Golf Kuntoon Kuukaudessa- kurssit Huhtikuussa 2021

 
Pego Studio Martinlaakso: Golf Kuntoon Kuukaudessa- kurssit
 
Neljän harjoituskerran kurssilla käydään läpi:
• swingitekniikka
• puumailat ja avaus
• lähestyminen
• lähipeliKurssin jälkeen sinulla on selkeä kuva siitä mitkä ovat ko. lyöntien perusteet ja mihin yksityiskohtiin sinun tulee kiinnittää huomiota, jotta lyönneistä tulee helpompia ja tehokkaampia. Lisäksi oppilaat saavat henkilökohtaisen palautteen videoiden avulla. Kurssi sisältää neljä harjoituskertaa ja opetusvideot/harjoitusohjeet kurssin teemoihin liittyen. Harjoittelu tapahtuu 2-5 oppilaan pienryhmissä ja soveltuu kaikentasoisille golffareille.Käytössämme on kurssin aikana Trackman ja Foresight Quad-analysaattorit sekä Live View-swingikamerat, joten kaikilla kurssilaisilla on koko ajan käytössä tekninen apuväline swingin kehittämiseen. Väliinjääneet harjoituskerrat voi korvata PEGO Club-ryhmätunneilla, joita järjestetään koko kauden ajan kaikissa opetuskohteissamme.
 
Pego Studio Martinlaakso sijaitsee osoitteessa vihertie 44, 01620 Vantaa, 2 krs.
Hinta 175€

1. Ilmoittautuminen kurssille

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta kurssilistasta valitsemalla haluttu kurssi ja valitsemalla ”ilmoittaudu”.

2. Kirjautuminen ja rekisteröityminen MINDBODY- ajanvarausjärjestelmään

Mikäli sinulla on MINDBODY- tunnukset, voit kirjautua MINDBODY- ajanvarausjärjestelmään tunnuksillasi. Mikäli olet rekisteröitymässä, tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

3. Ilmoittautuminen tai maksa ja ilmoittaudu

Kätevintä on maksaa opetus MINDBODY:ssa ilmoittautumisen yhteydessä, mutta voit halutessasi maksaa kurssin Pego Studiolla ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä.

MINDBODY- ajanvausjärjestelmässä toimivat maksutavat: VISA, MASTERCARD ja AMEX

PEGO Studiolla toimivat maksutavat: edenred, -smartum, -e-passi, -eazybreak ja mobilepay sekä kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.