PEGO:n opettajat Juha-Pekka Peltomäki, Anniina Paatsama, Ville Karhu Kytäjän kilpailussa 2022.

Kaikki BMW PEGO Golf Schoolin opettajat ovat myös itse aktiivisia kilpagolfareita. Uskomme, että taitojen ylläpito, harjoittelu ja pelaaminen auttavat meitä löytämään vielä parempia vinkkejä meidän valmennettaville. PEGO:n opettajia näkee Suomen kilpakentillä omien ikäluokkien pääsarjoissa kuten MID-tourilla. Alkukausi on ollut menestyksekäs ja PEGO:n opettajat ovat napanneet yhteensä jo viisi voittoa eri sarjoissa. Lisäksi sekä naisissa, miehissä että M40-sarjasssa ainakin yksi meikäläinen löytyy kärkikaksikosta ranking-pisteissä.

MID-tour 2022:

Kauden 2022 ranking-tuloksissa toisena majaileva Juha-Pekka Peltomäki otti viime viikonloppuna voiton BMW MID Championship juhlakilpailussa Kytäjällä. Juha-Pekka iski kauden kovimman kierrostuloksen -7 kilpailun toisena päivänä ja nousi suvereeniin voittoon. Tämän lisäksi Juha-Pekalla on tältä kaudelta MID-tourilta yksi kuudes ja yksi 12:s sija.

Ville Karhu on taas pelannut MID-touria säästeliäästi osallistuen vain kauden avaukseen Sea Golf Rönnäsissä. Tulos oli kuitenkin paras mahdollinen, eli Ville nappasi avauskisan voiton, ja on sen turvin myös rankingissä hienosti neljäntenä. Ville teki kauden avauskilpailussa kahden päivän aikana huikeat 12 birdietä ja voittomarginaali oli lopulta kuusi lyöntiä.

MID-tour M40 2022:

Jo hieman varttuneempien karkeloissa samat herrat (Juha-Pekka ja Ville) ovat kumpikin pelanneet kolme osakilpailua. Kauden avauksen Alastarossa vei ensin mainittu ja Talissa taas voittoon ylsi Ville. Ranking-pisteissä Ville tällä hetkellä toisena ja Juha-Pekka neljäntenä.

Juha-Pekka Peltomäki dominoi Kytäjällä.

Ladies MID-tour 2022:

Naisten puolella Anniina Paatsama on aloittanut alkukauden tasaisesti ollen Alastarossa kolmas ja Talissa neljäs. Voittotili aukesi Juha-Pekan tavoin BMW MID Championship-kilpailussa Kytäjällä. Anniina majailee oman sarjansa rankingin toisena.

Lisäksi Anniina Paatsama oli edustamassa Suomea ja PEGO:a maailmalla. Toukokuun lopulla järjestetty Ski & Golf mm-kilpailuissa Itävallassa Anniina nappasi mm-pronssimitalin. Yhdistelmälajissa lasketaan yksi kierros suurpujotteluradalla ja sen lisäksi pelataan kaksi kierrosta golfia tasoituksetonta lyöntipeliä. Fyysisesti vaativa laji vaatii sekä voimaa, nopeutta, että tarkkuutta. Varsinkin golfissa Anniina esiintyi loistavasti pelaten kaksi kierrosta yhteistulokseen -4. Sillä hän myös vei parhaan golfarin tittelin itselleen. Lue lisää Ski & Golf -kilapailusta tästä.

Anniina Paatsama Ski & Golf World Cup.

Seuraavaksi vuorossa SM-kilpailut

MID-tourin eri sarjojen lyöntipelimestaruudet ratkotaan 22-24.7.2022 Kanavagolf Vääksyssä. Mukaan on ilmoittautunut tässä vaiheessa ainakin Juha-Pekka (MID-tour) ja Anniina Paatsama (Ladies MID-tour). Kilpailua voit seurata live-ajassa Suomen Golfliiton sivuilta.