PEGO opettajat

BMW PEGO Golf Schoolin opettajat ovat rautaisia golf-alan ammattilaisia. Meiltä löytyy vuosikymmenten kokemus sekä ammattipelaamisesta että golfin opettamisesta.

Pegolta löydät kaudella 2024 seitsemän opettajaa. Katso lisää alta.

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
JUHA-PEKKA PELTOMÄKI

PGA Golfopettaja & Toimitusjohtaja

Golfin ammattilainen vuodesta 2001.

 

Yksityisopetus ja yritystapahtumat

040 557 6122
juha-pekka@pego.fi

Lue lisää

”Kun pelaajalla on hyvä ote, alkuasento ja liikejärjestys, on sen jälkeen helppo työstää toistettavia variaatioita eri lyönneistä”

Omaan yhden suomen monipuolisimmista golftaustoista. Olen pelannut golfia vuodesta 1989 ja ollut golfammattilainen vuodesta 2001. Taustalla on 7 vuoden ammattilaisura. Olen toiminut golfurallani myös välinekauppiaana, tuotesuunnittelijana ja ollut mukana tuomassa nykyistä mailojen-fittauskulttuuria suomeen. Koulukseltani olen liiketalouden tradenomi sekä PGA ammattivalmentaja. Osaan lähestyä golfaria monesta eri näkökulmasta. Välineet, pelaajan fysiikka, lyöntitekniikka, kokemus ja mieli. Pyrin kuitenkin yksinkertaistamaan asiakkaalle asioita mahdollisimman paljon jotta oppimisprosessi olisi vaivaton ja usein apu löytyykin kolminaisuudesta ote, alkuasento ja liikejärjestys.

 

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
JYRY-JUSSI PELTOMÄKI

PGA Golfopettaja & Head of Teaching

Golfin ammattilainen vuodesta 1998.

 

Yksityisopetus, kurssit ja kilpavalmennus

040 558 9225
jyry-jussi@pego.fi

Lue lisää

Olen toiminut golf opettajana vuodesta 1998 liityin samana vuonna Suomen PGA:n jäseneksi. Aloitin Assistant Pron:a ja nyt vastaan golf koulumme opetustarjonnasta. Olen erittäin ylpeä tästä koska tarjontamme opetuksessa on Suomen monipuolisin ja laajin. Opetamme vuosittain yli 10 000 golfaria. Neljällä golf kentällä ja talviharjoitelu keskuksessa.

Koulutan itseäni vuosittain. Uskon, että iso määrä opetusta yhdistettynä kolutukseen luo coctailin mikä toimii niin, että oppilaat pääsevät tavoitteisiinsa kaikilla tasoilla.

Suosittelen ottamaan säännöllisesti opetusta esim 20min kerran kuussa. Yksi asia kerrallaan ja pikkuhiljaa kehitys eteenpäin. Pelaajan kehitys alkaa kun hän oppii ajattelemaan oikeita asioita ja luopuu vanhasta.

Kentällä tapahtuva pelikoulutus on myös hyvä kehittää omaa pelaamista.

Tervetuloa kehittymään!

ANNIINA PAATSAMA
ANNIINA PAATSAMA

PGA Trainee Golfopettaja & Head of Marketing

Golfin ammattilainen vuodesta 2021. 

 

Yksityisopetus, kurssit ja seuravalmennus.

0400 775 845
anniina@pego.fi

Verkkosivut

Lue lisää

Olen golfopettaja Espoosta ja golftaustaa on jo lähes 20 vuoden ajalta. Olen pelannut kilpailuita kotimaassa ja kansanvälisesti. Kokemusta on kertynyt Finnish Tourilta, LETAS-kiertueelta ja Saksan Bundesliga-joukkueesta.

Lisäksi minulla on monipuolinen urheilutausta taitoluistelusta, salibandysta ja alppihiihdosta. Valmennettavana olen ollut lähes kaikissa lajeissa ja pyrinkin poimimaan eri urheilulajeista parhaita toimintamalleja myös omaan opetukseeni.

Valmennettavana minulla on ollut oppilaita juniorista senioriin ja yksityistunneista pidempiin kurssikokonaisuuksiin. Vastuualeitani on ollut Kytäjä Golf seuravalmennus ja kilpajuniorit, yritystapahtumat ja krussikokonaisuudet.

MIKAEL SAVOLAINEN
MIKAEL SAVOLAINEN

Golfopettaja & Välinemyynti

Golfin ammattilainen vuodesta 2022. 

 

Yksityisopetus, kurssit ja seuravalmennus.

