KILPA CLUB JA JUNIOR CLUB

Pego:n oma kilpavalmennusjärjestelmä. Ryhmään tulee hakea erikseen. Ryhmän harjoittelu sisältää huipulle pyrkivän pelaajan ohjelman 15-40h viikossa. Ohjattuja harjoituksia on minimissään 7h viikossa. Harjoitustuntien tulisi jakautua tasaisesti kolmeen osaan Ohjattu laji, omatoiminen laji ja muu urheilu. Seurojen järjestämä harjoittelu harvoin mahdollistaa huipulle pyrkivän tarpeet. Kilpa klubissa voi täydentää harjoitteluasi jotta riittävät tuntimäärät viikossa täyttyisivät. Harjoitustuntien riittävä määrä on yksi tärkeimmistä kehitykseen vaikuttavista tekijöistä. Ryhmä harjoittelee talvella Planmeca Golf Areenassa ja kesällä Pego:n opetuskohteissa. Harjoituksista vastaavat tällä hetkellä Jyry-Jussi Peltomäki, Toni Karjalainen ja Riku Soravuo. Ryhmässä harjoittelee tällä hetkellä 6 pelaajaa ikähaarukka 12-17.v. He tiputtivat kansallisilla kiertueilla ranking sijoitustaan -68% 2018 vs 2019. Ohajattua harjoittelua kerty keskiarvollisesti 113h vuoden aikana.

 

Junior Club on tarkoitettu 8-15.v junioreille ketkä haluavat harrastaa golfia. Et ehkä pysty osallistumaan säännöliseen harjoitteluun tai haluat lisäharjoitustunteja seuravalmennuksen tueksi.

 

Jos tavoitteesi on tulla menestyväksi ammattipelaajaksi on sinun saavutettava taso missä 50% kilpailukierroksista on alle 70. Heikompien kierrosten keskiarvo pitää olla 74 tai alle.

 

 

10 x Kilpa Club harjoitus 350€

10 x Junior Club harjoitus 250€

 

 

Tiedustelut ja hakemukset jyry-jussi(at)t2g.fi

Junior ClubKilpa Club

AJANVARAUSBLOGI

Always be the hardest worker in the room!

Jyry-Jussi Peltomäki

US MASTERS

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

US OPEN

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

THE OPEN

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

PGA CHAMPPIONSHIP

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

WOMEN´S US OPEN

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

WOMEN´S BRITISH OPEN

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

KILPA CLUB

AJANVARAUS

  • vapaat ajat viikoksi eteenpäin
  • kalenteri on muotoa vuosi-kk-pv
  • My Account omat ajanvarauksesi
  • suppilosta opettaja / opetuspaikka
  • voit rajata aamu, iltapäivä ja ilta-ajat

BLOGI

18. Kilpa Club Planme..

Alkulämmittelyksi levyjumppaa. Väyläpuiden tekniikkaa. Draiverilla max nopeus ja pituus. Aaro 117mph carry 270m ja Oskari 108mph carry 251m uudet ennätykset! Wedgeillä korkeuden hallintaa. Putti skaba pareittain ja chippi betanque loppuun.

15. Kilpa Club Planme..

Alkulämmittely levyjumppa. Lähipeli kiertoharjoitteluna ja tekniikkaa yhdellä kädellä sekä eri korkeuksia. Lyönnissä kisa 5 lyöntiä ja penin hajonta, kisan voitti Olivia.

13. Kilpa Club Planme..

Alkulämmittelyksi keskivartalon pitoja. Anova tilastointijärjestelmän läpikäyntiä. Pojat teki joukue combine testin ja tytöt harjoittelivat chipissä korkeuden hallintaa ja kisailivat.

11. Kilpa Club Planme..

Alkulämmittely kiertoharjoitteluna Putti 1m 100 putkeen sisään Hollantilaista pitkissä puteissa Wedge tasaista kaaren hallintaa ja pituutta Perus swingin tsekkaus kaikilta harjoittelun tulokset mekaniikaasa alkaa näkymään Draivin tarkistus kaikilta...

21 Kilpa Club Planme..

Vuoden viimeiset treenit! Alkulämmittely aitakävelyillä ja suuntauskepin heiluttelua oikealla sekä vasemmalla kädellä. pyrittiin saamaan aikaan mahdollisimman kova viuhunta. Wedge kaaren hallinta ja pituus. Tehtiin joukkue rasti mikä saatiin valmiksi minuutti ennen...

21. KC Sporttitalo

Arto Teittisen sääntökoulutuksessa uusista säännöistä. Kannattaa osallistua seurojen järjestämiin sääntökoulutuksiin muutokset 2019 on niin merkittäviä. Sääntöjen osaamisesta on vain hyötyä.

16. Kilpa Club Planme..

Alkulämmittelyssä kiertoharjoittelua. Henkilökohtainen swingi tekniikka. Draiverilla vajaita lyöntejä. Puttia linjausta apuna käyttäen. Chippi 10m ilmassa samaan kohteeseen eri kaarilla. Chippi skaba

Talvihinnat välillä marras-huhtikuu ja sarjakortit voimassa 4 kk kortin ensimmäisestä käytöstä. Hintaan sisältyy kaikki tunnilla tarvittava välineistö.

OHJEET

pego.fi

Ajanvaraus on käytössä yleisimmilla laitteilla tässä palvelussa (ei KURSSIT)

mindbody.app

Ajanvaraus ja maksaminen on tehty helpoksi kännykälle mobiiliaplikaatiollamme (ei KURSSIT)

ajanvaraussaitti

Joskus saatat tarvita kaikkia ominaisuuksia tai käytät palveluamme erittäin hitaan yhteyden yli. Tällöin käytössäsi on meidän optimoitu ajanvaraussaitti.

Kirjautuminen

Tunnuksen luomisessa tarvitsemme sähköpostiosoitteen johon voimme tarvittaessa lähettää ohjeet salasanan uusimiselle.

Laita kirjautumistieto talteen

Maksu

Kätevintä on maksaa opetus verkossa etukäteen.

Maksu viimeistään tunnin jälkeen, kortilla, käteisellä, liikuntaseteleillä

Ilmoittaudu

Katso että on tilaa. Esimerkiksi 2 of 6 open tarkoittaa että klubitunnille on kaksi paikkaa vapaana

Tarkista että olet menossa oikeaan paikkaan. View Details näyttää ensimmäisenä Tarkka sijainti.

View details näyttää myös tietoa opettajastasi ja opetuksesta