Golfopetus-ja kurssit

Tarjoamme laadukasta opetusta eri tasoisille golfareille, olitpa sitten vasta-alkaja tai kilpapelaaja. Opetuspaikkamme ovat Keimola Golf, Kytäjä Golf, Linna Golf & PEGO Studio. Muista myös Trackman Room omatoimiseen harjoitteluun!

PEGO Golf Schoolosta löydät ryhmätunnit, golfkurssit, yksityisopetuksen ja Green Card -kurssit. Siirry suoraan ajanvaraukseen, tai tutustu tarjontaamme tarkemmin alta.

Golfkurssit

Järjestämme golfkursseja talvisin, keväisin, kesäisin ja syksyisin. Kursseja löytyy yhden päivän, tai vaikka koko talven kestäviä kokonaisuuksia.

Golfkurssit on järjestetään useimmiten pienryhmissä, jotta saat myös yksillöllisiä neuvoja omaan tekemiseen.

PEGO Club ryhmäopetus

PEGO CLUB -tunnit ovat kaikentasoisille pelaajille tarkoitettuja ryhmäopetustunteja. Tunteja järjestetään teemojen mukaan, esimerkiksi draivia tai peruslyöntejä.

PEGO CLUB tunteja on joka viikko ja voit osallistua vain silloin, kun itse haluat. Tunteja voi ostaa kerralla yhden tai useamman ja ne jäävät käyttäjätilillesi tallteen.

Yksityisopetus

Golfopettajiltamme saat yksityisopetusta tarpeittesi mukaan. Voit ostaa 30 min, 40 min tai 60 min opetustunnin. Hinnat pitävät sisällään lyöntipaikan, pallot ja valmennuksen.

Halutessasi saat BMW Pego Golf Schoolista omia tavoitteitasi tukevan henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi, olivat ne sitten parempaa kentällä viihtymistä tai itsensä haastamista kilpagolfissa.

Hinnasto:

1 tunti = 90 €

40 min. = 70 €

30 min. = 45 €

Green Card -kurssit

Meidän tehtävänämme on auttaa sinut uuden harrastuksen pariin. Golfin aloitat helpoiten ilmoittautumalla meidän Green Card kurssille.

Neljä tuntia kestävällä kurssilla opetellaan perusasiat ja saat lopuksi pelaamiseen vaadittavan Green Cardin. Tervetuloa mukaan!

Hinta: 99 €