valmentajat

BMW PEGO GOLF SCHOOL opettajat ovat rautaisia golf-alan ammattilaisia. Meiltä löytyy vuosikymmenten kokemus sekä ammattipelaamisesta että golfin opettamisesta. Oli kyseessä sitten golfin aloittelija tai ammattipelaaja, löydämme keinot parantaa peliäsi.

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
JYRY-JUSSI PELTOMÄKI

Head Pro, PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 1998

040 558 9225
jyry-jussi@pego.fi

Lue lisää

Olen toiminut golf opettajana vuodesta 1998 liityin samana vuonna Suomen PGA:n jäseneksi. Aloitin Assistant Pron:a ja nyt vastaan golf koulumme opetustarjonnasta. Olen erittäin ylpeä tästä koska tarjontamme opetuksessa on Suomen monipuolisin ja laajin. Opetamme vuosittain yli 10 000 golfaria. Neljällä golf kentällä ja talviharjoitelu keskuksessa.

Koulutan itseäni vuosittain. Uskon, että iso määrä opetusta yhdistettynä kolutukseen luo coctailin mikä toimii niin, että oppilaat pääsevät tavoitteisiinsa kaikilla tasoilla.

Suosittelen ottamaan säännöllisesti opetusta esim 20min kerran kuussa. Yksi asia kerrallaan ja pikkuhiljaa kehitys eteenpäin. Pelaajan kehitys alkaa kun hän oppii ajattelemaan oikeita asioita ja luopuu vanhasta.

Kentällä tapahtuva pelikoulutus on myös hyvä kehittää omaa pelaamista.

Tervetuloa kehittymään!

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
JUHA-PEKKA PELTOMÄKI

PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 2001

040 557 6122
juha-pekka@pego.fi

Lue lisää

”Kun pelaajalla on hyvä ote, alkuasento ja liikejärjestys, on sen jälkeen helppo työstää toistettavia variaatioita eri lyönneistä”

Omaan yhden suomen monipuolisimmista golftaustoista. Olen pelannut golfia vuodesta 1989 ja ollut golfammattilainen vuodesta 2001. Taustalla on 7 vuoden ammattilaisura. Olen toiminut golfurallani myös välinekauppiaana, tuotesuunnittelijana ja ollut mukana tuomassa nykyistä mailojen-fittauskulttuuria suomeen. Koulukseltani olen liiketalouden tradenomi sekä PGA ammattivalmentaja. Osaan lähestyä golfaria monesta eri näkökulmasta. Välineet, pelaajan fysiikka, lyöntitekniikka, kokemus ja mieli. Pyrin kuitenkin yksinkertaistamaan asiakkaalle asioita mahdollisimman paljon jotta oppimisprosessi olisi vaivaton ja usein apu löytyykin kolminaisuudesta ote, alkuasento ja liikejärjestys.

 

TONI KARJALAINEN
TONI KARJALAINEN

PGA Pro

Entinen European Tour pelaaja ja 2x European Challenge Tour voittaja. Golfin ammattilainen vuodesta 2002

040 500 4938

Lue lisää

Toni aloitti golfin 7 vuoden iassa. Menestyksekkaan amatooriuran jalkeen vuorossa oli ammattilaisuus ja sen mukanaan tuomat haasteet vuonna 2004. Vuonna 2005 koitti ensimmainen Challenge Tour kilpailu, jonka Toni voitti. Seuraava voitto Challenge Tourilla tuli vuonna 2006 kolmen muun top 3.sijoituksen siivittamana. Ovet European Tourille avautuivat mutta seuraavat vuodet Toni kuitenkin vietti Challenge Tourin merkeissa. Alkuvuodesta 2009 vuorossa olivat Asian Tour karsinnat, joissa 700 toiveikasta ammattilaista taistelevat 40 Tour paikasta. Toni selvitti tiensä alkukarsintojen kautta finaaliin ja aina Tourille asti. Ainoa suomalainen, sekä pohjoismainen, Asian Tour pelaaja vuosimallia 2009. Vaisuksi jaanyt kausi 2009 huipentui jalleen karsintoihin, joissa Toni toisti edellisvuoden tapahtumat ja uusi pelaajastatuksen myös kaudelle 2010!
Toni vahvistaa PEGO:n tiimiä opetuksen ja tarkemmin lajin peliin liittyvien aspektien kohdalla.

