GREEN CARD- KURSSIT

GREEN CARD- KURSSI

Kurssin kesto on 4 tuntia. Pelikoe suoritetaan kurssin lopuksi. Talvikursseilla pelikoe suoritetaan heti kenttien auettua, jonka jälkeen saa Green Cardin. Kurssilla saat käyttöösi kaikki tarvittavat välineet ja aineiston. Voit myös ottaa omat välineet mukaan kurssille.

Hinta 99€

Meidän tehtävänämme on auttaa sinut uuden harrastuksen pariin. Kehitämme tähän jatkuvasti helpompia tapoja yhdessä Suomen Golfliiton ja golfin PGA-ammattilaisten kanssa.

Ilmoittautumisen saatuamme lähetämme sinulle valmistavan materiaalin kurssille. Esivalmennuspaketin avulla käyt läpi golfin sääntöjä ja etikettiä sekä peruslyöntitekniikoita. Materiaalin tarkoituksena on perehdyttää tuleva golfari keskeisiin asioihin säännöissä, etiketissä ja perustekniikoissa. Kurssille tarvitset mukaan mukaan sään mukaisen asun jossa on mukava liikkua.

Kurssin käytyäsi saat pelaamisen aloittamisesta tarjouksen kurssikentältäsi. Myös suomen laajin BMW Pego Golf Schoolin opetustarjonta on tukenasi golf urasi eri vaiheissa.

Meille on tärkeintä että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Yhteistyökenttiemme kanssa olemme suunnitelleet tämän aloituspolun helpoksi.

 

 

 

OPETUSPAIKAT

LINNA GOLF

HÄMEENLINNA

VALMENTAJAT

Juha-Pekka Peltomäki

KYTÄJÄ GOLF

HYVINKÄÄ

VALMENTAJAT

Toni Karjalainen
Juha-Pekka Peltomäki

KEIMOLA GOLF

VANTAA

VALMENTAJAT

Ville Karhu
Juha-Pekka Peltomäki

PEGO STUDIO

VANTAA

VALMENTAJAT

Kaikki BMW Pego Golf Schoolin valmentajat