Suomen tasokkain golfhalli

BMW PEGO GARDEN on 1250 m2 golfhalli, jossa on seitsemän Trackman-simulaattoria, puttigreeni, golfkuntosali ja opetus- ja mailafittauspalvelut.

Halli sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, osoittesssa Härkähaankuja 1, Vantaa. Tervetuloa! 

Sisään pääset joko varauksesta saamallasi koodilla parkkipaikan viereisestä ovesta tai infon aukioloaikojen mukaisesti pääovesta.

 

 

Halli on auki 04-24.

PEGO GOLFSTORE / INFO:

ma-pe 10-18

 

Infopuhelin:

+358 40 550 4395

(infon aukioloaikoina)

 

Tulevia demo-fittauksia

Seuraava DEMO-fittaus: TaylorMade DEMO BMW PEGO Garden -hallissa keskiviikkona 5.6. ko 15-19. DEMO-fittauksessa pääset kokeilemaan mailamerkkien uutuuksia PEGO:n opettajan tai välinemerkin edustajan kanssa. Maksuttomiin demoihin on aina rajallinen määrä paikkoja, ja ajanvarauksen voit tehdä kätevästi suoraan netistä.

1.5. alkaen simulaattorit 15 € / tunti. Info Vappuna suljettu.

1.5.2024 alkaen: Simulaattorit 15 € / tunti. Lyöntipaikat 10 € / tunti. BMW PEGO Gardenin info on suljettu Vappupäivänä, mutta halliin voi kuitenkin tulla harjoittelemaan normaalisti varaamalla ajan. Sisäänpääsy vain koodilla parkkipaikan viereisestä sivuovesta.

Uudet mailamerkit PEGO:lla – TaylorMade, PING ja Wilson.

Golfvälineiden tarjonta laajenee. Jo nyt myynnissä olleen Callawayn lisäksi voit fitata PEGO:lla itsellesi nyt myös TaylorMaden, PING:n ja Wilsonin välineitä. Lisäksi ilman fitttausta tilattavissa ovat myös Titleistin ja Cobran mailat.

PEGO Oy:n toiminta laajentuu kaudelle 2024

Avaamme uuden PEGO GolfStoren hallin yhteyteen ja samalla välinevalikoimamme laajenee ja jo myynnissä olleiden Callaway, Travis Mathew ja PEGO GEAR -merkkien lisäksi. Myyntiin tulevat mm. TaylorMade, Titleist, FootJoy ja Wilson. 

TaylorMade DEMO Fittaus 20.3. klo 15-19

Tervetuloa keskiviikkona 20.3. klo 15-19 TaylorMaden DEMO Fittaukseen Pego Garden -halliin. Fittausaikoja on rajoitettu määrä ja fittaukseen pääset vain ennakkovarauksella. Varaa aikasi BMW PEGO Gardenin infosta ma-pe 16-20 / la-su 10-14 tai info@pego.fi.

Koe BMW Trackman room simulaattorihuone

BMW Trackman Room on huippuunsa viritetty simulaattori, jossa nautit pelaamisesta omassa rauhassa. Pääyhteistyökumppanimme BMW on sisustanut huoneen tyylikkäillä puupaneeleilla, aidolla sammalseinällä ja mukavilla nojatuoleilla. Huoneessa on tilaa 50 m2 ja pelaamaan mahtuu helposti vaikka neljän hengen porukalla.

Hallissa yksityistilaisuus Naistenpäivänä 8.3. klo 16-22

BMW PEGO Gardenissa järjestetään kutsuvierastapahtuma naistenpäivänä 8.3.2024 klo 16-22 ja halli on varattu kokonaan yksityistilaisuuden käyttöön. Varauskalenteri on jo suljettu kyseiseltä ajankohdalta. Harjoittelemaan voit tulla kuitenkin päivällä ennen klo 16.00, tai heti seuraavana päivänä.

Uusi Callaway Trackman nyt varattavissa

Laitevalikoimaa päivitetty! Nyt myös Callaway Fitting Centre toimii suositulla Trackman-laitteella. Uusi Callaway Trackman on suosittujen Trackman Roomien tapaan tilava, isolla screenillä ja extranäytöllä varustettu simulaattori. Päivityksen myötä Gardenissa on nyt 7 Trackman-simulaattoria.

