Kurssitarjonta

Tarjoamme yhden tai useamman päivän kokonaisuuksia, joissa kaikissa käydään koko peli läpi – aina draivista puttiin. Golf Kuntoon -kokonaisuudet ovat tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille, jotka haluavat kehittyä golfissa. Opetus tapahtuu pienryhmissä parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Varaa aika haluamallesi kurssille tai tutustu alta tarkemmin eri kurssien sisältöihin. 

Golf kuntoon -kurssikokonaisuudet

GOLF KUNTOON 3H: NOPEIN KURSSIMME - KERTAUS PERUSTEISTA

Kolmen tunnin intensiivikurssi golfin perusteista. Käymme läpi jokaisen peruslyönnin tärkeimmät periaatteet – esimerkiksi miten Draivin alkuasento eroaa peruslyönnistä tai millä etäisyydellä pallo tulisi sijaita chipissä. Lisäksi saat yksilöllistä ohjausta eri liikesuuntiin ja järjestykseen.

Tämä kurssi sopii esimerkiksi Green Card -kurssin jatkoksi tai hetken taukoa pitäneelle golfarille. Opetus tapahtuu pienryhmässä ja hinta on edullinen 99 €.

GOLF KUNTOON 4x1h: SUOSITUIN GOLF KUNTOON -KOKONAISUUTEMME.

Golf kuntoon 4x1h tai golf kuntoon kuukaudessa on suosituin kurssikokonaisuutemme talvikurssien jälkeen. Neljä kurssituntia neljän viikon aikana. Ehdit siis kurssituntien välillä käydä harjoittelemassa ja pelaamassa, ennen uuteen aiheeseen siirtymistä.

Kurssin runkona on kaikkien lyöntien perusteet, mutta tässä kokonaisuudessa ehdit saada myös hyvän määrän yksillöllistä ohjausta. Opetus pienryhmissä ja hinta 125€.

GOLF KUNTOON 2x2H: KAKSI HARJOITUSKERTAA JA GOLF ON KUNNOSSA.

Golf kuntoon 2 x 2h koostuu kahdesta kahden tunnin sessiosta. Ensimmäisellä kerralla syvennytään pitkään peliin – eli avauksiin ja peruslyöntiin. Toisella kertaa opetellaan lähipelilyöntejä.

Kurssin idea on saada neljän tunnin oppi kätevästi kahdessa osassa – eli se on helpompi sovittaa kiireisen golfarin kalenteriin. Pienryhmä max 4 henkilö ja hinta 125 €.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Golf kuntoon -kurssit ovat peruskursseja, joilla kertaillaan tärkeimpitä asioita ja perusteita eri lyönneistä.

Kurssi sopii monentasoisille golfareille, sillä perusteet ovat tärkeitä niin klubipelaajalle kuin kilpagolfarillekin. Olet varmasti nähnyt telkkarista, miten esimerkiksi kiertueammattilaisetkin harjoittelevat rangella suuntausta ja alkuasentoa.

Kaikki Golf kuntoon kokonaisuudet järjestetään max 4 hengen pienryhmissä, jotta ehdimme antaa tarpeeksi myös henkilökohtaista opastusta.

 

Kurssitunnin rakenne

Opettaja antaa alustuksen aiheeseen ja usein myös harjoitteita, mitä kokeilla aiheeseen liittyen. Riippuen omasta tekniikastasi, voit saada hieman erilaisia harjoitteita, kuin kurssikaveri. Tunnin aikana saatetaan ottaa yhteisesti vielä muutama muu tärkeä asia, mutta pääsääntöisesti opettaja kiertää jokaisen oppilaan luona ja opastaa henkilökohtaisesti.

Golf kuntoon -kokonaisuuksia järjestetään erityisesti kesäkaudella, mutta myös talvella valikoimiin tulee säännöllisin väliajoin näitä lyhyempiä kurssikokonaisuuksia talvikurssien lisäksi. Tervetuloa laittamaan Golf kuntoon kanssamme!

 

Kurssien hinnat

Golf kuntoon -kurssien hinnat ovat yhden päivän kurssissa 99 €. Kahden tai neljän kerran kursseilla tuntimäärä nousee kolmesta neljään ja hinta on 125 € / golfari.