Yksityisopetus Golfvalmentajan kanssa

Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää peliäsi. Saat PEGO PGA ammattilaisen yksityiskohtaista ohjausta juuri siihen asiaan mihin haluat. Voit varataa tunteja lyöntitekniikkaan, chippaamiseen, puttaamiseen tai vaikka peliopetusta. Yksityistunnille voit tulla yksin tai kaverin kanssa – hinta on aina sama.

Miksi tulla yksityistunnille?

Yksityistunnilla pääset kehittämään juuri sitä osa-aluetta mitä haluat. Tunnin sisältö laaditaan aina asiakkaan toivomusten mukaisesti. Voit ottaa yksityistunnin nopeiden vinkkien saamiseksi, perusasioiden kertaamiseksi tai vaikka pidempiaikaisen kehitysprosessin aloittamiseksi.

Halutessasi voimme laatia yksityistunneilla sinulle henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman. Harjoitussuunnitelman tarkoituksena on antaa sinulle oikeat työkalut pelisi pitkäjänteiseen kehittämiseen. Voit myös tiedustella useamman tunnin kokonaisuuksia suoraan haluamaltasi opettajalta, tai lähettämällä meille sähköpostia info@pego.fi.

Yksityistunteja voi varata keneltä tahansa opettajaltamme. Yksityistunnit pidetään Keimola Golfissa, Kytäjä Golfissa, Linna Golfissa ja PEGO Studiossa. Tervetuloa Suomen Suurimpaan Golfkouluun kehittymään golfissa. 

 

Opetusfilosofiamme

BMW PEGO Golf Schoolin tavoitteena on ollut alusta asti tehdä golfista helpompaa ja hauskempaa. Lähestymme jokaista asiakasta yksilönä ja pyrimme löytämään juuri oikeat ratkaisut sinulle.

Hyvä ja toistettava ”golfswingi” eli lyönti tai heilautus perustuu aina kuitenkin vankkoihin perusteisiin. Alkuasento ja grippi, tasapaino ja liikejärjestys sekä rytmi ovat aina opetuksen kulmakiviä. Kesäkaudella saat yksityisopetuksessa helposti peliin vietäviä vinkkejä ja korjauksia, jotka tuottavat tulosta nopeasti. Talvella taas voimme tehdä pitkäjänteisemmin töitä paremman tekniikan saavuttamiseksi. 

Opetuksessa käytämme aina uusinta teknologiaa, kuten Trackman laitteita, videoanalyysejä, painopistemattoa ja statistiikkaa. Kaikki BMW PEGO Golf Schoolin kurssikokonaisuudet ovat Head Pro Jyry-Jussi Peltomäen suunnittelemia, joihin kaikki valmentajamme ovat sitoutuneita.