GREEN CARD

Green Cardin kurssin jälkeen saat 50% alennuksen ensimmäisistä clubi tunti paketeista jatkokoulutukseen.

GREEN CARD XPRS

Jos golfin perusteet ovat sinulle jo tutut on Green Card XPRS valintasi. 4 tunnin aikana luodaan valmiudet Green Cardin teoriakokeen ja pelikokeen suorittamiselle – hinta 125€ 99€.
Ilmoittaudu Green Card XPRS.

ALKEISKURSSI

Alkeiskursseilla lähdetään liikkeelle perusteista, joko 4h kerta tai 2h kahtena päivänä – hinta 99€.

Kurssi sopii myös kertaukseen jos pelaamisesta on kulunut aikaa tai haluat kerrata perusteita.
Ilmoittaudu alkeiskurssille.

GREEN CARD XPRS ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu alkeiskurssille täyttämällä yhteystietosi, valitse sopiva kurssi ja paina Lähetä

Valitse sopiva GREEN CARD XPRS kurssi

GREEN CARD PÄIVÄSSÄ

125€ Kurssi kestää kolme-neljä tuntia. Pelikokeen voi suorittaa heti kurssin jälkeen jos siltä tuntuu, Talvikursseilla pelikoe suoritetaan heti kenttien auettua, jonka jälkeen saa Green Cardin. Täytä ilmoittautumislomake. Kurssimaksu pitää sisällään 1 Pego club harjoituskerran kertaukseen. Kurssilla saat käyttöösi kaikki tarvittavat välineet ja aineiston. Voit myös ottaa omat välineet mukaan kurssille.

 

Meidän tehtävänämme on auttaa sinut uuden harrastuksen pariin. Kehitämme tähän jatkuvasti helpompia tapoja yhdessä Suomen Golfliiton ja golfin PGA-ammattilaisten kanssa.

Ilmoittautumisen saatuamme lähetämme sinulle valmistavan materiaalin kurssille, lähetämme sinulle esivalmennuspaketin. Materiaalin tarkoituksena on perehdyttää tuleva golfari keskeisiin asioihin säännöissä, etiketissä ja perustekniikoissa. Kurssille tarvitset mukaan mukaan asun missä hyvä liikkua ja olla ulkona joka säällä.

Kurssin käytyäsi saat pelaamisen aloittamisesta tarjouksen kurssi kentältäsi. Myös suomen laajin opetustarjonta on tukenasi golf urasi eri vaiheissa.

Meille tärkeintä on että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Yhteistyökenttiemme kanssa olemme suunnitelleet tämän aloituspolun helpoksi.

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä viikkoa ennen kurssin alkua!

 

 

 

ALKEISKURSSI ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu alkeiskurssille täyttämällä yhteystietosi, valitse sopiva kurssi ja paina Lähetä

Valitse sopiva ALKEISKURSSI

Alkeiskursseilla lähdetään liikkeelle perusteista. Kurssi kestää joko 4 tuntia tai 2 x 2h. Kurssin jälkeen omaat valmiudet osallistua Green Card XPRS -kurssille. Kurssilla saat käyttöösi kaikki tarvittavat välineet ja aineiston. Kurssi pitää sisällään:

  • Putin perusteet (putting)
  • Lyhyet lähestymiset (chippi)
  • Keskilyhyet lähestymiset (wedge)
  • Bunkkeri pelin alkeet
  • Pitkät lähestymiset (swingi)
  • Avauslyönnit (drive)

hinta on 99€.

Kuvia opettajistamme: