Golfin aloittaminen

Meidän tehtävänämme on auttaa sinut uuden harrastuksen pariin. Golfin aloitat helpoiten ilmoittautumalla meidän Green Card kurssille. Neljä tuntia kestävällä kurssilla opetellaan perusasiat ja saat lopuksi pelaamiseen vaadittavan Green Cardin. Tervetuloa mukaan!

Sivustoa rullaamalla alaspäin voit ladata itsellesi täysin ilmaisen Swingin perusteet -oppaan.

Green Card -kurssin sisältö

Ilmoittautumisen saatuamme lähetämme sinulle valmistavan materiaalin kurssille. Materiaalin tarkoituksena on perehdyttää tuleva golfari keskeisiin asioihin säännöissä, etiketissä ja perustekniikoissa. Kurssille tarvitset mukaan mukaan sään mukaisen asun jossa on mukava liikkua. Mailat ja muut tarvikkeet saat meiltä lainaksi.

Kurssin hinta on 99 €.

Kurssin käytyäsi saat pelaamisen aloittamisesta tarjouksen kurssikentältäsi. Myös suomen laajin BMW PEGO Golf Schoolin opetustarjonta on tukenasi golf urasi eri vaiheissa. Meille on tärkeintä että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti.

Green Card -kurssien sijainti

Järjestämme Green Card -kursseja kaikilla yhteistyökentillämme: Keimola Golf, Kytäjä Golf, Linna Golf. Lisäksi Green Cardin voi suorittaa myös talven aikana meidän sisätiloissa PEGO Studiossa tai pian valmistuvassa PEGO GARDEN hallissa.

Swingin perusteet -opas

Lataa itsellesi Swingin perusteet (pdf) alla olevasta painikkeesta. Oppaan avulla voit opiskella tai kerrata perusasioita omassa tahdissa. Oppaassa käydään läpi mm. swingi-liike vaihe vaiheelta: alkuasento, taaksevienti, suunnanvaihto, osuma ja loppuasento. Lisäksi muita vinkkejä oppimiseen ja harjoitteluun.