Opetusmatkat 2021-2022

BMW Pego Golf Schoolin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita.

Opetusmatkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii TravelOn Matkat Oy (OnGolf).

Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Arabiemiraatit

Talvi 2022

16. – 23.1.2022
Ras Al Khaimah
1860€/ hlö

Arabiemiraatit on monen golfaajan ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi 25-asteista talvikuukausinakin. Ras al Khaimah on hinta-laatusuhteeltaan Arabiemiraattien paras. Hotellina toimii Hilton Marjan Island on ihanteellinen valinta golfarille. Se on tyylikäs hotelli, josta matkaa Al Hamran kentälle noin 5 minuuttia ja Al Zorahin kentälle noin 30 minuuttia. Kierroksen jälkeen pääset nauttimaan rantalomailusta hotellin edessä avautuvalla upealla hiekkarannalla ja laajalla allasalueella tai voit rentoutua tasokkaassa spassa.

Al Hamran kenttä on Championship-tason kenttä, jolla on pelattu lukuisia kansainvälisiä kisoja. Al Zorahin kenttä on Jack Nicklauksen suunnittelutoimiston käsialaa ja kuuluu ehdottomasti Arabiemiraattien parhaiden kenttien joukkoon. Harjoitteluolosuhteet ovat molemmilla kentillä erinomaiset.

Matkan hintaan sisältyy: 

 • Finnairin lennot Helsinki-Dubai-Helsinki
 • 1 x 23 kg matkatavara ja 1 x 8 kg käsimatkatavara
 • Majoitus Hilton Marjan Island *****
 • Puolihoito (buffetaamiainen ja illallinen)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 4 x Al Hamra ja 1 x Al Zorah
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Rangepallot
 • Golfauton käyttö

Lisämaksusta:

 • Lisämatkatavara lennolla 50 € (meno-paluu)
 • yhden hengen huoneen lisämaksu 340 €/vk
 • toinen kierros Al Hamran kentällä ensimmäisen kierroksen jälkeen (75 AED, n. 20 €)

Hinta 1860€/ hlö

Matkanvetäjänä Juha-Pekka Peltomäki

Huom! Ennen kuin varaat matkan, huomioithan seuraavat asiat:

 1. Arabiemiraatteihin ilmoitetut hinnat voivat vielä muuttua ennen lentoyhtiöiden hintojen vahvistamista. Emme laskuta matkaa ennen kuin lopullinen hinta on selvillä. Hinnan muutos voi olla matkan hintaa nostava tai laskeva.
 2. Arabiemiraatteihin ilmoitetut lähtö- ja paluupäivät voivat vielä muuttua ennen lentoyhtiön lentoaikataulujen vahvistamista. Emme laskuta matkaa ennen kuin lopullinen lentoaikataulu on vahvistettu.
 3. voit peruuttaa matkasi täysin kuluitta 2 kk ennen matkallelähtöä saakka, jolloin kaikki rahat palautetaan
 4. saat muuttaa kohdetta ja lähtöpäivää ilman kustannuksia 45 vrk ennen matkalle lähtöä
 5. jos matkaa ei voida matkustusrajoitusten vuoksi toteuttaa saat aina rahasi takaisin

1. Matkan valinta


2. Matkustajan tiedot matkaa varten