Pidempi draivi tunnissa, tai rahat takaisin

Mikäli emme pysty tunnin analyysin aikana löytämään sinulle nykyistä pelivälinettä, palloa ilmassa pidemmälle lennättävää mailaa, on analyysi veloitukseton

Pidempi draivi tarkoittaa kolmen pisimmän ilmassa lentäneen draivin keskiarvoa kullakin mailalla

Varaukset: info[at]peltomakigolf.fi
tai 040 5576122 koodilla ”pidempi draivi tunnissa

Miksi pallon lähtökulma ja takakierteen määrä ovat tärkeitä pisintä draiveria etsittäessä?

Trackman laskee lyönnistäsi saatavat arvot pallon käyttäytymisestä. Golf-pallo toimii sitä lyötäessä ikään kuin lentokoneen siipi. Kunkin pelaajan omalle pallon lähtönopeudelle löytyy oma optimilähtökulmansa sekä alakierteensä.

Pallon alakierre aiheuttaa palloon nostovoiman. Jos tätä nostovoimaa ei ole, putoaa pallo maahan liian aikaisin. Jos taas alakierrettä on liikaa, aiheuttaa tämä vastuksen liiallisen kasvamisen, jolloin pallo nousee liian jyrkästi pystyyn ja se ei jatka lakipisteestään eteenpäin vaan vauhti loppuu kesken ja se putoaa lakikorkeudestaan jyrkästi alas kuin kivi.

Optimaalisella lähtökulmalla ja takakierteellä pallo jaksaa ikään kuin liitää lakikorkeudestaan eteenpäin, jolloin pallon putoamiskulma ei kasva liian suureksi ja pallo lentää ilmassa pidemmälle ja ottaa päälle mukavat rullit

Mahdolliset muutokset näihin arvoihin saadaan erilaisten varsien sekä nostokulmien yhdistelmillä.

Edes Trackman ei kerro oikeaa lapaa tai vartta vaan sen tekee asiantunteva laitteen käyttäjä joka tulkitsee koneen mittaamat ja laskemat arvot.

Peltomäki Golfin Mailamittauksessa sinua auttaa aina PGA-pro. Omaamme mittavan kokemuksen laitteiston käytöstä ja mikä tärkeintä, olemme omakohtaisesti kokeilleet satoja erilaisia lapa- ja varsiyhdistelmiä, joten voit olla varma että mukana on myös asiantunteva henkilö keskustelemassa kanssasi kun valitset uusia mailoja.

Varaa meiltä tunnin kestävä draiverin mitoitusaika
0300 472 011 (0,34snt/min+pvm)

Ota oma draiverisi mukaan, tule liikkeeseemme ja ei muuta kuin draiverit viuhumaan!