Hinnasto

BMW PEGO Golf Schoolin palveluhinnasto vuodelle 2023. Katso alta eri tuotteiden hinnat, tai siirry ajanvaraukseen alla olevasta painikkeesta.

BMW PEGO GARDENin omatoimiharjoittelun hinnaston löydät täältä.

Yksityisopetus

Yksityistunti 30 min. Tunnille voi osallistua 1-2 henkilöä samaan aikaan.

45 €

Yksityistunti 40 min. Tunnille voi osallistua 1-2 henkilöä samaan aikaan.

70 €

Yksityistunti 60 min. Tunnille voi osallistua 1-2 henkilöä samaan aikaan.

90 €

PEGO Club pienryhmätunnit

PEGO Junnu Club x 1. Osta nyt, käytä kun haluat. Junnu Club on joka viikko ja ryhmään mahtuu max. 4 junnua kerraallan. 7-15 vuotiaille avoimet ryhmäharjoitukset ilman seurasidonnaisuutta.

20 €

PEGO Club x 1. Osta nyt, käytä kun haluat. PEGO Club pienryhmätunteja on joka viikko ja ryhmään mahtuu max. 4 henkilöä kerrallaan.

40 €

PEGO Club x 3. Osta nyt, käytä kun haluat. PEGO Club pienryhmätunteja on joka viikko ja ryhmään mahtuu max. 4 henkilöä kerrallaan.

105 €

PEGO Club x 6. Osta nyt, käytä kun haluat. PEGO Club pienryhmätunteja on joka viikko ja ryhmään mahtuu max. 4 henkilöä kerrallaan.

195 €

Golfkurssit ja -tunnit

Green Card -kurssi. Osta nyt, käytä kun haluat. Green Card -kursseja järjestetään joka viikko.

alk. 99 €

Golf Kuntoon Kertaustunti. Osta nyt, käytä kun haluat. Kertaustunti on 3 h kestävä kompakti opetustunti, jossa kerrataan kaikkien lyöntien perusteet. Ryhmäkoko max. 4.

99 €

Golf Kuntoon 2:lla kerralla -kurssi. Golf kuntoon kahdella kerralla on lyhyt kurssi 2 x 2 h, jossa opiskellaan eri lyöntien tekniikkaa hieman tarkemmin, kuin kertaustunnilla. Ryhmäkoko max. 4.

125 €

Kevätkurssi huhti-toukokuu. Kevätkurssi on 8 x 60 min kokonaisuus, jossa pureudutaan tarkasti tekniikkaan ja saat myös peliopetusta simulaattorissa. Ryhmäkoko max. 4.

235 €