Golfopetus ja kurssit

Laadukkaaseen opetustarjontaamme kuuluvat luonnollisesti yksityisopetukset, Green Card -kurssit ja muut golfkurssit. Erilaisia kurssikokonaisuuksia on tehty niin, että löydät varmasti sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

PEGO Golf Schoolosta löydät ryhmätunnit, golfkurssit, yksityisopetuksen ja Green Card -kurssit. Siirry suoraan ajanvaraukseen, tai tutustu tarjontaamme tarkemmin alta.

Golfopettajiltamme saat yksityisopetusta tarpeidesi mukaan. Voit ostaa 30 min, 40 min tai 60 min opetustunnin golfswingiin, lähipeliin tai puttiin. Hinnat pitävät sisällään lyöntipaikan, pallot ja valmennuksen. Valittavanasi on seitsemän golfopettajaa, joihin voit tutustua tarkemmin yhteystiedot – golfopettajat sivulla.

Halutessasi saat BMW Pego Golf Schoolista omia tavoitteitasi tukevan henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jonka mukaan toteutamme yksityistunteja. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi, olivat ne sitten parempaa kentällä viihtymistä tai itsensä haastamista kilpagolfissa.

Yksityisopetusta järjestetään ympäri vuoden ja voit varata ajan suoraan netistä. Tervetuloa!

Golfin aloitat helpoiten ilmoittautumalla meidän Green Card kurssille. Kolme tuntia kestävällä kurssilla opetellaan perusasiat ja saat lopuksi pelaamiseen vaadittavan Green Cardin.

Green Card kursseja järjestetään ympäri vuoden, kesällä ulkona ja talvella PEGO Garden hallissa. Aiempaa kokemusta tai välineitä ei tarvita. Saat kaiken tarvittavan meiltä kurssipäivänä. Tervetuloa mukaan!

Golfkurssit on jaettu erimittaisiin kokonaisuuksiin ja sisältöihin. Kaikki kurssit toteutetaan aina pienryhmissä, jotta saat kurssin aikana myös henkilökohtaista opastusta.

Golf kuntoon 3h: Kolme tuntia kestävä kurssi, jossa kerrataan napakassa kokonaisuudessa eri golflyöntien perusteet. Drive, peruslyönti, chippi ja putti. Sopii esimerkiksi Green Card -kurssin jatkoksi.

Golf kuntoon kuukaudessa: 4 x 1h mittainen kokonaisuus, jossa myös kerrataan eri lyöntien perusteita. Tällä kurssilla ehditään mennä hieman tarkemmin eri lyöntien teoriaan ja ehdit myös kurssituntien välillä harjoittelemaan.

Talvikurssit & Kevätkurssit: Pidemmät kurssikokonaisuudet, joilla saat säännöllistä harjoitusta. Näillä kursseilla siirrymme perusteista vielä syvemmälle ja pyrimme antamaan jokaiselle kurssilaiselle selkeitä henkilökohtaisia kehityskohteita, joilla tähdätään toistettavaan ja tehokkaaseen swingiin.

PEGO Club ryhmäopetus

PEGO CLUB -tunnit ovat kaikentasoisille pelaajille tarkoitettuja ryhmäopetustunteja ilman sitoutumista. Clubitunnit pyörivät joka viikko kalenterissamme ja voit valita sieltä yhden silloin tällöin tai tulla vaikka joka viikko.

Tunteja järjestetään eri teemojen ympärille. Voit osallistua dravitunnille, lähipelitunnille tai peruslyöntiin keskittyvälle tunnille.

PEGO CLUB tunteja on joka viikko ja voit osallistua vain silloin, kun itse haluat. Tunteja voi ostaa kerralla yhden tai useamman ja ne jäävät käyttäjätilillesi talteen.