Valmennuspaketit

Olipa sitten pyrkimyksenäsi parantaa tuloskeskiarvoasi tai menestyä paremmin kilpailuissa, on meillä tarjota avaimet tavoitteidesi saavuttamiseen. 

Yksityisvalmennuspakettimme ovat suunnattuja tavoitteellisesti harjoitteleville pelaajille ja ajatuksena on rakentaa valmennuksen sisältö sekä aikataulu jokaisen pelaajan omien tavoitteiden ja resurssien mukaan. Valmennukseen voi osallistua 1-2 henkilöä kerrallaan ja valmennuspaketteja voi tiedustella suoraan haluamaltasi valmentajalta. Kaikkien PEGO:n opettajien sähköpostit ovat muotoa: etunimi@pego.fi.

Valmennuspaketin sisältö

Harjoittelu ja valmentajatapaamiset aikataulutetaan pelaajan toiveiden mukaan. Tapaamisia voi olla kerran viikossa, joka toinen viikko tai erikseen sovittuina ajankohtina.

Ensimmäisillä tapaamisilla kartoitetaan pelaajan vahvuudet, keskeisimmät kehityskohteet sekä käytettävissä olevat resurssit. Tämän pohjalta luodaan talvikauden harjoittelun suunnitelma. Harjoittelu voi pitää sisällään esim. tekniikka-, peli- liikkuvuus ja voimaharjoittelua riippuen suunnitelmasta. Myös pelaajan välineitä voidaan optimoida. Pelaajan edistymistä seurataan jo talvikaudella tehtävän tilastoinnin avulla. 

Harjoittelun tukena meillä on käytössä huippulaitteistoja. Käytämme mm. Trackman 4 -, Foresight Quad -, Flightscope Mevo+- lyöntitutkia, Live View Sports -, Hackmotion – , sekä Body Track – laitteistoja.

Harjoitusohjelma

Valmennuspaketti voi olla joko 15 tunnin tai kevyempi, 8 tunnin kokonaisuus. Laajemman, 15 tunnin kokonaisuuden hinta yhdelle harjoittelijalle 1250 € ja kahdelle pelaajalle 1600 €. 8 tunnin valmennuspaketin hinta yhdelle on 700 € ja kahdelle 900€. Alla eriteltynä 15 tunnin esimerkkiohjelma.

Alkukartoitus 1-2h: tehdään yhdelle pelaajalle kerrallaan. Alkukartoitus, välikartoitus ja loppukartoitus ovat pelaajakohtaisia.

Kehityskohteiden kartoitus: putti, chippi, swingi, avaus, wedgepeli, pelaaminen talvella (simulaattori),  fyysiset ominaisuudet sekä harjoitteluun käytettävä aika. Tavoitteiden asettaminen ja omatoimisen harjoitusmäärän suunnittelu.

Tunnit 3-8: kehityskohteiden harjoittelua.

Tunti 9: tilanteen välikartoitus

Tunnit 10-14: kehitykohteiden harjoittelua

Tunti 15: loppukartoitus ja jatkosuunnitelmat

Valmennuspaketin hinta

Valmennuspaketti 15 h = 1250 €

Hinta sisältää:

15 x 1h suunnitelmallista harjoittelua.

Tilastointi ja harjoitussovelluksen vuoden käyttöoikeus.

-30% Pego Gardenin jäsenyyksistä.

Lisätunnit 15 kerran pakettiin 80€/h.

(2 henkilön valmennuspaketti = 1600 €).

Valmennuspaketti 8 h = 700 €

Hinta sisältää:

8 x 1h suunnitelmallista harjoittelua.

Tilastointi ja harjoitussovelluksen vuoden käyttöoikeus.

-30% Pego Gardenin jäsenyyksistä.

Lisätunnit 15 kerran pakettiin 80€/h.

(2 henkilön valmennuspaketti = 800 €).