OPETUSTA KAIKEN TASOISILLE

Valmennamme oppilaita aloittelijoista pelaaviin ammattilaisiin. Suosittelemme PEGO CLUB:ia, jos tavoitteenasi on parantaa peliä kokonaisvaltaisesti. Jos haluat itsellesi kehityssuunnitelman, tule keskustelemaan siitä valmentajiemme kanssa niin räätälöimme sen sinulle henkilökohtaisesti.
Audi PEGO Golf Schoolista saat omia tavoitteitasi tukevan henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, oli tähtäimessä sitten U.S. PGA Tour tai tasoituksen pudottaminen. Opetamme vuosittain tuhansia eritasoisia golffareita aloittelijasta ammattilaiseen.

Saat meiltä neljän PGA Pron avulla monipuolisimmat opetuspalvelut koko maassa. Peltomäki Golf on rakentanut yhdessä AUDI:n kanssa golfkoulukonseptin, jonka tarkoituksena on antaa kaikentasoisille golfin harrastajille mahdollisuus kehittää itseään golfarina tehokkaammin.

Hinnat

Siirryimme hallikausihinnastoon 4.9.2016.

PEGO CLUB 35 € / kerta
PEGO CLUB 295 € / 12 kerran kortti
Yksityistunnit 65 € / 40 min
Yksityistunnit 295 € / 5 x 40 min
Green Card -kurssi 150 € / 3 oppituntia + 6 PEGO CLUB -tuntia
Green Card -jatkokoulutustunti ryhmässä 25 € / 1h
Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin

Opettajat

Peltomäki Golfin perustajiin sekä henkilökuntaan kuuluu neljä Prota, joista viidellä on Suomen PGA status. Me omaamme yhteistä pelikokemusta noin 400 ammattilaiskilpailun verran ympäri maailmaa. Vastaavanlaisen kilpailukokemuksen yhdistäminen kattavaan väline-, vaate sekä golfpelin tuntemukseen yhdessä golfkaupassa tai golfalan yrityksessä on ainutlaatusta Suomessa.

Me haluamme jakaa keräämämme tiedon kanssasi ja tehdä golfistasi hauskempaa ja helpompaa!   Juha-Pekka Peltomäki

2. Älypuhelimella

Älypuhelimella

Toimipisteillä on omat älypuhelinsovellukset. Haet kartasta kategoriasta "Personal Training", näyttää 40 km säteeltä tai syötä hakuun esim "Audi" ja näyttää lähimmän Audi Pego Golf Schoolin. Tallenna sydämestä Favorites alle.

Syötä luottokorttitietosi niin pääset ostamaan opetustuotteita.

apstore

Mitä uutta golfarille?

Maksa opetuskäynti etukäteen verkossa tai älypuhelinsovelluksella. Opetukselle jää näin enemmän aikaa. Kuten ennenkin, yksityistunneille voi varata ajan ja maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä, kortilla tai käteisellä. Pego Clubissa maksu etukäteen.

 

  • kun tulet PEGO CLUB -tunnille, opettaja tekee nimenhuudon ja käyntikerrat kuitataan järjestelmässä
  • peruuta kahta vuorokautta aikaisemmin – palautamme maksun, muuten veloitamme puolet käyntikerrasta