Talvikurssit 2017/18

Audi Pego Golf School järjestää huippusuositut talvikurssit Planmeca Golf Areenalla Vuosaaressa. Talvikurssi on erinomainen tapa viedä peli uudelle tasolle talven aikana osaavan Pron opastuksella.

Talven aikana käydään monipuolisesti läpi golfin eri lyöntitekniikat ja kurssilaiset saavat myös henkilökohtaiset harjoitteluohjeet.

 • kurssin hinta 550€
 • talvikurssiin kuuluu 15 ohjattua harjoituskertaa
 • lisäksi 5 Pego Clubin harjoituskertaa
 • Kick-Off luento
 • 2t25min opetusvideoita kurssin ajaksi
 • kurssi ei sisällä vapaaharjoittelukertoja

Varaa tästä talvikurssi suosikkiopettajaltasi

PEGO CLUB ryhmätunnit on suosituin opetusmuotomme
PEGO CLUB, SENIORI CLUB, JUNIORI CLUB JA KILPA CLUB

 • henkilökohtaista opetusta pienryhmässä (4-10 henkeä)
 • jopa 20 teemaa viikossa, 40€/kerta (+ paikkamaksu)*
 • kouluttaudu oman aikataulusi ja vauhtisi mukaan
 • tuntiaikataulun näet ajanvarauskalenteristamme

* Paikkamaksua ei ole vuoden 2017 kesäopetuksessa. Talviopetuksessa eri opetuspaikoilla eri paikkamaksut.

 • Planmeca Golf Areenalla paikkamaksulla voi käyttää hallin lähipelialuetta tunnin jälkeen.

Seniori CLUB

Seniori 50+ ryhmätuntihinta lähtien 35€/kerta on voimassa arkisin 9-15:00. Senioriklubitunnit kuten PEGO CLUB ryhmätunnit, mutta voimantuottoa tärkeämpää löytää liikeratojen puitteissa lyöntiin puhtaus.

Talviharjoitteluun senioriklubia ollaan uudistamassa eli haluamme palvella vielä paremmin golfin suurinta harrastajaryhmää.

Ajankohtaista:

Portugali, Quinta da Marinha 5.4-14.4.2018

Tyylikästä rantaelämää, herkullista ruokaa ja loistavaa golfia – näitä on tarjolla yllin kyllin Cascaisissa ja Estorilissa. Tämä Portugalin Rivieraksikin kutsuttu alue on houkutellut jo vuosisadan ajan Euroopan kuninkaallisia ja kuuluisuuksia lomailemaan sekä nautiskelemaan elämästään upeilla golf- kentillä.
Estorillin ja Cascaisin kupeessa sijaitsee tasokas golf resort Quinta da Marinha. Hotellin yhteydessä on Robert Trent Jo- nesin suunnittelema pinjapuiden reunustama mukava puis- tokenttä.

lue lisää

Espanja, Emporda 1.4-8.4.2018

Noin puolentoista tunnin matka päässä Barcelonasta sijaitseva Emporda kuuluu myös Espanjan parhaimpiin golf resortteihin. Kaksi erityyppistä kenttää, joista linksille on ominaista hiekkadyynit ja isot bunkkerit sekä viheriöt. Forest on taas erinomainen kenttä, joka kiertelee isojen pinjapuiden keskellä. Vuonna 2006 valmistunut tasokas hotelli sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä golfklubilta. Lähistöltä löytyy huipputason ravintoloita pienistä ja tunnelmallisista paikallisravintoloista 3-tähden Michelin ravintoloihin.

lue lisää

Konopiste, Tsekki 11.4-16.4.2018

Vajaan tunnin matkan päässä Prahan lentokentältä sijaitseva Konopiste tarjoaa hyvätasoista golfia tunnelmallisissa maalaismaisemissa. Alue koostuu päärakennuksesta, joka toimii myös klubitalona sekä muutamista hotellin sivurakennuksista. Molemmat 18-reikäiset maisemalliset kentät starttaavat hotellin välittömästä läheisyydestä. Näiden kahden lisäksi on 9-reikäinen harjoituskenttä. Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii 2013 avattu Spa & Wellness -keskus.

lue lisää

Ajanvaraus

Audi Pego Golf School ajanvaraus: 1) tältä sivustolta, kirjaudu sivun oikeasta ylälaidasta, 2) mobiililla lataamalla sovellus alta tai 3) samoilla tunnuksilla ajanvaraussaitilta clients.mindbodyonline.com.

Kun olet luonut omat tunnukset, pääset ostamaan opetuspalveluja sekä varaamaan aikoja tunneille. Oma Profiili -välilehden alta näet ostosi/krediitit, käyntihistorian..

Ilmoittautuminen
Kun varaat klubitunteja tai olet tulossa suorittamaan Green Cardia, näet kuinka monta on ilmoittautunut (1 jonotuspaikka löytyy).
2) mobiililla

Kaikki lokaatiomme toimivat Vuosaari Golf karttapisteen kautta eli kun haet kartasta kategorialla ”Personal Training”, niin näyttää 40 km säteeltä tai syötä hakuun esim ”Audi” ja Audi Pego Golf School löytyy. Tallenna tämä sovelluksen sydämestä Favorites alle.

Syötä luottokorttitietosi niin pääset ostamaan opetustuotteita.

apstore

3) Ajanvarauksen esittely ajanvaraussaitilla. Palvelu on päivittynyt joten videolla vanhempi versio mutta toiminnallisuus on pitkälti ennallaan.