Gardenin Shopista golftarvikkeet & huolto

BMW PEGO Garden hallista löytyy myös täyden palvelun Pro Shop. Valikoimaamme kuuluvat mm. golfpallot, golfhanskat, golfkengät ja vaatteet. Valikoimissamme on tuotteita suosituilta merkeiltä: Callaway Golf, Travis Mathew, Adidas ja J.Lindeberg. Lisäksi golfbägejä, mailoja ja pientarvikkeita.

Pro Shopista löydät myös kaikki tavalliset mailojen huoltopalvelut, kuten gripinvaihdot. Voit tuoda mailasi Gardenille valmiiksi ostettujen grippien kanssa tai valita meidn grippivalikoimasta sinulle sopivat gripit.

Pro Shop aukioloajat

PEGO Garden Pro Shop palvelee talvella 2023-2024 joka arkipäivä klo 16-20. Lisäksi Shopissa voi vierailla aina, kun ovi hallin puolelta on auki – hallissa on usein henkilökuntaa opettamassa tai fittaamassa mailoja. Voit kysyä apua tuotteiden kanssa keneltä tahansa opettajaltamme. Maksuvälineinä käy myös Mobile Pay!

Myynnissä kaikki mitä golfari tarvitsee

Pro Shop palvelee hallissa harjoittelevia ja pelaavia golfareita. Lisäksi voit tulla Gardenille vaikka ihan vain shoppailemaan. Meillä on myynnissä kaikki mitä tarvitset golfkengistä ja palloista aina greenihaarukkaan tai golfbägin matkasuojaan. 

Pro Shopista saat myös gripinvaihdot kätevästi. Voit tuoda itse ostamasi gripit meille vaihtoon tai valita Gardenin grippivalikoimista sopivan mallin. Opettajamme auttavat sinua valitsemaan myös oikean määrän teippiä grippiisi, jotta se on juuri oikean kokoinen sinulle.

Pro Shop uudistuu!

Laajennamme Pro Shopin valikoimaa ja uusia tuotteita lisätään valikoimaan joka päivä. Nyt shopissa paljon toivotut Callaway Chrome Soft -pallot ja uudet Cuater golfkengät. Myynnissä myös Jon Rahmin suosima Ringer -malli. Cuaterilta myös golfhanskat lisätty valikoimiin.

Pro Shop löytönurkka

Perusvalikoiman lisäksi Gardenin Pro Shoppiin on avattu myös löytönurkka, josta löydät 5 € ja 10 € tasarahahinnoin esimerkiksi Callawayn lippiksiä, Ogion mailapyyhkeitä, erikoiserä mailahuppuja ja putterinsuojia sekä Adidaksen ja Callawayn nahkahanskoja. Tule nappaamaan parhaat löydöt löytönurkasta!