ALOITA GOLF

Tervetuloa Green Card -kurssille

Materiaain tarkoitus on perehdyttää sinut uutena golffarina keskeisiin asioihin säännöissä, etiketissä ja perustekniikoissa.
ALOITAgolf2

Johdantovideolla: tervetuliaissanat, välineet, pelimuodoista lyöntipeli ja pistebogi, tasoitus, pukeutuminen, mailamäärä, kustannukset, pallon merkitseminen viheriöllä, irrallinen haittatekijä, kunnostettava alue, kärryt kentällä.

GOLFIN PERUSTEET

Golfin perusteet 27 minuutin koosteessa alkaen siitä mitä tulisi huomioida kun tulee Golf klubille.

Lisätietoja alla listaa eri harjoitteet.

LISÄTIETOJA

Tämä on ehkä jokaisen golfarin tärkein video. Jokainen osio on erittäin tärkeä joten harjoittelua varten saat videon osiohin jaoteltuna täältä. Ammattilaisgolfarit palaavat aika ajoin näiden perusteiden äärelle. Anna itsellesi aikaa omaksua oppimasi ja muista että 300 toistoa tarvitaan lihasmuistin aktivoimiseksi. Opettele yksi asia kerrallaan sillä ei pianonsoittoakaan opita yhdellä oppitunnilla. Olemme keränneet vuosikymmenien tietotaidon opetusharjoitteisiimme. Kun hallitset perusteet, et tarvitse kikkailla pelisi parantamisessa.

Golfin perusteet kootusti:

 1. putti
  • Putin yksinkertaiset perusteet. Ote, asento, tähtäys, vauhti.
 2. Chippi
  • Paino etujalalla, mailan lavan levyinen asento, kädet roikkuu suoraan alaspäin lähtötilanteessa, lapaluu kiertyy selkärangan päälle, kädet rentoina jotta etukäsi on suorana osumassa, ei koukita.
 3. ote
  • Green Card -kurssin tärkein asia joka tulisi jäädä mieleen – oikea ote.
 4. perussvingin alkuasento ja svingin ensimmäiset liikkeet
 5. vauhti mailan päähän
 6. 30-100m lähestyminen
 7. hybridimailalyönti
 8. avaus draiverilla
 9. mailat
PELAAMINEN KENTÄLLÄ

Head Pro Jyry-Jussi Peltomäki kiertää kanssamme Vuosaaren kentällä ja näyttää paikan päällä golfin pelaamista.

Lisätietoja -kohta listaa videon eri pelitilanteet sekä opetukset.

LISÄTIETOJA

Pelaaminen kentällä: ihannetulos, tiiauspaikalla, pallon merkitseminen, mihin pallon saa laittaa, liikkuminen kentällä, pelin eteneminen, droppaus, tulosten merkitseminen. Kuvataan toimintaa eri pelitilnteissa: 100 m pitch, pivot, pallo bunkkerissa, pallo päällystetyllä tiellä, väylätaulut, pallo pelaamattomassa paikassa, ohitustilanne väylällä, pallo kiinteässä haitassa, varoitushuuto Fore, Out of Bounds, toiminta Greenillä.

Huomaa että saat videon koko ruudulle 1080p tarkkuudella kun painat videon oikean alalaidan ”nayttokuva-2016-09-29-kello-18-38-35” koko ruudulle -painiketta.

VIDEOT -ohjeita

Golftermit Wikipediasta

PEGO CLUB on loistava tapa kehittyä uudessa lajissa! Se on myös markkinoiden edullisin tapa saada huippuvalmennusta

PEGO CLUB:ssa Suomen suosituimmat PGA-valmentajat opettavat niitä osa-alueita, joista nautittava peli syntyy. Clubissa saat pelikavereita ja valmiudet täyden golf-kierroksen tuloksen parantamiseen. Voit suoraan kysyä apua valmentajiltamme jotka ovat aikoinaan valmentautuneet, siirtyneet kilpailemaan maailmalle Golf-kisoihin, harjaantuneet Golf-valmentajiksi ja opettajiksi tarjoamaan niin harrastelijoille kuin ammattilaisille parhaat eväät tähän lajiin.

ALOITA GOLF PEGO:N GREEN CARD -KURSSILLA

ALOITAgolf2Suorita Green Card -kurssi päivässä! Kurssi kestää kolme tuntia sisältäen teoriakokeen. Pelikokeen voi suorittaa heti kurssin jälkeen jos siltä tuntuu, jonka jälkeen saa Green Cardin. Vaihtoehtoisesti pelikokeen voi suorittaa myöhemmin ja käydä ensin PEGO CLUB -tunneilla harjoittelemassa. Kurssimaksu sisältää lisäksi kuusi PEGO CLUB -tuntia.

Jos ostat kurssin verkosta, voit käydä myös etukäteen PEGO CLUB -tunneilla ja ilmoittautua Green Card -kurssille myöhemmin. Aloittelevalle suosittelemme Clubitunteja järjestyksessä:

 1. Alkuasennot
 2. Swingi osa 1
 3. Swingi osa 2
 4. Chippi
 5. Bunkkeri
 6. Avauslyönnin perusteet

Ajanvarauskalenterista näet tuntitarjonnan kaikissa toimipisteissämme. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu myös ajanvarauskalenterista.

Green Card -kurssilla saat perusteet ja PEGO CLUB:ssa voit jatkaa taitojesi kehittämistä henkilökohtaiseen tahtiin.