OHJEET

Ajanvaraus

  • pego.fi
  • mindbody.app älypuhelimella
  • mindbodyonline.com

Sama tunnus kaikkiin, käytät sitten 1) tämän opetussaitin pego.fi kautta pop-up-ikkunoilla, 2) älypuhelimella jossa oma sovellus tai 3) jos selaimesi on kranttu niin suoraan mindbodyonline.com kautta.

MindBody online on maailman suurimpia ajanvarausjärjestelmiä, toimistot USA, GB, AUS. Emme käsittele itse teidän luottamuksellisia maksutietoja vaan MindBody käyttää PaySafe-pankkia joka tilittää ostoksenne meille parin päivän viiveellä.

1. PEGO.FI ajanvaraus

Käytä samaa ajanvarauksen tunnusta. Viime viikkoina on tullut paljon uudelleenrekisteröitymisiä, vaikka käytät samaa sähköpostiosoitetta tunnuksena niin järjestelmämme luo uuden tunnuksen ja meidän pitää käydä jälkikäteen yhdistämässä nämä kaksi tunnusta taas yhdeksi. Muista, sama tunnus ja salasana, vaikka käytät ajanvarausta puhelimen sovelluksella, mindbodyn oman saitin kautta tai suoraan tältä saitilta!

Rekisteröydy uutena käyttäjänä, klikkaa login ja valitse New Client, Create an Account.

Huomaa että kirjautumisikkunan sulje ruksi ei toimi kaikilla selaimilla, klikkaa pop-up-ikkunan ulkopuolelle -tämä sulkee ikkunan.

 

 

Huomaa että kirjautumisikkunan sulje ruksi ei toimi kaikilla selaimilla, klikkaa pop-up-ikkunan ulkopuolelle -tämä sulkee ikkunan.

 

 

2. Älypuhelimella

Älypuhelimella

Toimipisteillä on omat älypuhelinsovellukset. Haet kartasta kategoriasta "Personal Training", näyttää 40 km säteeltä tai syötä hakuun esim "Audi" ja näyttää lähimmän Audi Pego Golf Schoolin. Tallenna sydämestä Favorites alle.

Syötä luottokorttitietosi niin pääset ostamaan opetustuotteita.

apstore

Mitä uutta golfarille?

Maksa opetuskäynti etukäteen verkossa tai älypuhelinsovelluksella. Opetukselle jää näin enemmän aikaa. Kuten ennenkin, yksityistunneille voi varata ajan ja maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä, kortilla tai käteisellä. Pego Clubissa maksu etukäteen.

 

  • kun tulet PEGO CLUB -tunnille, opettaja tekee nimenhuudon ja käyntikerrat kuitataan järjestelmässä
  • peruuta kahta vuorokautta aikaisemmin – palautamme maksun, muuten veloitamme puolet käyntikerrasta

 

3. mindbodyonline.com

Audi Pego Golf School käyttää Mindbody Online -ajanvarausjärjestelmää. Kun olet luonut omat tunnukset, pääset ostamaan opetuspalveluja sekä varaamaan aikoja tunneille. Oma Profiili -välilehden alta näet ostosi/krediitit, käyntihistorian..

Jos tunti täynnä, (1) jonotuspaikka löytyy

 

 

 

Videolla ohjeet ajanvarauksen käyttöön.