Laadukkaat yritystapahtumat

PEGO EVENTS:n avulla järjestät laadukkaan yritystapahtuman, joka erottuu kilpailijoista. Loppuun asti mietityt konseptit takaavat tapahtumasi onnistumisen. PEGO EVENTS-tapahtumasi voi olla esimerkiksi yrityksen sisäinen golfkilpailu / golfiin tutustuminen opettajamme johdolla, tai vaikka Urban Golf kaupunkigolf-tapahtuma.

Jos et ole varma, mikä tapahtumamuoto sopisi juuri teille parhaiten, niin yhdessä löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun. PEGO EVENTS:n visio on olla Suomen laadukkain golfiin liittyvien yritystapahtumien järjestäjä.

LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ

Miksi valita PEGO EVENTS?

PEGO EVENTS -tapahtuma on aina räätälöity toivettesi mukaisesti. Toteutamme esimerkiksi golfkilpailuun yrityksesi ilmeeseen brändätyt tiimerkit, viheriöliput ja monia muita tuotteita. Valitse mitä haluat ja rakennamme yrityksellesi ikimuistoisen tapahtuman.

PEGO EVENTS tuotteet

  • Golfkilpaulu / Golfopetus.
  • Breakfast Club: aamiainen klubilla + golfopetus ennen työpäivää.
  • PRO-AM: Pelaa ammattilaista vastaan tai ammattilaisen kanssa.
  • Urban Golf: Golftapahtuma kaupunkiympäristössä.

Kaikki tapahtumat ja tarkemmat kuvaukset löydät esitteestämme. Lataa esite TÄSTÄ.

PEGO EVENTS hinnasto

Yritystapahtuman hinnasto koostuu aina valittujen tuotteiden mukaisesti. Hinnastosta löydät esimerkkitapahtuman ja listahintoja eri tuotteille.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan esimerkiksi vain logotuotteita, kuten lippiksiä, niin kaikkien näidenkin tuotteiden hinnat löydät PEGO EVENTS -hinnastosta. 

Lataa PEGO EVENTS -hinnasto TÄSTÄ.