä Audi Pego Golf School sovelluksen koti on Pallokuja 1 mutta itse opetuspaikka ilmoitetaan opetuksen otsikossa