BMW PEGO Gardeniin avataan uusi upea PEGO GolfStore, jota johtaa välinemyynnin asiantuntija Marko Sahlman.

Suomen tasokkaimman golfhallin BMW PEGO Gardenin toiminta laajenee kaudelle 2024. Avaamme uuden PEGO GolfStoren hallin yhteyteen ja samalla välinevalikoimamme laajenee jo myynnissä olleiden Callaway, Travis Mathew ja PEGO GEAR -merkkien lisäksi. Myyntiin tulevat mm. TaylorMade, Titleist, FootJoy ja Wilson. 

 

PEGO Oy:n välinemyynnin johtoon on palkattu yksi Suomen kokeneimpiin välineasiantuntijoihin kuuluva Marko Sahlman. Sahlmanin vastuulla on välinemyynnin kasvattaminen ja kehittäminen. “PEGO:lla on tarkkaan mietitty konsepti, jossa palvellaan asiakkaita monipuolisesti golfopetuksen, tapahtumien, logotuotteiden ja välinemyynnin sekä fittauksen myötä. Uskon, että nyt markkinoilla tapahtuneiden muutosten myötä pystymme tuomaan erityisesti välinemarkkinoille uuden, laadukkaan vaihtoehdon, joka palvelee asiakkaitamme entistäkin paremmin. PEGO:lla välinefittauksia tekevät vain golfopettajat ja uskon, että fittaustuotteemme on varmasti yksi markkinoiden laadukkaimmista vaihtoehdoista. Olemme muun muassa huomioineet naispelaajien erilaiset tarpeet niin että fittaus on mahdollista suorittaa myös nais-pron avustuksella. Lisäksi BMW PEGO Gardenin ensiluokkaiset fasiliteetit ovat fittauksen näkökulmasta parhaat mahdolliset.”

BMW PEGO Garden ja uusi PEGO GolfStore yhdessä tarjoavat kaiken, mitä golfari tarvitsee.

 BMW PEGO Garden avattiin keväällä 2023 ja visiomme oli tarjota golfarille kaikki ne elemenetit, joita pelaaja tarvitsee nauttiakseen golfista saman katon alta: 

  • tasokkaat golfsimulaattorit, 
  • golfkurssit, yksityisopetus ja tapahtumat sekä 
  • välinekauppa ja mailafittauspalvelut.

Uuden PEGO GolfStoren ja laajentuneen valikoimamme myötä kaudella 2024 tavoitteisiimme kuuluu keskeisesti välinekaupan ja fittauksien kasvattaminen. BMW PEGO Gardenin PEGO GolfStore tulee olemaan auki ympärivuotisesti ja kaupasta löydät laajentuneen välinevalikoiman lisäksi kaikki tarvittavat perustarvikkeet, kuten pallot, hanskat, tiit, kengät ja golfvaatteet.

Kesäkaudella Gardenin lisäksi toimintaa on myös tutuilla yhteistyökentilläme.

 Pego Oy myy välineitä ja tarvikkeita kesäkaudella myös Kytäjä Golfin sekä Keimola Golfin shopeissa. BMW Pego Golf Schoolin opetus- ja tapahtumapalvelut ovat edellämainittujen kenttien lisäksi saatavilla myös Linna Golfissa.

 

BMW PEGO Garden, PEGO GolfStore

Härkähaankuja 1, 01730 Vantaa

www.pego.fi

 

Lisätiedot:

 

Marko Sahlman, marko@pego.fi

Juha-Pekka Peltomäki, juha-pekka@pego.fi