MAILAFITTAUS OPETTAJAN KANSSA

Meillä mailafittauksen tekee aina golfopettaja, joka auttaa sinua löytämään omaa tekniikkaasi tukevat välineet. Halutessasi saat myös swingitekniikkaan liittyviä vinkkejä ja huomioita, jotka auttavat sinua hyödyntämään uusia välineitä mahdollisimman tehokkaasti. Fittaustunnista saat myös mukaasi raportin kaikista tunnin aikana löydyistä löynneistä ja opettajan vinkit oman tekniikan kehittämiseksi.

Valittavanasi on 30, 60 tai 90 min fittausaikoja. Puolessa tunnissa voit fitata itsellesi esimerkiksi putterin tai wedget. Tunnissa löydät sopivan draiverin tai rautasetin. Jos halaut fitata koko bägin, suosittelemme 90 min aikaa. Uusien mailojen toimitusaika on 14 arkipäivää tilauksesta.

Varaa fittausaika alta olevasta linkistä:

KÄYTÖSSÄSI VAIN PARHAAT VÄLINEET

Valitsimme kumppaniksi maailman johtavan välinevalmistajan Callawayn. Valikoimassamme on kaikki Callaway Eu:n tuotteet ja sarjat, mukaan lukien Paradym-uutuudet ja erikoisvarret. Myynnissä ei ole hyllytavaraa, vaan jokainen fitattu maila tai setti tilataan yksilöllisesti suoraan tehtaalta. Näin varmistut siitä, että uudet välineet ovat juuri omien tarpeittesi mukaiset.

HINNASTO

Sopivan fittausajan valitseminen on helppoa. Putteri tai wedget fitataan puolessa tunnissa, draiveri tai rautasetti tunnissa ja koko bägi hoituu 90 min ajalla.

Voit valita haluamasi opettajan tai käyttää PEGO:n välineasiantuntijaa Mikael Savolaista. Jos et ole varma mikä aika olisi sinulle paras, niin voit olla yhtydessä meihin sähköpostitse: info@pego.fi.

 

CALLAWAY FITTING 30 min

30 €

Puolessa tunnissa voit fitata itsellesi esimerkiksi putterin tai wedget.

 

 

CALLAWAY FITTING 60 min

45 €

Tunnissa löydät sopivan draiverin tai rautasetin.

 

 

CALLAWAY FITTING 90 min

60 €

Koko bägin fittaukseen, suosittelemme 90 min aikaa.

 

MIKSI TULLA FITTAUKSEEN?

Fittauksen avulla otat kaiken irti omasta pelistäsi. Sopivat välineet tuottavat suorempia ja pidempiä lyöntejä sekä tarkempia putteja. Valikoimissamme on kaikki Callawayn sekä Odysseyn uutuudet ja muut tuotannossa olevat sarjat. Laajasta valikoimasta löydämme juuri sinun swingillesi sopivat välineet. Lisäksi voit fitata avullamme itsellesi sopivan pelipallon.

Fittauksia tehdään ympärivuotisesti BMW PEGO GARDEN -hallissa ja PEGO:n yhteystyökentillä Keimolassa, Kytäjällä ja Linna Golfissa. Tervetuloa räätälöimään markkinoiden parhaat välineet itsellesi.