Suomen Tasokkaimmat Golfsimulaattorit

Tule kokemaan parhaat tilat simulaattori-pelaamiseen.

BMW PEGO Garden -hallissa on Suomen tasokkaimmat golfsimulaattorit. Käytössämme ovat Trackman 4 laitteet, huippulaadukkaat lyöntimatot ja isot lyöntialueet sekä screenit. Lisäksi puttigreeni, golf kuntosali ja BMW Lounge ovat kaikki käytössäsi.

PEGO Gardenista löydät yhteensä seitsemän simulaattoria.

Simulaattorivalikoimaa koostuu kahdesta isosta Trackman Room -huoneesta, joissa on lähes 50 m2 tilaa. Lisäksi varattavissa on neljä avonaista Trackman simulaattoriloossia, sekä yksi GCQuad-laitteella toimiva loossi.

BMW JA GAMEBOOK TRACKMAN ROOM -huoneet ovat suosituimmat simulaattorimme.
Tilavissa huoneissa (50 m2) pelaat helposti vaikka neljän porukalla.

Trackman Room -huoneet 35 € / tunti. Aamu tai iltapelit 20 € /tunti.

Kaikkiin simulaattoreihin saa tuoda myös kaverin mukaan.

Trackman -laitteiden käyttöön saat aina apua henkilökunnalta.

Tarvittaessa voit myös lainata mailoja meiltä.

Simulaattoreiden lisäksi kaikilta lyöntipaikoilta löytyy myös FlightScope -laitteet ja tabletit, joiden avulla saat tarkkaa dataa lyönnistäsi. Lyöntipaikkoja voi hyödyntää myös esimerkiksi lämmittelyssä ennen omaa Trackman Room -vuoroasi.

Mitä kaikkea simulaattorissa voi tehdä?

Trackman 4 simulaattoreissa pääset pelaamaan yli kahtasataa erilaista kenttää, joista noin 50 on tunnettuja kilpakenttiä maailmalta. Upeat grafiikat ja markkinoiden tarkin lyöntidata takaavat miellyttävän pelikokemuksen. Pelin aloittaminen on helppoa sillä Trackman simulaattoreiden käyttöjärjestelmä on todella käyttäjäystävällinen. Tarvittaessa BMW PEGO Golf Schoolin opettajat auttavat sinua laitteiden käytössä. Pelaamisen lisäksi Trackman-laitteella voit myös esimerkiksi:

– Harjoitella Shot Analysis -näkymässä tai Rangella.

– Testata lyöntitarkkuuta Target practice -näkymässä.

– Pelata minipelejä, kuten lähmmäs lippua tai pisin drive.

– Tehdä erilaisia lyöntitestejä Test Centerissä.

– Verrata omia lyöntejäsi ammattilaispelaajien dataan.

Suosittelemme myös lataamaan Trackman-sovelluksen puhelimellesi ja luomaan omat käyttäjätunnukset. Voit silloin kirjautua aina sisään Trackman-simulaattoriin ja omat pelit ja harjoitukset tallentuvat automaattisesti Trackman-käyttäjällesi.

BMW PEGO Garden tarjoaa parhaat puitteet simupelaamiseen.

Kaikki simulaattorihuoneet ja -loossit ovat tehty tilaviksi ja viihtyisiksi- Trackman Room huoneissa on tilaa 50 m2 ja lyöntialusta on kaksinkertainen tavalliseen lyöntimattoon nähden.

Screenit ovat markkinoiden isoimpia viiden metrin leveydellä ja yli kolmen metrin korkeudella. Lisäksi esimerkiksi BMW Trackman Roomissa on jääkaappi ja sammalseinä. Varaa aika ja ihastu meidän simuihin.

Päivitämme hallin ja simulaattorieden tarjontaa.

Kaudelle 2023-2024 lisäämme Trackman 4 laitteiden määrää. Kaikkiin simulaattoriloosseihin tulee uudet Trackman -laitteet, joilla pelaaminen on tunnetusti helppoa ja data luotettavaa.

Loosseista on myös suora yhteys puttigreenille, jossa voit harjoitella myös lähipelilyöntejä yli 30 metriä pitkällä lähipelialueella. Mikäli puhtia riittää – pääset myös käyttämään BMW PEGO Gardenista löytyvää golfkuntosalia, jossa on mm. heittoseinä, kyykkyteline, taljat ja vapaat painot. Rentoutumiseen löydät yläkerrasta BMW Loungen.

Trackman lukujen tulkintaohjeita

Trackman lukujen analysointi on hyödyllistä ja hauskaa, kun on perusteet hallussa. Erilaisia parametrejä on valittavissa n. 40 kappaletta, ja seuraavassa esittelemme niistä helpoimpia ja hyödyllisiä, joita voit tarkkailla omassa harjoittelussasi.

