INFO TV

www.pego.fi

Seuraavat PEGO CLUB -tunnit ja kurssit

Suosituimmat PEGO CLUB -sarjakortit

Osta sarjakorttisi pego.fi:stä tai PEGOn henkilökunnalta

PEGO Opetusmatkat

Kevään matkat parhaillaan käynnissä. Syksyllä taas uusia luvassa!

Portugali, Quinta da Marinha 5.4-14.4.2018

Tyylikästä rantaelämää, herkullista ruokaa ja loistavaa golfia – näitä on tarjolla yllin kyllin Cascaisissa ja Estorilissa. Tämä Portugalin Rivieraksikin kutsuttu alue on houkutellut jo vuosisadan ajan Euroopan kuninkaallisia ja kuuluisuuksia lomailemaan sekä nautiskelemaan elämästään upeilla golf- kentillä.
Estorillin ja Cascaisin kupeessa sijaitsee tasokas golf resort Quinta da Marinha. Hotellin yhteydessä on Robert Trent Jo- nesin suunnittelema pinjapuiden reunustama mukava puis- tokenttä.

Espanja, Emporda 1.4-8.4.2018

Noin puolentoista tunnin matka päässä Barcelonasta sijaitseva Emporda kuuluu myös Espanjan parhaimpiin golf resortteihin. Kaksi erityyppistä kenttää, joista linksille on ominaista hiekkadyynit ja isot bunkkerit sekä viheriöt. Forest on taas erinomainen kenttä, joka kiertelee isojen pinjapuiden keskellä. Vuonna 2006 valmistunut tasokas hotelli sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä golfklubilta. Lähistöltä löytyy huipputason ravintoloita pienistä ja tunnelmallisista paikallisravintoloista 3-tähden Michelin ravintoloihin.

Konopiste, Tsekki 11.4-16.4.2018

Vajaan tunnin matkan päässä Prahan lentokentältä sijaitseva Konopiste tarjoaa hyvätasoista golfia tunnelmallisissa maalaismaisemissa. Alue koostuu päärakennuksesta, joka toimii myös klubitalona sekä muutamista hotellin sivurakennuksista. Molemmat 18-reikäiset maisemalliset kentät starttaavat hotellin välittömästä läheisyydestä. Näiden kahden lisäksi on 9-reikäinen harjoituskenttä. Alueen keskipiste on viihtyisä klubi ja tunnelmallinen kartanotyyppinen hotelli. Sen yhteydessä toimii 2013 avattu Spa & Wellness -keskus.

AUDI PEGO GOLF SCHOOL

Junnuleiri 12.–15.6.2017 klo 9–15

Vuosaari Golf & Planmeca Golf Areena

195 € (sisaralennus 45 €)
sis. lounas, välipala, lippis, tarvittaessa välineet (rajallinen määrä) ja green card

Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta

Lisätiedot ja ilmoittautuminen ao. QR-linkin kautta:

Gripinvaihtotarjous!

Golf Pride New Decade grippi 9 € / kpl vaihdettuna.