OPETUSVIDEOPROMO

Saitko opettajiltamme promokoodin?

Olemme niin ylpeitä uudesta opetusvideopalvelustamme että opettajamme jakavat promokoodeja vanhoille oppilailleen – tutustu heti tuoreeltaan!

Kaikki mukaan! Tärkeää että saamme vuokrauksia jotta voimme kustantaa tulevien videosarjojen tekemisen – käy tutustumassa TULOSSA-osioon. Tätä olette vuosia toivoneet, metodimme joka tuottaa tuloksia harrastajasta ammattilaiskiertueille pureskeltuna harjoitteiksi ja teoriasessioiksi.

Aktivoi

 

Valitse joku kolmesta videosarjasta ja pääset Vimeon On Demand palveluun. Vihreä iso nappi Rent All.. kysyy Vimeo tiliä, mikäli et ole jo kirjautunut selaimellasi. Vimeo on ilmainen eli syötät nimesi, sähköpostiosoitteesi ja keksit hyvän salasanan jonka laitat talteen. Seuraavaksi kysyy luottokorttitietoja,  kierrät tämän valitsemalla maksutavaksi PayPal joten seuraavassa näkymässä on enter Promo Code joten siihen laitat ”messuilla saamasi promokoodin”, hyväksyt tämän ja se on siinä.

 

Teet saman sitten  jokaiselle videosarjalle.

 

Suosittelemme että menet Vimeo tilisi alasvetovalikkoon ja katsot että vuokraus ilmestyy Purchases valikon alle. Tämä siksi että opit hakemaan videosarjoja purchases alta sillä esimerkiksi kun katsot Apple TVllä tai vastaavalla niin videosi löytyvät helposti.

 

Videosarjat

Anna palautetta

10 + 4 =

Selaa tulevaa ohjelmistoamme

kokeilujakson jälkeen vuokraus

sarjoittain (30-päivää) tai videoittain (viikko)
iOS, Android, Apple TV, Roku ja Chromecast

Hauskempaa • Helpompaa

Kehitämme entistä edullisempia ja tehokkaampia opetustuotteita että mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan lajista.

Opetamme Suomen mestareita, juniorista ammattilaiseksi. Kilpagolf on vahvaa mutta samalla olemme myös Suomen suurin golfopetuksen toimija. Kehitymme ja luomme jatkuvasti uutta. Keväällä 2016 lanseerasimme uuden opetuskonseptin ensimmäisenä maailmassa. Pego Clubista on tullut suosituin tuotteemme ja myös muut toimijat ovat ottaneet mallia. Keväällä 2017 nostamme taas rimaa ja haluamme tarjota hyvät kokemuksemme videopohjaisesta opetuksesta jotta myös ne golfarit joita emme pääse henkilökohtaisesti palvelemaan jakaisivat saman perustan.

Tule mukaan, kehity kanssamme ja nauti golfista.

Pitkäpeli

Lähipeli

Green Card