Laadukkaat yritystapahtumat

PEGO EVENTSin avulla järjestät laadukkaan yritystapahtuman, joka erottuu kilpailijoista. Loppuun asti mietityt konseptit takaavat tapahtumasi onnistumisen. PEGO EVENTS-tapahtumasi voi olla esimerkiksi yrityksen sisäinen golfkilpailu / golfiin tutustuminen opettajamme johdolla, tai vaikka Urban Golf kaupunkigolf-tapahtuma.

Jos et ole varma, mikä tapahtumamuoto sopisi juuri teille parhaiten, niin yhdessä löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun. PEGO EVENTSin visio on olla Suomen laadukkain golfiin liittyvien yritystapahtumien järjestäjä.

PEGO EVENTS -tuotteet

Yrityksen sisäinen kilpailu tai asiakastapahtuma valitsemallasi kentällä ja pelimuodolla.

Pelaa ammattilaista vastaan tai ammattilaisen kanssa. Sopii pienemmälle porukalle.

Aamiainen klubilla + golfopetus ennen työpäivää. Kompakti kokonaisuus kiireiselle yritykselle.

Golftapahtuma kaupunkiympäristössä tai vaikka toimistossa.

Talven 2023-2024 tapahtumaesite on julkaistu. Esitteestä löydät suosituimmat tapahtumaratkaisumme, joita järjestämme BMW PEGO GARDEN -hallissa talvikaudella. Lataa esite TÄSTÄ.

Kaikki tapahtumavaihtoehdot ja tarkemmat kuvaukset löydät esitteestämme. Lataa PEGO EVENTS -esite TÄSTÄ. Yritystapahtuman hinta koostuu aina valittujen tuotteiden ja palveluiden mukaan. Ladattavasta hinnastosta löydät esimerkkitapahtuman ja listahintoja eri tuotteille. Lataa PEGO EVENTS -hinnasto TÄSTÄ.

Miksi valita PEGO EVENTS?

PEGO EVENTS -tapahtuma on aina räätälöity toivettesi mukaisesti. Tapahtuman sisältö ja kesto, sekä lokaatio ovat täysin vapaasti valittavissa. Teetämme lisäksi golfkilpailuun yrityksesi ilmeeseen brändätyt tiimerkit, viheriöliput ja monia muita tuotteita. Valitse mitä haluat ja rakennamme yrityksellesi ikimuistoisen tapahtuman.

YRITYSTAPAHTUMAAN Tehdyt TIIMERKIT, VIHERIÖLIPUT JA TOUR-KULMA OVAT BRÄNDÄYKSEN KULMAKIVET.

Lisäpalveluilla kruunaat ikimuistoisen kokemuksen!

Ota yhteyttä

Logotuotteet yrityksille

PEGO EVENTSin kautta pystyt tilaamaan myös erilaisia tekstiilejä, logopalloja ja tiipakkauksia helposti. Tarvikebrändeinä toimivat alan tunnetuimmat ja laadukkaimmat kumppanit: Callaway Golf, Adidas, J. Lindeberg, Bridgestone Golf ja LignumTee.

 

Logotuotteiden lisäksi voimme valmistaa yrityksellesi myös muita tuotteita yrityksesi brändin mukaisesti. Oma golfvaate- ja asustemerkkimme PEGO GEAR valmistaa mittatilauksesta tehtyjä tuotteita, kuten esimerkiksi lippiksiä, pipoja, mailahuppuja ja bägejä. Suunnittelemme ja teetämme kaikki PEGO GEAR -tuotteet itse. Tutustu valikoimaan PEGO GEAR esitteestämme.