Opettajat

Suomen suosituimpia golf-opettajia. Pelaajat ovat yksilöllisiä, meiltä löytyy opettajia tekemään sinun golfistasi hauskempaa ja helpompaa.

TONI KARJALAINEN
TONI KARJALAINEN

PGA Pro

Todellinen golfin monitaitaja ja innostava opettaja!

040 500 4938
toni(a)t2g.fi

Lue lisää

Toni aloitti golfin 7 vuoden iassa. Menestyksekkaan amatooriuran jalkeen vuorossa oli ammattilaisuus ja sen mukanaan tuomat haasteet vuonna 2004. Vuonna 2005 koitti ensimmainen Challenge Tour kilpailu, jonka Toni voitti. Seuraava voitto Challenge Tourilla tuli vuonna 2006 kolmen muun top 3.sijoituksen siivittamana. Ovet European Tourille avautuivat mutta seuraavat vuodet Toni kuitenkin vietti Challenge Tourin merkeissa. Alkuvuodesta 2009 vuorossa olivat Asian Tour karsinnat, joissa 700 toiveikasta ammattilaista taistelevat 40 Tour paikasta. Toni selvitti tiensä alkukarsintojen kautta finaaliin ja aina Tourille asti. Ainoa suomalainen, sekä pohjoismainen, Asian Tour pelaaja vuosimallia 2009. Vaisuksi jaanyt kausi 2009 huipentui jalleen karsintoihin, joissa Toni toisti edellisvuoden tapahtumat ja uusi pelaajastatuksen myös kaudelle 2010!
Toni vahvistaa PEGO:n tiimiä opetuksen ja tarkemmin lajin peliin liittyvien aspektien kohdalla.

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
JYRY-JUSSI PELTOMÄKI

Head Pro, PGA Pro

Monen kilpapelaajan valinta

040 558 9225
jyry-jussi(a)t2g.fi

Lue lisää

Olen toiminut golf opettajana vuodesta 1998 liityin samana vuonna Suomen PGA:n jäseneksi. Aloitin Assistant Pron:a ja nyt vastaan golf koulumme opetustarjonnasta. Olen erittäin ylpeä tästä koska tarjontamme opetuksessa on Suomen monipuolisin ja laajin. Opetamme vuosittain yli 10 000 golfaria. Neljällä golf kentällä ja talviharjoitelu keskuksessa.

Koulutan itseäni vuosittain. Uskon, että iso määrä opetusta yhdistettynä kolutukseen luo coctailin mikä toimii niin, että oppilaat pääsevät tavoitteisiinsa kaikilla tasoilla.

Suosittelen ottamaan säännöllisesti opetusta esim 20min kerran kuussa. Yksi asia kerrallaan ja pikkuhiljaa kehitys eteenpäin. Pelaajan kehitys alkaa kun hän oppii ajattelemaan oikeita asioita ja luopuu vanhasta.

Kentällä tapahtuva pelikoulutus on myös hyvä kehittää omaa pelaamista.

Tervetuloa kehittymään!

SARA KAHRI
SARA KAHRI

opettaja

Hauskempaa ja helpompaa golfia

040 064 9644
sara(at)pego.fi

Lue lisää

Sara on pelannut golfia 20-vuotta aloittaen lajin harrastuksen jo juniorina. Golf on hanelle aina ollut lahella sydantä, ja han onkin aktiivisesti ollut lajin parissa lapi elaman. Sara on toiminut usean vuoden sekä caddiemasterina että kenttahoitajana Vuosaari Golfissa saaden nain kattavaa kokemusta golfin eri toiminnoista. Han on samaan aikaan opiskellut golfohjaajan tutkintoa ja han jatkaa edelleen opintojaan ammattivalmentajaksi. Sara opettaa paasiallisesti Vuosaari Golfissa ja on siella vastannut harrasteryhmien ja pienryhmien valmennuksesta seka yksityistunneista.

SONJA KALLIO
SONJA KALLIO

PGA Pro

Uusimmat opetusmetodit

sonja(at)pego.fi

Lue lisää
Olen golf pro Sonja Kallio, PGA:n kokelasjäsen. Olen kotoisin Helsingistä, mutta asun tällä hetkellä Turussa. Olen aloittanut golfin opettamisen 2013.
 
Audi Pego Golfschoolin opettajiin liityin 2018 lokakuussa. Talvella opetan Planmeca Golf Areenalla ja kesällä Pegon opetuskohteissa.
 
Ennen opetusuraa pelasin kilpaa kymmenisen vuotta, josta jäi takataskuun viisi SM 4.sijaa. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut muiden oppimisesta ja harjoittelusta, jonka vuoksi siirtyminen pelaajan roolista valmentajaksi tuntui hyvin luontevalta ja oikealta valinnalta.

