Harjoittele itsenäisesti PGA-ammattilaisten seurassa

Tarjolla on täsmäpaketteja yleisiin ongelma-alueisiin kuten slaissiin, toppeihin- ja duffeihin, aloittelijoille laadittuja harjoitusohjelmia sekä yksilöllisiä valmennuspaketteja

Kymmeniä valmennus-tuotteita.

Autamme kaiken tasoisia pelaajia

Pego Online Pro kannustaa golffareita harjoittelemaan itsenäisesti omassa pelissä eniten parannettavia osa-alueita. Verkkovalmennus tapahtuu BMW Pego Golf Schoolin PGA -ammattilaisten toimesta.

Täsmäpaketteja ongelma-aluesiin

Tarjolla on täsmäpaketteja yleisiin ongelma-alueisiin kuten slaissiin, toppeihin- ja duffeihin, aloittelijoille laadittuja harjoitusohjelmia sekä yksilöllisiä valmennuspaketteja pelaajille joiden vaatimustaso ja tavoitteet ovat korkealla.

PGA -ammattilaiset apunasi

Ammattivalmentajamme ohjaavat oppilaitaan parhaaseen kehitykseen ja auttavat kaiken tasoisia golffareita saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Samalla valmennettavat oppivat itselleen sopivia ja henkilökohtaista peliä kehittäviä harjoittelutapoja.

Nopein tie huipullesi

Kehittyminen golffissa vaatii paljon sekä henkistä, fyysistä että ajallista panostusta. Emme väitä tien olevan helppo, mutta tätä kätevämpää tapaa kehittyä golfissa ei ole olemassa.

Täsmäpaketit ongelmakohtiin:

(ostettuasi paketin, lähetämme sinulle ohjelman ja videot 24 tunnin sisällä)

Pidempi Drive

Opi draivin perusteet apuvideoiden avulla ja harjoittele laatimamme ohjelman mukaan joko viikko tai kuukausi. Viikko-ohjelmaan sisältyy harjoitusohjeet päivittäin videoina. Kuukauden pakettiin sisältyy päivittäinen ohjelma videoina kuukaudeksi.

39€/kk tai 14,90€/vko

Slaissi Pois

Poista slaissi lopullisesti. Viikko-ohjelmaan sisältyy harjoitusohjelma päivittäin videoina. Kuukauden pakettiin sisältyy 12 slaissin poistoon sekä draw-kierteisiin lyönteihin liittyvää ohjevideota ja laajempi, kuukauden harjoitteluohjelma.

39€/kk tai 14,90€/vko

Swingin Perusteet

Swingin perusteet ohjelmassa käydään läpi koko peruslyönti. Videoiden avulla opit oikeanlaisen alkuasennon, otteen sekä liikejärjestyksen. Viikkopakettiin sisältyy päivittäin opetusvideoita swingin perusteista. Kuukauden pakettiin sisältyy laajempi määrä swingiin liittyviä opetusvideoita.

39€/kk tai 14,90€/vko

Lähipelin perusteet

Lähipelin viikkopaketin avulla opit chipin, putin ja bunkkerilyönnin perusteet opetusvideoiden avulla. Laajemmassa kuukauden paketissa opit peruslyöntien lisäksi korkeat lob-lyönnit, erikoislyönnit bunkkerista, greenien lukemisen sekä kolme eri lyöntikaarta pitch-lyönneissä. Kuukauden pakettiin sisältyy videoita päivittäin lähipelin kehittämiseen kuukaudeksi.

39€/kk tai 14,90€/vko

Paketti aloittaville golffareille tai kertaus pelin uudelleen aloittaville:

(ostettuasi paketin, lähetämme sinulle ohjelman ja videot 24 tunnin sisällä)

Green card kurssilaisten ohjelma kuukaudeksi

Golf on alkuun haastavaa. Teemme golfin aloitustaipaleesta helpompaa ja hauskempaa, aloittelijoille suunnatun paketin avulla. Kuukauden harjoitusohjelmaan sisältyy opetus- ja harjoitusvideot kaikkiin golfin peruslyönteihin päivittäin. Paketti soveltuu myös tauon jälkeen golfin uudelleen aloittaville pelaajille.

Hinta 39€

Yksilöllinen harjoitusohjelma juuri sinulle:

(ostettuasi paketin, otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ja pääset harjoittelemaan 48 tunnin sisällä uusin ohjein)

Räätälöity harjoitusohjelma kuukaudeksi henkilökohtaisesti

Räätälöity harjoitusohjelma kilpagolffareille ja muille tavoitteellisille pelaajille. Prosessiin kuuluu pelaajan lyöntivideoiden analysointi ja ohjevideot ongelmakohtiin kuukaudeksi.

