Keväälle 2022 myynnissä & tulossa uusia kursseja!

 
Golf Kuntoon Kerralla: 3h opetusta, jonka aikana käydään läpi puumailat, rautamailat ja wedgelyönnit. Yhteen ryhmään otetaan aina max 4 pelaajaa.  KURSSIN HINTA 99 €. Rullaa sivua alaspäin nähdäksesi aikataulun ja ilmoittautumisen.
 
Golf Kuntoon Kahdella Kerralla: 2h + 2h opetusta. Toisella kertaa pitkä peli ja toisella kertaa lähipeli. Välissä on viikon tauko. Yhteen ryhmään otetaan max 4 pelaajaa.  KURSSIN HINTA 125 €. Rullaa sivua alaspäin nähdäksesi aikataulun ja ilmoittautumisen.
 
KEVÄTKURSSI 2022: 8h opetusta, jossa käydään kaikki pelin osa-alueet huolellisesti läpi. Kertaamme swingiä jokaisen pelaajan yksillöllisten kehityskohtien kautta ja opettelemme yhdessä eri lyöntien perusasioita. Lisäksi käymme läpi myös lähipelilyönnit ja putin. Viimeisellä opetustunnilla teemme pelillistä harjoittelua. Yhteen ryhmään otetaan aina max 4 pelaajaa. KURSSIN HINTA 350 €.  Ilmoittatuminen alkaa pian. 

1. Ilmoittautuminen kurssille

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta kurssilistasta valitsemalla haluttu kurssi ja valitsemalla ”ilmoittaudu”.

2. Kirjautuminen ja rekisteröityminen MINDBODY- ajanvarausjärjestelmään

Mikäli sinulla on MINDBODY- tunnukset, voit kirjautua MINDBODY- ajanvarausjärjestelmään tunnuksillasi. Mikäli olet rekisteröitymässä, tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

3. Ilmoittaudu tai ilmoittaudu ja maksa samalla

Kätevintä on maksaa opetus MINDBODY:ssa ilmoittautumisen yhteydessä, mutta voit halutessasi maksaa kurssin Pego Studiolla ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä.

MINDBODY- ajanvausjärjestelmässä toimivat maksutavat: VISA, MASTERCARD ja AMEX

PEGO Studiolla toimivat maksutavat: edenred, -smartum, -e-passi, -eazybreak ja mobilepay sekä kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.