Olen aloittanut ohjaaja- ja valmentajaopinnot 2009, ja edennyt valmentajan oppipolkua vuosi kerrallaan kohti golfin ammattivalmentajan tutkintoa. Suoritan kyseistä tutkintoa tällä hetkellä Vierumäen urheiluopistolla, sekä sen ohessa kauppatieteen maisteriopintoja Turun kauppakorkeakoulussa. Valmistun PGA Pro:ksi joulukuussa 2018.

Tiimi

T2G- tiimillä on kokemusta golftoimialan kaikilta osa-alueilta. Olemme olleet mukana järjestämässä yli 2000:ta golftapahtumaa ja toimineet golfalalla erilaisissa tehtävissä golfkentillä, golfmyymälöissä, golfopetuksessa, luottamustoimissa sekä pelaajina ammattilaiskentillä.

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
JUHA-PEKKA PELTOMÄKI

T2G Asia Director, Hong Kong

PGA Pro, tuotteet

juha-pekka(a)t2g.fi

Lue lisää

Juha-Pekka omaa monipuolisen kokemuksen golf-alalta ja on yksi T2G:n perustajista. Hän pelasi ammatikseen golfia 7 vuotta jonka jälkeen oli yksi Peltomäki Golfin perustajista ja sen toimitusjohtaja 2008-2017. Peltomäki Golf oli oman aikansa edelläkävijägolfkauppa joka käytännössä toimi suunnannäyttäjänä sille mitä golfkaupat Suomessa tänä päivänä ovat ja mitä palveluita niistä saa. Tällä hetkellä Juha-Pekka vastaa T2G:n Aasian toiminnoista Hongkongissa tehtävänään tarjota ratkaisuja yrityksien asiakaskokemuksen- ja suhteen parantamiseen.

ILARI LINDROOS
ILARI LINDROOS

Sales Manager

T2G:n tuotteet ja palvelut saat keskitetysti Ilarilta

0456 096 200

ilari(a)t2g.fi

Lue lisää

T2G tiimin uusin jäsen. Vuonna 1999 golfin pelaamisen aloittanut ja vuotta myöhemmin ensimmäiset gripit vaihtaneena, on Ilari pitkänlinjan golfintoilija. Porin Golf Jurtassa Ilari on tehnyt pitkän uran välinemyyjänä, mailakorjaajana ja fittaajana sekä viimeiset vuodet ennen T2G:lle siirtymistä myös johtanut yritystä sekä hoitanut yritysmyyntiä.

PETE LIPPONEN
PETE LIPPONEN

Creative Director

Videot, brändi, ajanvaraus, tapahtumat, apuvalmentaja

0440 888 046
pete(a)t2g.fi

Lue lisää

PEGO:n ensimmäinen sisägolfkeidas Vantaanportissa toi Peten golf-alalle. Uuden konseptointi ja toteuttaminen on pitänyt tämän luovien alojen monitaiturin vauhdissa. Golfopetuspalveluiden kehittämistä ja opetusvideoiden tuottamista. Pete tuo golf-harrastajan näkemystä kilpapelaajien joukkoon.

T2G tiimi

Lisää tiimiläisiä, katso T2G- tiimin esittely t2g.fi saitilta:

YHTEYSTIEDOT

Tee 2 Green Oy

Pego Golf School (PEGO) on Tee 2 Green Oy:n (T2G) omistama

Y-tunnus: 2784512-6

PEGO

Puhelin: 040 558 9225‬
Sähköposti: info@pego.fi

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi[at]pego.fi ja/tai etunimi[at]t2g.fi

PEGO maksut
• pego.fi, mindbodyonline ja mindbody.app: NBX*PEGOMEDIA OY
• opettajat: iZettle
• Planmeca Golf Areena: kassa

Liikuntasetelit
• edenred
• ePassi
• smartum

Tee 2 Green Oy
Ulvilantie 27e A 6
00350 HELSINKI

Toimipaikat

PEGO Planmeca Golf Areena
Pallokuja 1
00980 Helsinki

PEGO Linna Golf
Vanajanlinnantie 485
13330 Harviala

PEGO Keimola Golf
Kirkantie 32
01750 Vantaa

PEGO Vuosaari Golf
Eteläreimarintie 9
00980 Helsinki

Laskutusosoitteemme

Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus):
003727845126

Operaattoritunnus:
003710948874 (OpusCapita Oy)

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa laskun sähköpostilla pdf-muodossa sähköpostiosoitteeseen:

juha-pekka[at]t2g.fi

Järjestelmien tekninen tuki, jatkokehitys ja konsultointipalvelut asiakkaillemme:
puh. 0440 888 046, support[at]t2g.fi

PEGO some

T2G some