Talvikurssit 23-24

Talvikurssit ovat taas täällä. Kaudella 23-24 keskitymme erityisesti henkilökohtaisiin kehityskohteisiin. Uusi runko on luotu yksilöllisten swingianalyysen ympärille, joita seuraa aina siihen liittyvät harjoitteet. Analyysejä tehdään jokaisesta pelin osa-alueesta ja talvikursseilla pidetään pelikuntoa yllä tekemällä pelinomaisia harjoitteita uusissa BMW PEGO GARDEN -tiloissa.

Talvikurssin sisältö ja aikautaulu

Kurssilla opit kehittämään eri lyöntien vaatimia tekniikoita ja saat säännöllisesti harjoitusta laadukkaassa pienryhmässä. Kurssit alkavat marraskuussa 2023 viikolla 45 ja jatkuvat maaliskuuhun 2024 aina viikolle 13 asti. Taukoviikot ovat 52 ja 8. Näin ollen uudistuneessa rungossa on 18 x 60 min harjoituksia talven aikana. Korvaukset saa kätevästi hoidettua joka viikko järjestettävillä PEGO Club -tunneilla. Kurssin hinta on 650 € / koko talvi.

Kaikki kurssit ovat myynnissä verkkokaupassamme, ja listaa alaspäin rullaamalla löydät kaikki eri päivät ja kellonajat.

Opettajat ja harjoituspäivät

BMW PEGO Golf Schoolin talvikursseilla sinua opettavat PEGO:n Head Pro Jyry-Jussi Peltomäki, jonka kurssit löydät maanantaisin, tiistaisin tai keskiviikkoisin. Torstaisin tunteja pitää Mikael Savolainen, jolta saat myös parhaat välinevinkit. Perjantaisin on taas mahdollisuus tulla kurssille myös päiväsaikaan, kun jo useamman vuoden PEGO:lla kursseja pitänyt Anniina Paatsama pitää senioreille suunnatun tunnin klo 12-13. Perjantaisin myös iltakurssit Anniinan opissa kaikille pelureille.

MITÄ MUITA ETUJA SAAN TALVIKURSSIN OSTETTUANI?

Talvikurssilaiset nauttivat myös PEGO:lla parhaimmista eduista. Ohjattujen treenien lisäksi saat esimerkiksi lunastettua jäsenyyden BMW PEGO GARDEN -halliin -30 % normaalihinnasta. Mikäli halauat talvikurssin lisäksi ostaa siis myös jäsenyyden Gardeniin, niin voit tilata jäsenyyden sähköpostitse: info@pego.fi. Kerro viestissä haluatko 1kk, 3kk vai 12kk jäsenyyden ja pääset harjoittelemaan omatoimisesti meidän edullisimpaan hintaan. Lisätietoja jäsenyydestä löydät verkkosivuiltammeTalvikurssi ei kuitenkaan velvoita osallistujaa olemaan jäsen