Yksityisopetus

Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää peliäsi. Saat PEGO PGA ammattilaisen yksityiskohtaista ohjausta juuri siihen asiaan, mihin haluat. Voit varata tunteja swingiin, chippaamiseen, puttaamiseen tai vaikka peliopetusta. Yksityistunnille voit tulla yksin tai kaverin kanssa – hinta on aina sama.

Miksi tulla yksityistunnille?

Yksityistunnilla pääset kehittämään juuri sitä osa-aluetta mitä haluat. Tunnin sisältö laaditaan aina asiakkaan toivomusten mukaisesti. Voit ottaa yksityistunnin nopeiden vinkkien saamiseksi, perusasioiden kertaamiseksi tai vaikka pidempiaikaisen kehitysprosessin aloittamiseksi.

Halutessasi voimme laatia yksityistunneilla sinulle henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman. Harjoitussuunnitelman tarkoituksena on antaa sinulle oikeat työkalut pelisi pitkäjänteiseen kehittämiseen. Voit myös tiedustella useamman tunnin kokonaisuuksia suoraan haluamaltasi opettajalta, tai lähettämällä meille sähköpostia info@pego.fi.

Yksityistunteja voi varata keneltä tahansa opettajaltamme. Yksityistunnit pidetään Keimola Golfissa, Kytäjä Golfissa, Linna Golfissa ja PEGO Studiossa. Tervetuloa Suomen Suurimpaan Golfkouluun kehittymään golfissa.