Lähde mukaan PEGO:n Tomi Tolsan Peli- ja Opetusmatkalle Thaimaan Hua Hiniin.
Järjestämme tammikuussa kaksi 10-päivän matkaa Tomi Tolsan johdolla Thaimaahan. Tomi asuu talvikuukaudet Hua Hinissa ja tuntee alueen ja golfkentät erinomaisesti. Golfpäivinä Tomi järjestää aamutreenit ja lämmittelyt. Opetusohjelma laaditaan yhdessä pelaajien kanssa. Saat juuri sellaista opetusta kun tarvitset. Iltaisin pääset tutustumaan Tomin johdolla Hua Hiniin ”paikallisen” näkövinkkelistä ja saat näin lomastasi kaiken irti. Mukaan ovat tervetulleita myös ei golfarit joilla on mahdollisuus osallitua suomenkielisille retkille vaikka Bangokiin tai Kwaijoelle.

 

Hua Hin on Thaimaan suosituin golfkohde. Siitä on vuosien varrella kehittynyt Kaukoidän parhaimpiin kuuluva golfmatkan kohde. Golfaajalle Hua Hin on paratiisi. Kentät ovat aina loistavassa kunnossa. Väylät leveitä, mutta vaihtelevia. Greenit sametinpehmeitä. Green feet sisältävät aina caddien.  Palvelu pelaa kuninkaallisesti, ja niin usein oma pelisikin. 10-päivän matkalla pelataan viisi kierrosta viidellä eri kentällä. Tomi varaa halutessasi myös lisäkierrokset vapaapäiville.

PEGO:n peli- ja opetusmatkalla asut erittäin tasokkaasti hotelli G Hua Hin Resort & Mallissa joka sijaitsee erinomaisella paikalla Market Villagen läheisyydessä. Lähistöllä on niin herkullisia ravintoloita kuin houkuttelevia katukeittiöitä. Voit rentoutua pelien lomassa esimerkiksi jalkahieronnalla tai tehdä edullisia ostoksia ystävällisessä ilmapiirissä.

Peltomäki Golfin opetusmatka:
G Hua Hin Resort & Mall, buffetaamiainen ja 3 illallista
5 kierrosta golfia, Banyan Golf Club, Black Mountain, Palm Hills, Imperial Lake View ja Springfield
Matkat: 9.1.-20.1.2016 ja 23.1.-3.2.2016 hinta alk. 2590 €
Vetäjänä toimii Peltomäki Golfin Tomi Tolsa

VARAA MATKA

huahin

huahin2