Green Card -kurssit

Golfin aloitat helpoiten ilmoittautumalla meidän Green Card kurssille. Kolme tuntia kestävällä kurssilla opetellaan perusasiat ja saat lopuksi pelaamiseen vaadittavan Green Cardin. Kursseja järjestetään ympäri vuoden, talvisin BMW PEGO Garden -hallissa ja kesällä Keimola Golfissa. Tervetuloa mukaan!

Green Card Keimola Golfissa

Keimola Golfin Green Card -kursseilla tapaaminen klubitalolla n. 5min ennen kurssin alkua. Mukaan tarvitset vain ulkoiluun sopivat varusteet. Mailat ja muut välineet saat lainaksi meiltä.

Keimola Golf, Kirkantite 32, Vantaa.

Green Card BMW PEGO Gardenissa

BMW PEGO Gardenin Green Card -kursseilla tapaaminen infossa n. 5min ennen kurssin alkua. Mukaan tarvitset vain ulkoiluun sopivat varusteet. Mailat ja muut välineet saat lainaksi meiltä.

BMW PEGO Garden, Härkähaankuja 1, Vantaa.

Green Card -kurssin sisältö

Kurssilla opetellaan kaikki golfin peruslyönnit. Lisäksi saat kattavan infopaketin kentällä etenemisestä, säännöistä ja muita käytännön vinkkejä. Meille on tärkeintä että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Järjestämme Green Card -kursseja kaikilla yhteistyökentillämme.

Lisäksi Green Cardin voi suorittaa myös PEGO GARDEN -hallissa. Hallissa Green Cardin tekeminen on stressitöntä ja pääset kokeilemaan pelaamista simulaattorissa. Jos valitset Green Card -tuotteistamme Standard vaihtoehdon, niin saat samalla kuukauden jäsenyyden halliin. Voit siis rauhassa harjoitella eri lyöntejä ja pelaamista. Katso kaikki Green Card vaihtoehdot alta.

Green Card -paketit

Express

99 €

Nopein ja vaivattomin Green Card -kurssi. Sopii pelaajalle, jolla on jo hieman kokemusta lajista. 3h kestävä kurssi, jossa käydään perusteita ja saat myös peliopetusta.

Standard

149 €

Suosituin tapa suorittaa Green Card. Saat kurssin suorittamisen lisäksi 10-kerran kortin lyöntipaikoille BMW PEGO Gardeniin, jonka voit käyttää omaan tahtiin. Kurssi kestää 3h.

Premium

249 €

Paras tapa aloittaa golf. Kurssin hinta sisältää Green Cardin, 6-kerran kortin simulaattoreihin ja 6 x PEGO Club ryhmätunteja, jotka voit käyttää kurssin jälkeen. Kurssi kestää 3h.

Swingin perusteet

Lataa itsellesi Swingin perusteet (pdf.) BMW PEGO Golf Schoolin opettajien kehittämällä yksinkertaisella kokonaisuudella voit opiskella tai kerrata perusasioita omassa tahdissa.

Oppaassa käydään läpi mm. swingi-liike vaihe vaiheelta: alkuasento, taaksevienti tai backswing, suunnanvaihto, osuma ja loppuasento. Lisäksi oppaaseen on lisätty muita vinkkejä oppimiseen ja harjoitteluun. Perusasiat ovat tärkeitä koko golfuran ajan!