Lähetä meille osoitteeseen info@pego.fi tiedot itsestäsi.
Ikä:
Nykyinen tasoitus:
Kierroskeskiarvo:
Tavoitteet:
Ongelmakohdat:

Toivomme myös että lähetät meille svingivideot kuvattuna edestä (face on) ja takaa (down the Line) jotta voimme analysoida lyöntisi. Videot olisi hyvä saada mailoilla rauta-7, draiveri, wedge sekä chip/pitch ja putti-swingeistä. Tämän jälkeen opettajamme soittaa sinulle ja käymme yhdessä noin 15-30 minuutin keskustelun tulevan kuukauden ohjelmasta, pelaajan golfin nykytilasta ja miten peliäsi mielestämme kannattaa viedä eteenpäin. Mikäli sinulta löytyy tarkat tilastot pelistäsi, auttaa se meitä räätälöimään sinulle sopivan harjoitusohjelman entistä paremmin. Tämän jälkeen opettaja lähettää sinulle harjoitteluohjelman ja videot. Kuukauden harjoittelun jälkeen käymme pelaajan kanssa läpi puhelimitse kuluneen treenikauden tulokset.

199€ / harjoitusohjelma

Lisää tuotteita tulossa!

Tulemme jatkuvasti päivittämään tuotevalikoimaamme joten muista seurata uutisia tältä saralta! Katso kaikki tuotteet

Kehity exponentiaalisesti yksilöidyillä ohjelmillamme. Säästä aikaasi tuloksista nauttimiseen.

Internet pursuaa kehittymisesi kannalta turhia oppeja

Informaatio-tulva on aiheuttanut golffareille yhä suuremman hämmenyksen tilan. Tarjolla on loputon määrä satunnaisia ohjeita, joilla on haastava täydentää omia teknisiä tai pelillisiä puutteita. Pelaajat hämmentyvät omaan peliin sovellettavan konkretian puuttuessa, eivätkä siten kehity toivomallaan tavalla.

Ongelmana ovat ristiriitaiset ohjeet, joista pelaajat eivät osaa poimia itselleen oikeita ohjeita, tai ymmärtävät ne pahimmassa tapauksessa kokonaan väärin.

Jotta pelaaja pystyisi poimimaan itselleen sopivat vinkit nykypäivän rajattomista tietolähteistä, tulisi ymmärrys golfin tekniikasta olla ammattilaisen tasolla.

 

Joten anna ammattilaistemme auttaa sinua Pego Online Pro -järjestelmän avulla!

Opit parhaiten
harjoittelemalla oikein.

Parannamme harjoituskertojen laatua ja autamme itsenäiseen harjoitteluun yksilöidyllä harjoitusohjelmalla.

Vain parantamalla oppilaan harjoittelua sisällöllisesti, määrällisesti ja tekemällä siitä yksilöllisempää, voi parasta kehitystä tapahtua.

Online palvelulla haluamme tehostaa pelaajien harjoittelun vaikutusta ja kannustaa asiakkaitamme harjoittelemaan itsenäisesti, kullekin personoidulla harjoitusohjelmalla.

Harjoittele etänä.
Kehity missä vain.

Videot näkyvät kaikkialla

PEGO Online Pro -palvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Sisältöön pääset käsiksi työpöydältä, kotisohvalta, lomalta tai kiireiseltä työreissulta. Voit kerrata ohjeita aamupalan ääressä tai valmistautua seuraavan päivän treeneihin juuri ennen nukkumaanmenoa. Nykyaika on niin hienoa!

Harjoittele etänä.
Kehity missä vain.

Videot näkyvät kaikkialla

PEGO Online Pro -palvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Sisältöön pääset käsiksi työpöydältä, kotisohvalta, lomalta tai kiireiseltä työreissulta. Voit kerrata ohjeita aamupalan ääressä tai valmistautua seuraavan päivän treeneihin juuri ennen nukkumaanmenoa. Nykyaika on niin hienoa!

Kun tähtäät korkealle, saavutat tavoitteesi.

Seura tekee kaltaisekseen

Kaikki saavutamme kehityksessä hidasteita ja lakipisteitä. Menetämme momenttia ja motivaatiota.

Voi olla että kaipaat oikeanlaisia tavoitteita. Saatat jopa olla seurueesi paras pelaaja, mutta ehkä kaipaat sykäystä uuteen nousuun turvallisen kuplasi ulkopuolelta. Inspiroidu, innostu ja nouse seuraavalle lakipisteellesi. Anna meidän auttaa ja mennään sinne yhdessä!


Me koko tiimillä ollaan todella innoissamme!