+35844 555 70 92

mikael@pego.fi

Lue lisää

Olen intohimoinen golfari, monipuolisella ja laajalla ammattiurheilutaustalla. Pelasin jääkiekkoa useita vuosia, sekä kilpailin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla BMX- pyöräilyssä ansiokkaasti. Golf vei minut mennessään, muodostuen päälajikseni sen haastavuuden ja monipuolisuuden takia.

Lajissa motivoi valmentaminen, kisaaminen ja alati oman tason kehittäminen. Pääsääntöisesti kilpailen Mid Tour kiertueella, josta viimeisimpänä saavutuksena Mid Tour joukkue SM- kilpailun pronssimitali.

Golfissa parhaat tulokset saa yhdistämällä mentaalipuolen, taidot ja oikeat välineet. Näitä kolmea osa-aluetta kehittämällä saadaan jokainen pelaaja nauttimaan ja kokemaan onnistumisen tunteita. Valmentajana minulla on ihmisläheinen ote ja pyrin ymmärtämään jokaisen oppilaan lähtökohdat, tilanteen ja tavoitteet kokonaisuutena hyödyntäen vahvaa laji- sekä välinetuntemustani. Haluan auttaa golfareita kehittämään pelinsä ongelmakohtia, löytämään kehittymisen kautta uutta intoa pelaamiseen, oppia ratkomaan paremmin haastavia pelitilanteita ja ennen kaikkea nauttimaan lajista!

VILLE KARHU
VILLE KARHU

PGA Golfopettaja

Golfin ammattilainen vuodesta 2003.

 

Yksityisopetus ja kurssit.

040 065 2442
ville@pego.fi

Lue lisää

Olen aloittanut golfin harrastamisen vuonna 1989 Kotkassa, Mussalon golfkentällä. Useita mailapelejä vasurilta harrastaneena, päädyin pelaamaan myös golfia ”rystyltä”. Parhaana amatöörisaavutuksenani pidän reikäpelin suomen mestaruutta vuonna 2003. Amatöörikilpauran jälkeen siirryin ammattilaispelaajaksi vuonna 2003. Ammattilaisena paras saavutukseni on Nordic liigan osakilpailuvoitto Tanskassa vuonna 2005. Vuonna 2005 voitin myös Suomen PGA:n mestaruuuden. Kilpaileminen huipputasolla päättyi erilaisiin vammoihin vuonna 2006.

Pelaajauran jälkeen olen toiminut myös golftuomarin tehtävissä ja vuonna 2011 suoritin kansainvälisen liittotuomaritutkinnon Skotlannin St. Andrew´sissä. Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen myös toiminut lukion lehtorina Espoossa vuodesta 2010. Aloitin Peltomäki Golf Schoolissa työskentelyn vuonna 2019.

KARINA KUKKONEN
KARINA KUKKONEN

Golfopettaja

Golfin ammattilainen vuodesta 2020. 

 

Yksityisopetus ja kurssit.

040 722 36 26

karina.kukkonen@windowslive.com

Lue lisää

Karina on 27-vuotias Oulusta lähtöisin oleva ammattilaisgolfari naisten Euroopan kiertueella. Karina kuuluu myös Suomen maajoukkueen pro-ryhmään.

Opettajana Karinan vahvuuksiin kuuluvat innokas ja avoin ote pelaajiinsa sekä yksinkertainen ulosanti.

Karinan opetustyylin avain on perehdyttää pelaajia ymmärtämään miksi asioita tehdään, vasta sen jälkeen opetetaan miten. ”Kaikki ovat yksilöitä ja niin ovat svingin mittasuhteetkin ja pelityyli. Perusasiat ovat samat mutta muuten näen että opetus pitää olla yksilöllistä.

ALBERT ECKHARDT
ALBERT ECKHARDT

Golfopettaja

Golfin ammattilainen vuodesta 2015. 

 

Yksityisopetus ja kurssit.

hippu.eckhardt@gmail.com

0400 618 785

 

Lue lisää

Moi, olen Albert ”Hippu” Eckhardt, 29v ammattilaisgolfari.
Olen ollut lajin parissa aivan lapsesta asti ja omaan suuren sydämen lajia kohtaan.

Itse pidän suurimpina saavutuksinani Englannissa pelattavan Lytham trophyn voittoa sekä Jr Ryder cup edustusta.

Opetuksesta kokemusta on eniten edelliseltä talvelta, jolloin itse palauduin lonkkaleikkauksesta. Nautin paljon oppilaiden auttamisesta sekä heidän kehittymisestä ja olen onnekas, että saan olla osana Pegon porukkaa tulevana talvena!

Olen ulospäin suuntautunut luonteeltani ja koen sen yhtenä vahvuuksistani opettajana. Tavoitteenani tunneilla on pitää oppimisen helppona ja hauskana.