Ajanvarauksen esittely

Klikkaamalla välilehtiä näet PEGOn Mindbody ajanvarausjärjestelmän navigaatio-osioiden esittelyt.

MBnakyma_klubiViikkonäkymä. Huomioi location/toimipiste. Clubitunnit voi valita näkymään myös opettajakohtaisesti. Järjestelmä näyttää alasvetovalikoissa vain toimipisteet ja opettajat joilla on opetusta. Room / tarkka sijainti on kokoontumispaikka. Tunneille otetaan yleisesti 8 oppilasta.

Tunnin voi perua 24h ennen, peruuttamattomasta tunnista perimme 50% tunnin hinnasta tai yhden krediitin.

PEGO Club -sarjakortteja voi ostaa luottokortilla ajanvarausjärjestelmään rekisteröitymisen jälkeen verkossa. Kortteja tai yksittäisiä käyntejä voi maksaa myös toimipisteissämme esimerkiksi liikuntaseteleillä. Tunneille tulee ilmoittautua ajanvarausjärjestelmämme kautta. Tunnin alussa opettaja suorittaa nimenhuudon ennakkovarausten pohjalta.

Klubituntien yhteydessä on listattuna Golfin aloittajille omat Green Card -päivät. Nämä ovat ainoastaan Green Cardin suorittajia varten.

ALOITA GOLF PÄIVÄSSÄ

ALOITAgolf2Nyt voit suorittaa Green Card -kurssin yhdessä päivässä! Kurssi kestää kolme tuntia sisältäen teoriakokeen. Pelikokeen voi suorittaa heti kurssin jälkeen jos siltä tuntuu, jonka jälkeen saa Green Cardin. Vaihtoehtoisesti pelikokeen voi suorittaa myöhemmin ja käydä ensin PEGO CLUB -tunneilla harjoittelemassa. Kurssimaksu sisältää lisäksi kuusi PEGO CLUB -tuntia. Voit ilmoittautua kurssille täältä!

Jos ostat kurssin verkosta, voit käydä myös etukäteen PEGO CLUB -tunneilla ja ilmoittautua Green Card -kurssille myöhemmin. Aloittelevalle suosittelemme Clubitunteja järjestyksessä:

  1. Alkuasennot
  2. Swingi osa 1
  3. Swingi osa 2
  4. Chippi
  5. Bunkkeri
  6. Avauslyönnin perusteet

Ajanvarauskalenterista näet tuntitarjonnan kaikissa toimipisteissämme. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu myös ajanvarauskalenterista.

Green Card -kurssin sisältäen 6 x PEGO CLUB -tuntia voit ostaa tästä (150 €). 6 Clubituntikäyntiä on voimassa 2 kk ostopäivästä.

Green Card -kurssilla saat perusteet, mutta opetusta ei tarvitse jättää kesken vaan pääset jatkamaan PEGO CLUB:ssa muiden golffareiden kanssa.

199€ arvoinen Aktivoi Golf -harrastus -pakettimme pitää sisällään 2 tunnin aktivointivalmennuksen ja valmentajan kanssa kierretyn 9-reiän golf-kierroksen sekä 2 vapaavalintaista PEGO Club -tuntia, joiden aikana hiotaan niitä golfin osa-alueita, joilla koet tarvitsevasi eniten sparrausta.

Yksityisopetukseen (30 min) voi osallistua 1–2 henkilöä. Tunnin aikana harjoitellaan oppilaan haluamia pelin eri osa-alueita, aina avauslyönnistä puttaamiseen.

Opettajat avaavat ajanvarauskalenteriin uusia yksityisopetukseen varattuja aikoja joita pääset varaamaan. Voi olla että suosikkiopettajasi antaa opetusta vain joissain toimipisteissä. Voit selata aikoja opettajakohtaisesti tai esimerkiksi toimipistekohtaisesti: Vuosaari, Keimola, Linna, MeriTeijo, JGS, Levi. Ajanvaraus ei tarjoa valintaa alasvetovalikkossa jos opetusta ei tietyillä kriteereillä ole tarjolla. Ole yhteydesä opettajaan että hän loisi vapaita aikoja tai varaa ajan puolestasi.

Tunnin voi perua 24h ennen, peruuttamattomasta tunnista perimme 50% tunnin hinnasta. Maksat tunnin opettajalle esim liikuntaseteleillä, kortilla, käteisellä. Kun maksat etukäteen online niin opetukseen jää enemmän aikaa.

Maksun voi suorittaa yksityistunneilla etukäteen järjestelmän kautta tai paikan päällä kortilla / käteisellä / liikuntaseteleillä.

Golf School järjestää seurojen kanssa:

Seuraopetus

(Seuran jäsenille erikoishintaista opetusta)
Rekisteröitynyt oppilas pääsee ostamaan 20 € / opetuskerta Seuran subventoimaa opetusta. 

Seuravalmennus

(erikoisryhmille, oppilaat eivät maksa mitään, Seuran maksama opetustunti)
Valmentaja asettaa erikoisryhmien oppilaille Prerequisite client tyypin joka mahdollistaa seuravalmennustunneille pääsyn.

Talvikurssit ja muut kausiluonteiset kurssit löydät täältä. Ajoittain järjestämme myös monipäiväisiä Green Card kursseja, mutta näitä ei tule sekoittaa PEGO CLUBin Aloita Golf päiviin, jossa suoritat GREEN CARDin päivässä. Levi Golfissa ei ole PEGO CLUB -tunteja ja täällä käytössä kurssimuotoinen GREEN CARDin suorittaminen.

Opetustuotteet löytyvät seuraavilta välilehdiltä

Verkkokauppa

Golf-välineet myymme tällä hetkellä verkkokauppamme kautta, mutta tulemme siirtämään sen uuden ajanvarausjärjestelmän yhteyteen, jolloin opetuspalveluje ja välineiden ostaminen onnistuu jatkossa samoilla tunnuksilla.

Palvelut

Green Card

Ostoskori

Maksa valitsemasi tuotteet täällä. Saat vahvistusviestin ostoksesta sähköpostiisi. Tekemäsi ostokset näet myös Oma profiili -osiossa.

Kun olet rekisteröitynyt PEGOn kanta-asiakkaaksi (maksuton), niin omat tiedot näet Oma Profiili -osion alla: omat opetukset ja opettajien terveiset, maksu- ja yhteystietosi, ostetut palvelutuotteet jne.

Älypuhelimella

apstore
Toimipisteillä (6) on omat Älypuhelinsovellukset. Haet kartasta kategoriasta "Personal Training", näyttää 40 km säteeltä tai syötä hakuun esim "Audi" ja näyttää lähimmän Audi Pego Golf Schoolin. Tallenna sydämestä Faforites alle.

Syötä luottokorttitietosi niin pääset ostamaan opetustuotteita.

 

Verkkokauppa

PEGOn verkkokauppa tullaan siirtämään uuden ajanvarausjärjestelmän yhteyteen, jolloin sekä opetuksen että tuotteiden ostaminen hoituu samoilla tunnuksilla.

MINDBODY

Otimme käyttöön saman järjestelmän jota moni yoga-studio käyttää Suomessa. Maailmalla yli 51.000 pistettä tarjoaa palvelujaan Mindbody-järjestelmällä.

Mitä uutta?

Mindbody-järjestelmässä maksaminen onnistuu etukäteen, jolloin opetukseen enemmän aikaa. Liikuntasetelit ja vanhat käytännöt toimivat kuten ennenkin.