Ollaan jo pitkän aikaan ideoitu video-opetuksen hyödyntämisestä ja onneksi nyt saatiin tää vihdoinkin käyntiin ja päästään auttamaan laajempaa yleisöä oman pelinsä kehittämisessä!

Juha-Pekka Peltomäki

PGA-Pro, PEGO Online Pro -valmentaja

FAQ

Ohessa on tarkentavia kohtia PEGO Online Pro -palvelun toiminnasta

Jos et löydä tarvitsemiasi tietoja sivuiltamme, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@pego.fi tai opettajaamme Jyry-Jussi Peltömäkeen

Tai jos odotat jo malttamattomana harjoittelun aloittamista, liity heti Pego Online Pro -jäseneksi ja nähdään kehittymisen merkeissä!

Miksi tarvitsisin apua?

Opetusvideoiden avulla haluamme auttaa golffareita ymmärtämään golfin eri lyöntien tekniikoita paremmin sekä harjoittelemaan golfia niin että peli oikeasti kehittyy. Olemme huomanneet että golffarit kyllä ymmärtävät heille kerrotut tekniset yksityiskohdat lyönnistä mutta niiden jalkauttaminen käytäntöön on vaikeata sillä pelaajien harjoittelu ei ole niin tehokasta kuin se voisi olla.

Ovatko videot monimutkaisia?

Ei ollenkaan! Opetusvideot ovat kestoltaan noin 1-2 min ja harjoitteet ja ohjeet selitetään täsmällisesti ja yksinkertaisesti. Oppilaan on helppo kopioida ja toteuttaa videoissa annettuja ohjeita.

Saanko opetusta myös kasvotusten?

Ehdottomasti! Golfkoulumme BMW Pego Golf Schoolin opettajilta saat opetusta myös livenä, Peuramaa Golfissa, Keimola Golfissa, Vuosaari Golfissa, Linna Golfissa sekä Planmeca Golf Areenassa talvikaudella. Mikäli haluat luoda räätälöidyn valmennuspaketin niin että siihen sisältyy sekä verkko-opiskelua että paikan päällä opetusta, ota yhteys suoraan suosikkiopettajaasi tai meilitse info@pego.fi

Kuinka opin paremmaksi?

Me opetamme sinua harjoittelemaan lyöntejä niin että ongelmakohdat parantuu tai poistuu kokonaan. Golf-tekniikoiden harjoittelu vaatii monen yksityiskohdan huomioonottamista ja me autamme sinua kiinnittämään huomion harjoittelussa oikeisiin kohtiin täsmällisillä ja tehokkailla harjoitteilla.

Mikä on BMW Pego School?

BMW Pego Golf School on Suomen suurin golfkoulu ja sen PGA prot omaavat yhteensä lähes 200 vuoden kokemuksen golfista. Opetusvideoihin olemme valinneet parhaat neuvot joita olemme jalkauttaneet sekä omaan- että asiakkaidemme peliin jo vuosien ajan.

Onko opettajanne päteviä?

Kyllä! PGA Opettajamme Jyry-Jussi Peltomäki, Juha-Pekka Peltomäki, Toni Karjalainen ja muut promme edustavat maamme kokeneinta kaartia sekä kilpagolfin että opettamisen suhteen, joten golftaitojesi kehittäminen on hyvissä käsissä. Tervetuloa tekemään pelistäsi helpompaa ja hauskempaa myös verkossa!

BMW Pego Golf School

1. Valitse tuote kaupastamme

Kun tarvitset täsmäapua tiettyyn ongelmakohtaan golf-pelissäsi, tai haluat todella haastaa itseäsi laajemman harjoitteluohjelman avulla, valitse itsellesi tarvettasi vastaava tuote
monipuolisesta valikoimastamme.

 

2. Maksa heti verkossa

Valittuasi tuotteen voit maksaa sen saman tien turvallisesti ja kätevästi verkossa.

 

3. Vastaanotat kutsun

Lähetämme sinulle käyttäjätunnukset TrueCoach-palveluun, jonka kautta saat ohjevideot sekä sinulle räätälöidyn harjoitteluohjelman.

4. Panosta harjoitteluun

Ohjelma toimii tehokkaimmin kun toteutat ohjelmaa systemaattisesti suunnitelman mukaisesti. Kun olet ostanut ohjelman, sitoudu siihen ja huomaat kuinka pelisi paranee ennennäkemättömän tehokkaasti.

Valmiina kehittymään?

Käytä harjoitteluaikasi mahdollisimman tehokkaasti Pego Online Pro -valmennuksen avulla.

 
Tartu tilaisuuteen ja valjasta käyttöösi piilevä golf-potentiaalisi!