10-kortilla varmistat edulliset pelit golf-simulaattoreissamme.

Paljon kysytty prepaid -ratkaisu, eli kymppikortti on nyt verkkokaupassamme. Helppo ja yksinkertainen tapa pelata talvella. Ei sitoutumista, käytä silloin kuin haluat.

Tuntihinnaksi 10-kortilla tulee 29 € ja pääset sillä hinnalla kaikkiin simulaattoreihimme, myös Trackman Room huoneisiin.

Prepaid-kortti on voimassa 12kk ostohetkestä.

10-kortin käyttäminen verkossa on helppoa.

Kirjaudu tai luo tunnukset meidän ajanvarausjärjestelmään. Osta Prepaid-korttien alta 10-kortti. Varaa haluamasi aika ja maksa Prepaid-kortilla.

Alla step-by-step ohjeet Prepaid-kortin käyttämiseksi.

Ostettuasi prepaid-kortin verkosta ja menet ajanvaraukseen, niin varmista että olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään. Varaa sitten aika ja valitse maksa. Maksuvaihtoehdoissa pitäisi nyt olla vaihtoehto ”maksa käyttäen prepaid-korttia”. Valitse tämä ja saat sähköpostiisi vahvistuksen, sekä koodin sisäänpääsyä varten.

Syötä saamasi koodi hallin sivuoveen, joka sijaitsee parkkipaikan vieressä. Paina kahva alas ja astu sisään. Koodi aktivoituu 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

BMW PEGO Gardeniin lisää Trackman-laitteita.

Kaudella 2023-2024 kaikki simulaattoriloossit toimivat Trackman-laitteilla. Markkinoiden johtava tutkalaite varmistaa parhaan pelikokemuksen ja sen käyttöjärjestelmä on myös helppo käyttää. Uudet Trackmanit asennetaan heti, kun ne ovat saapuneeet. Seuraamalla uutisiamme pysyt mukana päivysaikataulussa.

Lisäämme Trackman-laitteita, jotta jokainen simulaattoripeli olisi yhtä helppo ja laadukas.

Markkinajohtaja Trackmanin laitteet ovat osoittautuneet parhaiksi simulaattoreissamme.

Käyttöjärjestelmä on selkeä ja grafiikat ovat laadukkaat. Trackmaniin voi kirjautua halutessaan omilla tunnuksilla. Trackmanissä voimme järjestää helposti myös turnauksia BMW PEGO Garden hallissa.

Simulaattoriloosseista on myös suora yhteys puttigreenille. Suosittelemme kokeilemaan peliä manuaalisella puttiasetuksella.