valmentajat

BMW PEGO GOLF SCHOOL opettajat ovat rautaisia golf-alan ammattilaisia. Meiltä löytyy vuosikymmenten kokemus sekä ammattipelaamisesta että golfin opettamisesta. Oli kyseessä sitten golfin aloittelija tai ammattipelaaja, löydämme keinot parantaa peliäsi.

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
JYRY-JUSSI PELTOMÄKI

Head Pro, PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 1998

040 558 9225
jyry-jussi@pego.fi

Lue lisää

Olen toiminut golf opettajana vuodesta 1998 liityin samana vuonna Suomen PGA:n jäseneksi. Aloitin Assistant Pron:a ja nyt vastaan golf koulumme opetustarjonnasta. Olen erittäin ylpeä tästä koska tarjontamme opetuksessa on Suomen monipuolisin ja laajin. Opetamme vuosittain yli 10 000 golfaria. Neljällä golf kentällä ja talviharjoitelu keskuksessa.

Koulutan itseäni vuosittain. Uskon, että iso määrä opetusta yhdistettynä kolutukseen luo coctailin mikä toimii niin, että oppilaat pääsevät tavoitteisiinsa kaikilla tasoilla.

Suosittelen ottamaan säännöllisesti opetusta esim 20min kerran kuussa. Yksi asia kerrallaan ja pikkuhiljaa kehitys eteenpäin. Pelaajan kehitys alkaa kun hän oppii ajattelemaan oikeita asioita ja luopuu vanhasta.

Kentällä tapahtuva pelikoulutus on myös hyvä kehittää omaa pelaamista.

Tervetuloa kehittymään!

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
JUHA-PEKKA PELTOMÄKI

PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 2001

040 557 6122
juha-pekka@pego.fi

Lue lisää

”Kun pelaajalla on hyvä ote, alkuasento ja liikejärjestys, on sen jälkeen helppo työstää toistettavia variaatioita eri lyönneistä”

Omaan yhden suomen monipuolisimmista golftaustoista. Olen pelannut golfia vuodesta 1989 ja ollut golfammattilainen vuodesta 2001. Taustalla on 7 vuoden ammattilaisura. Olen toiminut golfurallani myös välinekauppiaana, tuotesuunnittelijana ja ollut mukana tuomassa nykyistä mailojen-fittauskulttuuria suomeen. Koulukseltani olen liiketalouden tradenomi sekä PGA ammattivalmentaja. Osaan lähestyä golfaria monesta eri näkökulmasta. Välineet, pelaajan fysiikka, lyöntitekniikka, kokemus ja mieli. Pyrin kuitenkin yksinkertaistamaan asiakkaalle asioita mahdollisimman paljon jotta oppimisprosessi olisi vaivaton ja usein apu löytyykin kolminaisuudesta ote, alkuasento ja liikejärjestys.

 

TONI KARJALAINEN
TONI KARJALAINEN

PGA Pro

Entinen European Tour pelaaja ja 2x European Challenge Tour voittaja. Golfin ammattilainen vuodesta 2002

040 500 4938

Lue lisää

Toni aloitti golfin 7 vuoden iassa. Menestyksekkaan amatooriuran jalkeen vuorossa oli ammattilaisuus ja sen mukanaan tuomat haasteet vuonna 2004. Vuonna 2005 koitti ensimmainen Challenge Tour kilpailu, jonka Toni voitti. Seuraava voitto Challenge Tourilla tuli vuonna 2006 kolmen muun top 3.sijoituksen siivittamana. Ovet European Tourille avautuivat mutta seuraavat vuodet Toni kuitenkin vietti Challenge Tourin merkeissa. Alkuvuodesta 2009 vuorossa olivat Asian Tour karsinnat, joissa 700 toiveikasta ammattilaista taistelevat 40 Tour paikasta. Toni selvitti tiensä alkukarsintojen kautta finaaliin ja aina Tourille asti. Ainoa suomalainen, sekä pohjoismainen, Asian Tour pelaaja vuosimallia 2009. Vaisuksi jaanyt kausi 2009 huipentui jalleen karsintoihin, joissa Toni toisti edellisvuoden tapahtumat ja uusi pelaajastatuksen myös kaudelle 2010!
Toni vahvistaa PEGO:n tiimiä opetuksen ja tarkemmin lajin peliin liittyvien aspektien kohdalla.

RIKU SORAVUO
RIKU SORAVUO

PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 1988

050 577 2283

VILLE KARHU
VILLE KARHU

PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 2001

040 065 2442

JOUNI SIMANAINEN
JOUNI SIMANAINEN

PGA Pro

Golfin ammattilainen vuodesta 2004.

050 536 7438

Tiimi

BMW Pego Golf Schoolin tiimillä on kokemusta golftoimialan kaikilta osa-alueilta. Olemme olleet mukana järjestämässä yli 2000:ta golftapahtumaa ja toimineet golfalalla erilaisissa tehtävissä golfkentillä, golfmyymälöissä, golfopetuksessa, luottamustoimissa sekä pelaajina ammattilaiskentillä.

ILARI LINDROOS
ILARI LINDROOS

Myynti ja markkinointi

Logotuotteet ja golftapahtumien sisältöpalvelut ja kenttäbrändäykset saat Ilarilta.

045 609 6200
Ilari@t2g.fi

ANTTI HILTUNEN
ANTTI HILTUNEN

Myynti ja hallinto

Tapahtumien myynti, suunnittelu ja organisointi sekä logotuotteet Antilta.

040 035 5434
antti@t2g.fi

JUHA KÄRKIÖ
JUHA KÄRKIÖ

Golfopettaja

Juha hoitaa alkeis- ja green card- kurssit rautaisella otteella.