VILLE KARHU
VILLE KARHU

PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 2003

040 065 2442
ville@pego.fi

Lue lisää

Olen aloittanut golfin harrastamisen vuonna 1989 Kotkassa, Mussalon golfkentällä. Useita mailapelejä vasurilta harrastaneena, päädyin pelaamaan myös golfia ”rystyltä”. Parhaana amatöörisaavutuksenani pidän reikäpelin suomen mestaruutta vuonna 2003. Amatöörikilpauran jälkeen siirryin ammattilaispelaajaksi vuonna 2003. Ammattilaisena paras saavutukseni on Nordic liigan osakilpailuvoitto Tanskassa vuonna 2005. Vuonna 2005 voitin myös Suomen PGA:n mestaruuuden. Kilpaileminen huipputasolla päättyi erilaisiin vammoihin vuonna 2006.

Pelaajauran jälkeen olen toiminut myös golftuomarin tehtävissä ja vuonna 2011 suoritin kansainvälisen liittotuomaritutkinnon Skotlannin St. Andrew´sissä. Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen myös toiminut lukion lehtorina Espoossa vuodesta 2010. Aloitin Peltomäki Golf Schoolissa työskentelyn vuonna 2019.

ANNIINA PAATSAMA
ANNIINA PAATSAMA

Golfopettaja trainee @ BMW Pego Golf School

Tulevaisuuden golfammattilainen

0400 775 845
anniina@pego.fi

Lue lisää

Olen monipuolisen urheilutaustan omaava tulevaisuuden ammattivalmentaja. Golfin lisäksi olen harrastanut alppihiihtoa, taitoluistelua ja salibandyä, joiden parissa olen ollut erilaisten valmentajien opeissa. Näiltä ajoilta olen omaksunut parhaita opetustekniikoita omaan tekemiseeni. Tavoitteenani on tulla luotettavaksi opettajaksi, jonka kanssa tehdään asenteella hommia, mutta aina pilke silmäkulmassa. Olen myös todellinen golfnörtti, joka seuraa kansainvälisiä kisoja, kuluttaa YouTubea, ja haluaa aina oppia uutta lajista ja välineistä. Alkuvuoden 2021 aikana olen valmistunut korkeakoulusta ja suorittanut Suomen Golfliiton ohjaajakurssia. Tositoimissa minut bongaa BMW Pegon trainee-opettajana.

Oma golfhistoriani on jo reippaasti yli kymmenen vuoden mittainen. Olen muun urheilun ohessa kilpaillut kansallisissa juniorisarjoissa ja Finnish Tourilla. Mukaan mahtuu myös kansainvälistä kokemusta LETAS-sarjasta ja Saksan korkeimman sarjatason bundesliga-joukkueesta, jonka vahvuudessa olin vaihto-opiskelun ajan.

JUHA KÄRKIÖ
JUHA KÄRKIÖ

Golfopettaja

Juha hoitaa alkeis- ja green card- kurssit rautaisella otteella.

Tiimi

BMW Pego Golf Schoolin tiimillä on kokemusta golftoimialan kaikilta osa-alueilta. Olemme olleet mukana järjestämässä yli 2000:ta golftapahtumaa ja toimineet golfalalla erilaisissa tehtävissä golfkentillä, golfmyymälöissä, golfopetuksessa, luottamustoimissa sekä pelaajina ammattilaiskentillä.

ILARI LINDROOS
ILARI LINDROOS

Myynti ja markkinointi

Logotuotteet ja golftapahtumien sisältöpalvelut ja kenttäbrändäykset saat Ilarilta.

045 609 6200
Ilari@t2g.fi

ANTTI HILTUNEN
ANTTI HILTUNEN

Myynti ja hallinto

Tapahtumien myynti, suunnittelu ja organisointi sekä logotuotteet Antilta.

040 035 5434
antti@t2g.fi