Green Card

Valitse sopiva kurssi (GK on Green Card)

GREEN CARD PÄIVÄSSÄ

125€ Kurssi kestää kolme tuntia. Pelikokeen voi suorittaa heti kurssin jälkeen jos siltä tuntuu, Talvikursseilla pelikoe suoritetaan heti kenttien auettua, jonka jälkeen saa Green Cardin.

Meidän tehtävänämme on auttaa sinut uuden harrastuksen pariin. Kehitämme tähän jatkuvasti helpompia tapoja yhdessä Suomen Golfliiton ja golfin PGA-ammattilaisten kanssa. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle viimeisimmän tuotteemme.

Ilmoittautumisen saatuamme lähetämme sinulle valmistavan materiaalin kurssille, lähetämme sinulle esivalmennuspaketin. Materiaalin tarkoituksena on perehdyttää tuleva golfari keskeisiin asioihin säännöissä, etiketissä ja perustekniikoissa. Kurssille tarvitset mukaan mukaan asun missä hyvä liikkua ja olla ulkona joka säällä.

Kurssin käytyäsi saat pelaamisen aloittamisesta tarjouksen kurssi kentältäsi. Myös suomen laajin opetustarjonta on tukenasi golf urasi eri vaiheissa.

Meille tärkeintä on että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Yhteistyökenttiemme kanssa olemme suunnitelleet tämän aloituspolun helpoksi.

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä viikkoa ennen kurssin alkua!

Mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus nauttia Suomen suosituimpien PGA-valmentajien opeista.

 

 

 

ALKEISKURSSI

Järjestämme keväällä myös alkeiskursseja. Alkeiskursseilla lähdetään liikkeelle perusteista ja useamman päivän aikana on mahdollisuus kartuttaa tarvittavat taidot Golf-harrastukselle. Laitamme tähän tietoja alkeiskursseista kun kurssiohjelmat valmistuvat.