Uudet mailamerkit fittauksessa: TaylorMade, PING, Wilson.

Golfvälineiden tarjonta laajenee. Jo nyt myynnissä olleen Callawayn lisäksi voit fitata PEGO:lla itsellesi nyt myös TaylorMaden, PING:n ja Wilsonin välineitä. Uusien merkkien välineitä pääset myös kokeilemaan meidän DEMO-fittauksissa joita järjestämme pitkin kautta Gardenissa tai yhteistyökentillämme.  Lisäksi tilausvalikoimissa ovat myös Titleistin tuotteet. Titleistin fittausmalleja ei vielä tällä kaudella ole Gardenin myymälässä, mutta järjestämme kevään ja kesän aikana muutamia DEMO-päiviä, joissa tuotteita on mahdollista kokeilla fittaajan kanssa.

Meillä mailafittauksen tekee aina golfopettaja.

PEGO:lla mailafittauksen tekee aina golfopettaja, joka osaa sovittaa omaan swingiisi parhaiten sopivat välineet. Jokainen pelaaja swingaa mailaa hieman erilaisella tavalla. Lisäksi kaikilla meillä on hieman erilaiset mittasuhteet, jotka vaikuttavat esimerkiksi varren pituuteen ja mailan lie-kulmaan. Itselleen räätälöidyillä mailoilla lyöntien onnistumisprosentti nousee ja hajonta usein pienenee. Lisää mittaa hakevalle mailoista voi saada myös tarvittavat lisämetrit pallon lentomatkaan. Tervetuloa fittaukseen!

Härkähaankuja 1, Vantaa.

Kesäkaudella Gardenin lisäksi fittaustoimintaa on myös tutuilla yhteistyökentilläme.

Pego myy ja fittaa välineitä kesäkaudella myös Kytäjä Golfin sekä Keimola Golfin shopeissa. Myös DEMO-päivä ja fittaus & opetus -tunteja järjestetään läpi kauden. 

 

BMW PEGO Garden & PEGO GolfStore

Härkähaankuja 1, 01730 Vantaa