  • Carry & Total: Ensimmäiseksi mainittu viittaa ainoastaan pallon lentomatkaan ilmassa. Total: Pallon kokonaismitta, eli ilmalento ja mahdolliset pomput ja rullat.

 

  • Club Speed: mailanpään nopeus osumahetkellä. Trackman -tutka mittaa mailasi vauhtia kun lyöt palloja, ja mikäli haluaisit saada pidempiä lyöntejä, niin mailanpäänvauhtia kannattaa yrittää kehittää.

 

  • Ball Speed: Pallon lähtönopeus. Simulaattori mittaa mailan liikkeen lisäksi myös pallon vauhtia. Hyvällä osumalla ball speed on kovempi, kun huonolla osumalla vaikka mailassa olisi vauhtia saman verran. Tasaisia lyöntejä etsivän kannattaa yrittää pyrkiä vakioimaan pallon lähtönopeus.

 

  • Smash Factor: Osuman tehokkuus. Oletko huomannut että välillä osuma kuulostaa kyllä hyvälle, mutta ball speed ei silti ole niin korkea, kuin edellisessä löynnissäsi? Tämä johtuu siitä, että mailan asento osumassa ei välttämättä ole aina sama – jos esimerkiksi osumassa lapa on auki, tai ranteet ovat vapautuneet liian aikaisin, niin smash factor voi olla pienempi ja silloin löyntisi jää lyhyemmäksi. Yksinkertaisesti Smash Factor tarkoittaa pallon lähtönopeuden ja mailanpään nopeuden suhdetta – mitä parempi suhde, sen tehokkaampi osuma.

Näillä parametreillä pääset alkuun, alla vielä lisää hyödyllisiä arvoja harjoittelun tueksi.

 

  • Club Path: Mailan liikerata. Jos olet kuullut sanottavan swingistäsi ”maila tulee ulkoa sisään”, niin club path -arvo kertoo tämän. Jos haluat lyödä suoraan, niin tämä arvo tulee olla mahdollisimman lähellä nollaa. Minus-merkkinen club path kertoo mailan tulevan juuri ulkoa sisään ja plus-merkkinen vastaavasti mailan tulevan sisältä ulos.

 

  • Face Angle & Face to Path: Sana ”Face” tarkoittaa Trackmanissä aina lapaa. Face Angle ja Face to Path mittaavat lavan asentoa osumahetkellä. Face Angle on lavan asento suhteessa kohdelinjaan – eli suoraan eteenpäin. Arvo kertoo sinulle osoittaako lapasi menosuuntaan ( Face Angle = 0) , vasemmalle (Face Angle minus-merkkinen) tai oikealle (Face Angle plus-merkkinen). Face to Path taas viittaa lavan asentoon suhteessa mailan heilahdukseen.

 

  • Dynamic Loft: Sana ”Loft” tarkoittaa luonnollisesti nostokulmaa ja dynaaminen viittaa liikkeeseen. Arvolla tarkoitetaankin nostokulmaa osumahetkellä (eli liikkeen aikana). Esimerkiksi rauta 7 -mailassa nostokulmaa mailavalmistajasta riippuen on suunnilleen 30-33 astetta. Osumassa tämä luku voi kuitenkin olla erilainen riippuen pelaajan lyöntityylistä. Hyvillä rautapelaajilla mailan varsi nojaa osumassa hieman eteenpäin, jolloin Dynamic Loft on pienempi, kuin mailan varsinainen nostokulma. Jos tuntuu, että lyönneistäsi menee kaikki puhti korkeiden kaarien johdosta vain ylös- eikä eteenpäin, niin ota tämä arvo tarkkailuun.

 

  • Attack Angle: Mailan kulkusuunta osumahetkellä (ylös-alasliike). Aikaisemmin käsitelty Club Path viittasi mailan liikkeeseen sivusuunnassa osuma-alueella. Attack Angle taas mittaa mailan liikettä vertikaalisesti. Kun osut palloon niin mailasi voi heilahtaa joko alaspäin tai ylöspäin sitä kohti. Parhaat rautalyönnit ja puhtaimmat osumat saat kun maila liikkuu alaspäin osumahetkella (Attack Angle on negatiivinen). Draiverilla taas pallo on tiin päällä ja optimaalisessa avauslyönnissä maila liikkuu jo hieman ylös osumassa (Attack Angle on positiivnen).

Mikäli haluat vieläkin tarkempia tulkintoja Trackman -luvuista, niin ota meidän opettajilta opetustunti simulaattoriin.