Portugali Praia Del Rey

Portugalin rannikolla Lissabonista pohjoiseen sijaitseva, Euroopan parhaaksi vuonna 2007 valittu, golfkeskus Praia D’El Rey tarjoaa asiakkailleen mahtavia golfelämyksiä perinteisessä portugalilaisessa ympäristössä.

Jylhät ja kauniit maisemat sekä upeat ja huippukuntoiset golfkentät, joiden väylät kiertelevät rantadyynien ja mäntymetsiköiden välissä luovat vaikuttavat puitteet golfmatkalle. Hyvätasoinen hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla Praia D’El Reyn golfkentän kupeessa. Avarat, tyylikkäät oleskelutilat ja kauniisti sisustetut huoneet, joissa on parveke tai terassi. Huoneista on näkymät puutarhaan tai golfkentälle. Spa-osastolla on sisäallas, sauna, kuntosali ja hoitoja.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, joka neuvoo kenttäpelissä. Matkan opetuksesta vastaa: Sara Kahri.*

slice3

*Opettajien määrä saattaa muuttua matkan osallistujamäärän mukaan.

Lisätietoja kohteesta löydätte osoitteesta:
www.praia-del-rey.com

Lisätiedot ja varaukset

Sara Kahri
PEGO golf Pro
sara@peltomakigolf.fi | 0400 649 644

Vastuullinen matkanjärjestäjä Travelon Matkat Oy rek. 1418/12/MJ

Matka-aika 22.–29.10.2016