PEGO FITTING CENTRE

Härkähaankuja 1, Vantaa.

Mailafittaus PEGO:lla

Meillä mailafittauksen tekee aina golfopettaja, joka auttaa sinua löytämään omaa tekniikkaasi tukevat välineet. Halutessasi saat myös swingitekniikkaan liittyviä vinkkejä ja huomioita, jotka auttavat sinua hyödyntämään uusia välineitä mahdollisimman tehokkaasti. Fittaustunnista saat myös mukaasi raportin kaikista tunnin aikana löydyistä löynneistä ja opettajan vinkit oman tekniikan kehittämiseksi.

Fittausajat ja hinnasto

Valittavanasi on 30, 60 tai 90 min fittausaikoja. Puolessa tunnissa voit fitata itsellesi esimerkiksi putterin tai wedget. Tunnissa löydät sopivan draiverin tai rautasetin. Jos halaut fitata koko bägin, suosittelemme 90 min aikaa. Uusien mailojen toimitusaika on 14-21 arkipäivää tilauksesta, mutta joskus mailat saattavat tulla nopeastikin.

 

Mailafittaus 30 min

30 €

Puolessa tunnissa voit fitata esimerkiksi putterin tai wedget.

 

 

Mailafittaus 60 min

45 €

Tunnissa löydät sopivan draiverin, puumailat tai rautasetin.

 

 

Mailafittaus 90 min

60 €

Koko bägin fittaukseen, suosittelemme 90 min aikaa.

 

Tuotteet ja valikoima

PEGO:n valikoima on nyt entistäkin laajempi. Fitattavissa on nyt laadukas merkkivalikoima, johon kuuluvat: Callaway, TaylorMade, PING ja Wilson Staff. Fittauksessa voit valita haluamaltasi merkiltä tai merkeiltä mailat testaukseen PEGO:n opettajan avustuksella. Fittauksen myötä saat omaan swingiisi parhaiten sopivat varret, lie-kulmat ja gripit, sekä muut säädöt.

Lisäksi tilausvalikoimissa ovat myös Titleistin tuotteet. Titleistin fittausmalleja ei vielä tällä kaudella ole Gardenin myymälässä, mutta järjestämme kevään ja kesän aikana DEMO-päiviä, joissa tuotteita on mahdollista kokeilla fittaajan kanssa.

Käytännön ohjeita fittaukseen tulijalle:

Saavuthan paikalle n. 5 minuuttia ennen fittausajan alkamista. Mukaan on hyvä ottaa myös vanhat mailat, jotta voit vertailla niitä uusiin. Jos tiedät jo etukäteen, mitä mailoja haluaisit kokeilla, niin voit laittaa ennakkotiedot sähköpostilla suoraan opettajalle tai infoon info@pego.fi. Muista mainita myös kummalta puolelta pelaat. Tervetuloa mailafittaukseen PEGO:lle!

Miksi tulla fittaukseen?

Jokainen pelaaja swingaa mailaa hieman erilaisella tavalla. Lisäksi kaikilla meillä on hieman erilaiset mittasuhteet, jotka vaikuttavat esimerkiksi varren pituuteen ja mailan lie-kulmaan. Itselleen räätälöidyillä mailoilla lyöntien onnistumisprosentti nousee ja hajonta usein pienenee. Lisää mittaa hakevalle mailoista voi saada myös tarvittavat lisämetrit pallon lentomatkaan.

Uusissa mailoissa on lukuisia eri säätömahdollisuuksia, mutta niiden säätäminen itse voi olla haastavaa. Esimerkiksi säädettävän draiverin nostokulman muuttaminen ilman tarkempaa harkintaa voi johtaa ei toivottuun lopputulokseen. Meillä mailafittauksen tekee aina golfopettaja, joka ymmärtää swingin lainalaisuudet ja mailojen ominaisuudet varmasti.