Aamu- ja iltavuorot simulaattoriin edullisesti

Varaa pelit Suomen tasokkaimpiin golfsimulaattoreihin edulliseen tuntihintaan. Aamu- ja iltavuorot PEGO GARDEN -hallin Trackman-simulaattoreissa vain 20 € / tunti. Tarjoushinta on voimassa aamuisin ennen klo 10:00 ja iltaisin 21:00 jälkeen tehtyihin varauksiin.

BMW PEGO GARDEN jäsenyydet kaudelle 23/24 ovat loppuunmyyty.

BMW PEGO Gardenin jäsenyydet talvikaudelle 23/24 on nyt myyty loppuun. Jotta pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme ja peliaikoja olisi riittävästi tarjolla, on asiakkailla jatkossa mahdollista pelata joko kertavarauksella tai sarjakorteilla.

Kertamaksulla voit varata mitä tahansa simulaattoria tai esimerkiksi lähipelialueen käyttöösi.

Hinnasto:

 

GOLF GYM & LÄHIPELIALUE

5-10 €

Lähipelialueella putti & chippi. Golf Gym: penkki-, kyykkylaitteet, taljat ja heittoseinä.

 

 

LYÖNTIPAIKKA FS/LiveView

15 €

Lyöntipaikalla on aina joko FlightScope -lyöntitutka tai LiveView -kamera tabletilla.

 

 

SIMULAATTORI Trackman

20–30 €

Simulaattorit 1-4 Trackman laitteilla, aivan puttigreenin vieressä.

 

 

TRACKMAN ROOM Oma huone

20–35 €

Yksityinen Trackman Room on tilava huone, jossa pelaat omassa rauhassa.

 

BMW PEGO GARDENin sisäänkäynti infon ollessa kiinni on parkkipaikan viereinen sivuovi. Syötä sähköpostiin tulleesta varausvahvistuksesta saamasi koodi ja paina kahvasta alas. Poistu samasta ovesta treenien jälkeen.

Sarjakorteilla tuntihintasi on edullisempi, mitä enemmän tunteja ostat kerralla.

 

6-KORTTI SIMULAATTORIIN

175 €

Sarjakortin käyttö:

– Trackman Room & Simulaattorit.

– Voimassa 12kk ostosta.

 

 

10-KORTTI SIMULAATTORIIN

290 €

Sarjakortin käyttö:

– Trackman Room & Simulaattorit.

– Voimassa 12kk ostosta.

 

 

25-KORTTI SIMULAATTORIIN

599 €

Sarjakortin käyttö:

– Trackman Room & Simulaattorit.

– Voimassa 12kk ostosta.

 

 

50-KORTTI SIMULAATTORIIN

999 €

Sarjakortin käyttö:

– Trackman Room & Simulaattorit.

– Voimassa 12kk ostosta.

 

Miksi tulla BMW PEGO Gardeniin?

BMW PEGO GARDEN on suunniteltu palvelemaan golfareita parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki lyöntipaikat ovat varustettu teknisillä apuvälineillä, joilla saat tarkkaa palautetta tekemisestäsi. Lisäksi tilavat simulaattorit mahdollistavat golfin pelaamisen ympäri vuoden.

Gardenista löydät yhteensä kuusi Trackman -laitteilla varustettua simulaattoria. Kaksi isoa Trackman Room -huonetta, jossa voit nauttia omasta rauhasta ja Suomen isoimmista screeneistä. Lisäksi hallista löytyy neljä simulaattoriloossia Trackman-laitteilla.

Lähipelialueella harjoittelet erilaisia lähipelilyöntejä tai hiot vaikka puttitekniikkaa. Hallista löytyy myös luonnollisesti pukuhuoneet ja golfin tarpeisiin suunniteltu kuntosali. PEGO GARDEN Pro shopista löydät uusimmat golfvaatteet ja -tarvikkeet.

Lisäksi hallissa on töissä vain alan ammattilaisia. BMW PEGO Golf Schoolin opettajat auttavat sinua laitteiden käytössä.

Hallissa järjestettävistä Golfkursseista saat lisää vinkkejä laadukkaaseen harjoitteluun.

BMW PEGO GARDEN

Suomen tasokkain golfhalli

BMW PEGO GARDEN, Härkähaankuja 1, Vantaa.