Golfin perusta yhdestä paikasta

10 kohdan valmennusohjelma

Ei ole oikotietä onneen, laita golf-hanska käteesi ja aloita valmennus. Suoritat samat harjoitteet kuin kilpapelaajatkin, teet tarpeeksi toistoja että kehosi oppii toimimaan luontevasti, etenet järjestyksessä helpommasta vaikeampaan ja etenet vasta kun hallitset edellisen harjoitteen.

Harjoite kulkee mukanasi tapletissa tai älypuhelimessa. Valmennusvälineet löydämme valmiina kotoa ja suurin osa harjoitteista on suunniteltu suoritettavaksi kotona tai muussa mielekkäässä valmennusympäristössä.

Ensimmäinen valmennus on ilmainen ja maksat niin monta kuin haluat suorittaa. Ammattilaisen valmennustunti maksaa 80 euroa ja olet tervetullut tunneillemme mutta haluamme sinun kehittyvän mahdollisimman paljon myös omin avuin. Autamme sinua analysoimaan golflyöntiäsi ja teemme kamerakännykästäsi apuvalmentajan.

Mielestämme ei ole esteitä ettet voisi kehittyä harrastuksessasi ja emme halua sinun maksavan turhasta. Teemme kanssasi kovasti töitä ja haluamme sinun nauttivan tuloksista. Olemme sitoutuneet tekemään parasta golf-valmennusta yhdessä sinun kanssasi.

Älä kompensoi epäonnistumista – Ben Hogan

Paketin pitäisi pysyä kasassa koko kierroksen ajan. Ajattele strategisesti. Sinulla on monta mailaa valittavanasi ja syystäkin.  Ajatuksena ei ole tehdä golffista mahdollisimman hankalaa vaan meillä on keinot tehdä siitä helpompaa ja hauskempaa.

Kierroskeskiarvo

Vertaamme tulostamme tasoitukseen. Miksi näin? Tasoitukseen ylletään vain onnistuneella kierroksella. Jos tietäisimme kierroskeskiarvomme ja pelaisimme suhteessa tähän, tulisimme useammin hymyssä suin kentältä. Pelaa lyönti kerrallaan. Yrittämällä ei päästä mihinkään vaan annetaan asioiden tapahtua rennosti ja kuin itsestää. Tämä on mahdollista oikeanlaiset perusteet ymmärtäen ja halliten. Yliyrittäminen johtaa nopeisiin ratkaisuihin ja väärään liikejärjestykseen.

Taito vs. voima

On eri asia kahlata läpi youtuben svingivideokavalkaadia kuin opettaa keholle ne motooriset taidot jota golf-lyönti vaatii. Ei mystiikkaa, ihminen on tutkinut tätä kauan. Tarvitaan riittävä määrä harjoitteita, jotta kehosi oppii auttamaan pallon oikealle radalle. Fysiikan lait hoitavat lopun. Jos tasoituksesi on esimerkiksi 18 niin et tarvitse draiveria.

Harjoitusohjelma

Tähtipelaajat seuraavat valmentajan kanssa luotua harjoitusohjelmaa. Luulemme että ammattilainen tekisi asiat jotenkin eri lailla.  Perusteet ovat kuitenkin kaikille samat. Ammattilainen pyrkii tekemään lyönnin mahdollisimman yksinkertaiseksi ja toistettavaksi. Mahdollisen virheen vaikutukset minimoidaan. Erikoislyöntejä on paljon. Emme aina ymmärrä miksi ja jäämme toistamaan vaikeita lyöntejä. On tärkeää ymmärtää mitä on tekemässä ja seurata testattua polkua jolla saadaan tuloksia.